162

Анонимен

преди 5 месеца

Подялба ще има. Китай взима изтока от Владивосток до Иркутск, Останалата част ще бъде оформена като американски щати и европейски автономни владения, подобно на Карибските острови. Маскве ще бъде обградена с много редове електрифицирана ограда, а Питера ще бъде обявен за град-държава. Реално Питера ще бъде приемника на Русия.

161

1

преди 5 месеца

Населено място Кринки или как зомбираната по натовски стандарт биомаса сАвсем пАДлАдя. Не спират опитите на зомбитата да се преместят на руския десен бряг, за да създаде плацдарм за последващи действия. Зомбакнацистишена държи на бреговете си целия елит на безпилотната си школа, но трескаво продължава да изпраща по няколко лодки със зомбита в месомелачката, за замяна на убитите. И сега дори "модерното" РЕБ на лодките, което е работило ефективно за кратко време, докато руснаците не излязат с контрамерки, вече не помага.

160

Анонимен

преди 5 месеца

Определено ща има нова "желязна завеса", екологична, с повече въздух. Имам предвид решетки вместо завеса бе! Вие какво си помислихте?

159

Александра ...

преди 5 месеца

Москва слезам не верит го име в тубата на HD качество и с английски надписи Moscow doesnt believe in tears, episode 1 - един от най-добрите съветски филми.

158

Анонимен

преди 5 месеца

Някъде между Канада и САЩ бяха загубени 406 млн.дол.за производството на с-ми за ПВО NASAMS за Киев. Това е доста обикновена ситуация,когато става въпрос за закупуване на оръжие за бандеровци.МО на Канада тази пролет обеща на Киев да достави една установка NASAMS за укрепване на ПВО.Дори беше обявено,че парите ще бъдат преведени в САЩ,откъдето по-късно средствата трябваше да бъдат разпределени между американската компания Raytheon и канадския производител Kongsberg.Но представители на Kongsberg заявиха,че нямат договори с правителствата на САЩ и Канада.Няма й установка.И пари няма.

157

Анонимен

преди 5 месеца

Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин беше диагностициран с рак на простатата. Това съобщи Си Ен Ен с позоваване на Националния военномедицински център Уолтър Рийд.

156

Анонимен

преди 5 месеца

Командирът на разузнавателна рота от 1-ва бригада специални сили на киевският наркокартел Александър Заярнюк е бил ликвидиран край град Часов Яр. Участникът в АТО почина в болница след раняване. Той командваше ДРГ, които извършват саботажи в района на Белгород.

155

Анонимен

преди 5 месеца

Най-вероятно това е Минск-2. Да залъжем ръснаците, а после пак по старому. Но Москва вече на сълзи не верит.

154

Анонимен

преди 5 месеца

И ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ЗАХИТНИЦИ СЕ ОСЛУШВАТ ЗА 149,200 "ВОЛГА".

153

Анонимен

преди 5 месеца

ABC: броят на тежко ранените зомбита на киевската хунта се е увеличил с 30%. Според главния лекар на болницата в Днипро (Днепропетровск) Сергей Риженко те приемат от 40 до 100 тежко ранени всеки ден. Лекарите извършват от 50 до 100 хирургични операции всеки ден. Повечето операции включват ампутация. Около 30 хиляди украински войници са убити или тежко ранени на месец, пише ABC News. Руският министър на отбраната Шойгу вчера обяви общите загуби на въоръжените сили на Украйна през изминалата година - 215 хиляди души.

152

Анонимен

преди 5 месеца

Как им се не вярва на някой хора ,че в Русия се очертава банкрут войната изтощава и не прощава накрая завършваш логично може в един момент да си на върха в следващия момент се сгромолясваш.

151

Анонимен

преди 5 месеца

В Херсонското направление ситуацията за киевският наркокартел е плачевна. За последното денонощие зомбитата на киевската хунта се опитаха да прекарат две лодки през Днепър до района на Кринки, но те отново бяха потопени заедно със зомбитата. В същото време киевската хунта през последните дни засили ударите по руските позиции с помощта на ударни дронове.

150

Анонимен

преди 5 месеца

По-големи нелепости накуп не бях чел скоро.

149

Анонимен

преди 5 месеца

В купянското направление в района на Синковка ВС на РФ владее инициативата. Част от селото е под руски контрол, останалото е сива зона. В същото време зомбитата на киевският наркокартел продължават да отстъпват. Въздушно-космическите сили на Русия продължават ударите и в покрайнините на Купянск, където зомбакнацистишена продължава да трупа сили, най вече в зомбирана по натовски стандарт биомаса.

148

Анонимен

преди 5 месеца

В Артемовско направление се водят активни боеве северозападно от Клещеевка, където руските витязи прочистват опорните пунктове на зомбитата на киевската хунта и методично се придвижват напред. Също така ВС на РФ щурмуват позиции на зомбакнацистишените в близост до железопътната линия в района на Курдюмовка и настъпват в района на Богдановка. В направление Кременная руските бойци успяха да пробият отбраната на зомбитата в Торският участък и да заемат редица укрепени позиции.

147

Анонимен

преди 5 месеца

В направление Авдеевка ВС на РФ успя да напредне в района на Степовое. Зомбакнацистишена не може да устои на атаките на ВС на РФ и отстъпва. Има също информация, че руски военни настъпват по жп линията в района на Очеретино и разширяват зоната на контрол край Первомайски.

146

Анонимен

преди 5 месеца

По време на руската специална операция Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) загубиха хиляди военнослужещи, включително най-опитните и мотивирани. Това съобщава The Wall Street Journal. Според изданието украинската контраофанзива приключи, преди дори да започне, а най-големият проблем на украинските въоръжени сили в момента е, че те не са достатъчно въоръжени, за да пробият руската отбрана

145

Анонимен

преди 5 месеца

В Донецко направление ВС на РФ продължават да разширяват зоната на контрол край Маринка, като атакуват на запад - към Георгиевка, и на юг - към село Победа. Руските артилеристи също започнаха активни удари по съсредоточаване на зомбирана по натовски стандарт биомаса в района на Курахово, който е основен логистичен център на киевската хунта.

144

Анонимен

преди 5 месеца

В направление Запорожие руската армия поднови настъпателните си действия след прекъсване. Руските военни започнаха да щурмуват позиции на зомбитата на киевският наркокартел от посока Новопрокоповка към Работино. И в резултат на това успяха да превземат няколко опорни пункта.

143

абе

преди 5 месеца

Хапвайте торти с ръце, крака и глави. Може да е за последно.