69

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

Само руснаците и украинците могат да съперничат по п..Р..о...с..т..о..т..и..я.. на турските сериали. А кошмарът в Русия,Украина и Русия започва ,както вече съм писал тук след около два месеца и половина. Гладът ще ги вразуми да се самоубият.

68

Анонимен

преди 5 месеца

Руснаците трябва да се надигнат и да свалят този ***. Но няма да им стигне силата, защото той ги е затиснал и не им дава да дишат. Горките руснаци. Това е все едно България под Бойко Борисов, но да не пада от власт никога и да затиска народа - същата работа. Представете си Бойко Борисов, ама без да може да го свалите от власт - това е в Русия.

67

Така работи диктатур

преди 5 месеца

Путин ги отвлича от улицата и ги праща на фронта, ако напишат лош коментар в интернет.

66

(-_-)

преди 5 месеца

Да, така действа прехваления запад - чрез жени, студенти, даже и деца! Целта е ясна, една голяма и богата страна трябва да се разпарчетоса и ограби. Винаги са действали така. Обаче с Русия ще се задавят! За съжаление самата система е порочна и няма как да продължи по този начин. Няма добри и лоши - всичко е нечий интерес, а в днешно време САЩ доминира и налага своя интерес над всички. Една финансова империя, която си отива, защото е основана на експлоатация върху другите..

65

toti

преди 5 месеца

Рускините са страхливки,виж ако бе УКраинка до сега да се е запалила на Червения площад!!

64

Анонимен

преди 5 месеца

Русия неофициално е китайска колония. Скоро и официално! Руснаците само ще си мечтаят за европейския джентълмен когато окончателно попаднат в ръцете на жълтия перверзник!

63

123

преди 5 месеца

Ха ха . На копейките дето плюят запада и хвалят Русия ще им дам само 2 цифри. Минимална заплата във "великата" Русия е 160 Евро, в България е 465 Евро.

62

до русофилистика

преди 5 месеца

Приятелче, дано да ти плащат за глупостите, които пишеш. Ако не го правиш за пари, значи имаш сериозна нужда от психиатър.

61

Бай Иван

преди 5 месеца

Тук е интересно напълни се с комунисти о и привърженици на копейката,успех,,,,,,,......много се забавлявам с такива ....,,,...

60

Рамзес II-ри

преди 5 месеца

До Анонимен 89,това ли ти казаха на семинарите на Мутрофанова,там дето ви индоктринират с глЮпости? Та на Запад най вече в САЩ всичко им е ок.само плюсове.Толкова им е уреден живота че се чудят как да създават проблеми от скука.Питай руските си сънародници и ще ти кажат че там е само плюсове.

59

Анонимен

преди 5 месеца

Копейките съвсем изплискаха легена. Под статия за протести на жени в Русия, които са факт, ми обясняват как в САЩ биели черните хора, как ми било студено (е сега погледнах в нас е 23 градуса), как щели да ни засипат с мигранти (тая опорка е от поне 7-8 години и тия мигранти все ги няма) и куп други глупости, които ме мързи да изреждам

58

Kropo

преди 5 месеца

Тук има една нещастна душица, която пише пост след пост, кой от кой по-безмислен, възхваляващ руснаците и плюещ всичко останало. Човече, ти имаш нужда от помощ, личи си как тънеш в безсилие и омраза.

57

Анонимен

преди 5 месеца

Видяхте ли в западните църкви как trаверси се въртят на пилони, как се женят едноп0л0ви и как са превърнати в сатаниски сб0рища?

56

Рамзес II-ри

преди 5 месеца

Хайде рушнации тук ли сте? :) Стягайте се да учите китайски че другаря идва да ви прибере обратно в Чайна,е нищо,тъкмо ще имате домашни потреби в изобилие и в пъти по евтино отколкото сте имали през 1979г

55

Краварски к0пт0р

преди 5 месеца

Какво става с американските визи за БГ? Нямам търпение нашите любими американци да ни дадат безплатни визи за уличните им к0пт0ри с въргалящи се наркоси и спящи бездомници.

54

123

преди 5 месеца

До Слава Урин. Пич преди 1991 година на картата няма и Руска Федерация. Тая опорка я смени, че през последните 1000 години Русия по често я няма на картата , отколкото да я има.

53

Анонимен

преди 5 месеца

96% от българските русофоби мръзнат в жилищата си. Няма проблеми руснаците ще ви стоплят с ТОС-1А "Солнцепек" ))))

52

Анонимен

преди 5 месеца

Нелката пак е пийнала повечко огнена вода, докато е списвала статията и е шила на ангро антируска пропаганда. Но нищо де, то и проституцията е професия.

51

Рамзес II-ри

преди 5 месеца

Сега руските *** са се втурнали да омаловажават протеста...ама пак ще повторя че родителите на Ленин са улични чистачи,тъкмо да издразня скритите руснаци тук пишещи от Соликамск:)

50

Анонимен

преди 5 месеца

Объркали сте заглавието. Да се четв: Най-големия враг на Зеления наркоман!