61

До Укро феновете

преди 5 месеца

Споко. Не се напъвайте от кеф да не се на.пи.кате. Като ви изтрезнеете от радостта, ще осъзнаете реалността. А именно че от снощи срещу САЩ се откри трети фронт след Украйна и Газа, сега вече и в Йемен. Това със сигурност не е добра новина за Зеленото наркоманче. Бандер Офците в България ако въобще могат да смятат, нека изчислят колко пари от бюджета на САЩ ще са нужни за трите войни и колко от тях ще останат за Украйна? А Китай дебне удобен момент да открие четвърти фронт като си върне Тайван !

60

Анонимен

преди 5 месеца

В древността , когато да се зараждали народите , човека е измислил оръжието за да се брани от дивите зверове и от природните катаклизми.Наводнения, пожар, бури.Когато обаче на този свят се е родил първия русофил , брат напада с оръжие брат Човек от човек се превърна в звяр.От тогава на сам , русофилите търсят оправдание за убийствата си.Едно от тях гласи...Всички комунисти да хора.Останалите,... врагове.И трябва да се изтребват безмилост.

59

Леля чичо

преди 5 месеца

До сега няма нито един потопен търговски кораб или убит човек от екипаж на такъв кораб, къде точно е момента в който американците трябва да се намесят?! Или всичко е защото им се налага да заобикалят през нос Добра Надежда и така им се оскъпяват товарите и каргото, и заради това идват с демократичните бомби

58

Анонимен

преди 5 месеца

Хутите го играят типове за мръсни поръчки на Москва. До скоро стреляха по саудитските нефтени кладенци и рафинерии. Нали се сещате - колкото по-малко саудитски нефт - толкова повече руски. Сега пък с транспорта - колкото по-малко превози през Суецкия канал - толкова повече през Северния морски път.

57

Анонимен

преди 5 месеца

руският посланик пак се прави на много умен. Тр дето стрелят 2г по жилищни блокове, болници, родилни отделения и тн. Отвличат украински деца , като османската империя ... седнал да говори за САЩ който по принцип винаги удрят основно военни цели. рускоото лицемерее няма край

56

Анонимен

преди 5 месеца

До 60...Понеже ти си недорасъл русофил Специално на тебе ще ти го обясня....Оръжието е като електричеството Употребяваш го правилно и за полезни неща.Когато обаче го употребяваш за лоши неща или да вредиш , тогава е лошо...Вие русофилите от ранни години не сте научили що е добро и що е зло Комунизма няма да ви научи.Трябва да четете и Библия

55

Един Българин

преди 5 месеца

Струваше ми се че Израел прекалява, но с тези ирански б0к-луци почвам да си мисля че всичката из-ме т трябва да бъде изрината от земята и да я преселим на Марс. Кой оцелее - оцелее! Руският посланник много бързо забрави как хутите бяха нападнали руски търговски кораби преди няколко години та и те пращаха военни кораби и бяха пуснали хутите на спукана лодка в открито море, с което Путин се гордееше.

54

До 49 Антифашист

преди 5 месеца

А случайно САЩ да конфискуваха със сила (нарича се пиратство) ирански петролни танкери ? Значи САЩ могат да си бомбардират когото си искат и за каквото си искат и това се нарича "борба срещу тероризма" или "донасяме демокрацията" ?! А Русия била "агресор" защото освобождава свои територии населени с руснаци (а не виетнамци либийци или сърби) които са мачкани поне от 9 години от Укро Бандер нацистите ! И какво сега Израел не е агресор и САЩ не е агресор ?

53

Анонимен

преди 5 месеца

Руснаците искат да се продава от тяхната стока - Северния морски път. Затова са платили на някакви диви мутри да правят мръсно на конкурентния Суецки канал. Все едно да изпотрошиш съседния магазин, за да ти върви твоя.

52

Анонимен

преди 5 месеца

До 60....Ще разбереш когато попаднеш в плен на Хутите.Илу празнуваш Нова година в Украйна.Лесно мъдруваш от фотьойла в хола на климатик и парно.

51

Пимпалов

преди 5 месеца

Друзя, предполагам подсъзнателно разбирате за какво става въпрос, а именно че росия е низша страна зависеща изключително от продажбата на природни ресурси. Без тях би се наредила до най-бантустанските държави През 22ра аради рекордните цени имаха БВП 2.24 трлн$, след като нещата се уталожиха през 2023 имат БВП 1.86 трлн$. Путев освен да продава нефт и газ , друго не може да направи за расиюшка. Всъщност може - напоследък успешно могилизира по залюханата част от народа си.

50

Анонимен

преди 5 месеца

Хутите и палестинците имаха автономия.Никой ги не закачаше.Даже на Хутите им е гласувано в ООН специални права На палестинците международна помощ и средства...Какво излезе на края Че на руснак и палестинец не трябва да му се помага.Той не разбира що е добро

49

Леля чичо

преди 5 месеца

Ама тази война сега каква цел има, нали американците обикновенно или се борят с терористи или спасяват малцинствени групи , сега не разбрах, какво търсят там, тяхно ли е червено море? Ако някой атакува кораби там, просто нека корабите да не минават от там, аз например знам че в махалата на зелените ще ме набият и не ходя там .... та отново не разбрах каква работа търсят тея там, на всяка манджа са миродия

48

Анонимен

преди 5 месеца

В началото на войната Путин заплаши Украйна и България че ще им прати атомна бомба....Какво излиза според путинофилите.?Че за Путин всичко е позволено.Да обстрелва не атомни държави като България с атомно оръжие.Обаче на американците не им е позволено ... Нали обаче комунистите се борят за справедлив Свят.Ето ви пример по съветски за справедлив Свят.

47

Анонимен

преди 5 месеца

Хутите са като платените протестиращи агенти на властта! Хвърлят някой камък по щитовете на полицаите, след което избягат и САЩ натупа когото трябва!

46

Анонимен

преди 5 месеца

Вчера беше "докато не спре агресията в Газа". Днес вече е "докато не получат достатъчно хуманитарна помощ". Утре ще е "помооооощ!". Вдругиден няма да ги има.

45

Анонимен

преди 5 месеца

Да ги довършват и после да почнат палестинците.

44

Анонимен

преди 5 месеца

И сега какво....В ООН да обсъждат правата на Хутите?

43

Анонимен

преди 5 месеца

Хутипутитата ще ги гази слон

42

Анонимен

преди 5 месеца

Абе русофили....Вие какво искате.Хутите нападат с лодки и тояги.И американците ли да ги посрещат с лодки и тояги.Търсите реципрочност.А Путин защо нападна Украйна с балестични ракети.Нали искахте реципрочност.Ето ви реципрочност.Америка праща на Украйна ракети...Е , пак сте не доволни.Ами оплачете се в ООН.