77

Анонимен

преди 5 месеца

Преди милиони години динозаврите пърдели ли са, как са живели и те милиони години без европейски съюз???

76

Тенгри кан

преди 5 месеца

Той и човека пърди и диша;))) Представете си 8 млрд. пърделеши на ден;)))

75

Хаааа хаааа

преди 5 месеца

Ракетите, бомбите, автоматите, минохвъргачки и т.н. изпускат ли газове? Защо пак ни правите на будали?

74

Цецо Кинжала

преди 5 месеца

Истината за глобалното затопляне е че не са виновни заводите,кравите и колите а човека и количествата газове които изпуска.Всички заедно хората изпускаме милиарди кубични метри газове на ден.Затова и озона изтъня.Аз писах писмо на Мъск че не трябва да затопля Марс с ядрени бомби а с човешки газове.Колкото повече хора на Марс толкова повече глобално затопляне и там.

73

мак

преди 5 месеца

Голяма пропаганда. Кравите - най-огромно зло на планетата. Да спрем тогава самолети и коли /особено за политици, които си правят седенки през ден/ и готово, веднага въздухът ще стане кристално чист.

72

Анонимен

преди 5 месеца

щатите произвеждат храна от водорасли и кравите не изпускат газове. Да вземат да се образоват планинските лихвари а не да правят заключения все едно работят в БАН.

71

Анонимен

преди 5 месеца

А, видехте ли сега! То затова като са били динозаврите така се е прецакал климатът! Щот са пръцкали много! То сигурно акoто им е колкото една крава, представяте ли си колко са пръцкали!

70

Цецо Кинжала

преди 5 месеца

Зависи от кравата.А човека колко изпуска?Огромни количества на ден защото човешкото животно най много яде от всички животни.Газовете на човека за година за толкова че могат да образуват парников ефект и да затоплят Марс ако всички 8 милиарда хора са там.

69

НЯМА КРАВИ.....

преди 5 месеца

НЯМА И МЛЯКО..... ХОРАТА ПОЛУДЕХА....

68

Анонимен

преди 5 месеца

Едно време нашите дядовци и пра дядовци са торили земята с *** и крави обоски тор и всичко е било ествествено ставащо за ядене, а сега всичко е петрол и изкуствени торове и населението се храни с отровни взахарени пластмасови изделия и месо пълно със химия за да стои по складовете със десетилетия! Примерно: Едно време бирата я отвориш и на следващият ден е вече развалена, а сега след като я отвориш може да изчакаш гангстера като ти дойде на гости следващата седмица да му я влееш в чаша!

67

Анонимен

преди 5 месеца

Това покава, че не кравите а кухи глави дето създават тези глу пос ти са виновни за разрушаване на разумния климат.

66

Анонимен

преди 5 месеца

Съветват ни да премахнем кравите, за да може да се компенсира замърсяването от тия с частните самолети и да си летят с чиста съвест, че са направили нещо да спасят планетата от замърсяване. Пък хората могат и без крави да минат, няма да ядят месо и да пият мляко, ще ядат там скакалци и принтирани пържоли и ще се радват на прогреса.

65

Анонимен

преди 5 месеца

Хи ХИ - 2 пъти по вредни от метана, защото съдържали метан. Това е информация от почти съседни изречения. Горката земя, тя се е уморила от стадата бизони свободно размножавали се в северна америка и сега тук таме някоя крава ще я съсипе. Колкото и да сте унищожавали училището не вярвам да сте произвели *** да повярват на тия съчинения в нетрезво състояние.

64

Анонимен

преди 5 месеца

След ковида почнаха всевъзможни зелени политики, хареса им страха и кротуването. Преди него всичко беше перфектно. Сега какво, до къде ще се стигне с тази лудост.))

63

Анонимен

преди 5 месеца

Америка гледа най-много крави и карат коли с 5 литрови двигатели , обаче не им пука за климата

62

Анонимен

преди 5 месеца

Ама наистина искам Путин да дойде в България! От 💓❤️ Мразя ЕС,мразя НАТО Дано Русия ви размаже!

61

Анонимен

преди 5 месеца

Ами евроатлантици, яжте скакалци, ве! Кой ви спира?

60

Бай Илийчо

преди 5 месеца

Да му такоаам мамата на тоаа дето ги ръси таквиз глупости

59

Грешка в заглавието

преди 5 месеца

Моля да се чете: Краварите - климатичен убиец

58

R

преди 5 месеца

Аман от психопати, пълна идиотщина