113

До 107

преди 5 месеца

И като всичките се познавате какво е семейството на охранката ? Такова семейство трябва да има извънземни връзки да откаже 17 съдии. Обикновенно такива семейства в градове около 100 хил са 2-3 такива. Той от тях ли ? Нали се познавате ?

112

...

преди 5 месеца

то па щото като има съдия дето да "съди" ще му даде нещо различно от условна присъда! Бе те за убийство дават условна присъда в България бре! При това 3 години условна! Българска правосъдна система, кажи и го това и не я обиждай повече!!!!

111

IQ 3.14

преди 5 месеца

междувременно по битиви некв володя обяснява как са се убили да чистят по северозапада, а бабите ходят за леб на шпагат... тва с тия отводи леко бие на диверсия в момента

110

Има ли някой,

преди 5 месеца

който да не знае,че тези "други обстоятелства" се наричат МЪНИ,и то страшно,ама страшно много МЪНИ...!?!?!?Нали има един лаф,че когато фактите говорят,тогава и боговете мълчат!?!Бих го перефразирал така:"Когато парите говорят,тогава съдиите онемяват и оглушават",те парите и без това не миришат,а и тяхната Темида е с превръзка на очите,че трябва да и сложат и тапи в ушите,да не гледа и слуша какви ги върши уж "независимият,честен,принципен и справедлив български съд"!?!?!?Пълна отврат и гнус!!!

109

Всъщност

преди 5 месеца

До Хахаха Точно такива действия към жените, които не си знаят мястото и затова не раждат и не си стоят вкъщи, ще преборят тази катастрофа! Все пак в Мюсюлманския свят с неговите понякога брутални убийства на честта има висока раждаемост, а България, която е една от най-феминистките страни в Европа и Света - връх на което е факта, че в Токио 21 - ва ние бяхме единствената страна, чиито медали бяха спечелени само от жени, се топи като пролетен сняг! Мъжът трябва да води в семейството и обществото!

108

Анонимен

преди 5 месеца

С такива съдии не чакайте справедлива и правова държава!!

107

Анонимен

преди 5 месеца

Продажници

106

До 108

преди 5 месеца

Никога изкуствен интелект няма да съди който и да е било, където и да е било - трябва да си слабоумен за да предлагаш подобен абсурд.

105

Анонимен

преди 5 месеца

Само вижте какви МИШОЦИ са българските пишман-съдии!!!И така е в цялата държава. Същите са и полицаи и прокурори.

104

Фитьо

преди 5 месеца

Доколкото си спомням вещото лице като лекар бе уволнен от общинската болница,въпреки че не е извършил на местоработата си нарушение.З аз м.окръжен прокурор позовал се на експертизата му бр по обем в редови,въпреки че делото н се е негово,а в тридневния срок за мярката пред окръжен съд няма са как да поиска нова експертиза,още повече че не той е набл. по делото,а от районна.Е,кой ще иска там горещ въглен?,Пловдив е далеч и от протестите на улицата,заради които бе уволнен лекаря.

103

Анонимен

преди 5 месеца

До ХахахаИ къде тук има корупция? Правото на отвод е в основата на правовата държава във всяка правова цивилизована държава! Най-малкото подсъдимия тук има интерес от протакане на делото, защото той е ареста, а там е по-зле и от затвор.

102

Анонимен

преди 5 месеца

"Интересно кой съдия ще се навие да гледа това предварително опорочено от медии и НПО-та дело?" - Интересно кога всички съдии ще бъдат заменени от изкуствен интелект. Тогава да ги питам тях и хората, които им пълнят гушите, какво ще правят. И да си знаете, че 10 години са много. По принцип съм против идеята подобно нещо да съди хора, но в Бг задължително трябва да се въведе поне за няколко години,щом съдиите ни отказват да си вършат работата или я вършат както в момента - за милиони няма закони.

101

До Анонимен 99

преди 5 месеца

Само ще ти кажа, че Стара Загора не е толкова голям град. Хората се познават.

100

до анонимен 96

преди 5 месеца

""""а, ако някой ги насилва да го правят са длъжни да информират компетентните органи."""" ------ Ами ако се окаже, че и компетентните органи ги е страх??? Кво прайм тогавъ???

99

Юрист

преди 5 месеца

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

98

Исторически парк

преди 5 месеца

Защото всичките съдии са му били ортаци ;)

97

GG

преди 5 месеца

Има нещо гнило в тоя случай. Как 17 съдии се отказват ? Тоя да не е син на Доган или Борисов ? То бива връзки, ама 17 съдии ? Явно съдиите са видяли, че няма достатъчно доказателства и трябва да го пуснат. После живи ще ги изядат от обществото

96

IQ 3.14

преди 5 месеца

тоя ли е много сериозен или съдиите у нас са много несериозни не става ясно. явно ключовите дела са скейтър с два джойнта и асенчо дето свил пет кила бакър и три кокошки

95

Хахаха

преди 5 месеца

После щели да борят демографската катастрофа, нямало кой да ражда....че кой нормален ще създава деца в тая държава?! То всичко е пропито от корупция и мафия е яхнала здраво всички институции....недай си боже да опреш до съд да си търсиш правата, най-вероятно теб ще те осъдят и ще платиш обезщетение....болен здрав носи е философията тук...те и за това повече от 3-4 милиона българи се евакуираха през годините.

94

Анонимен

преди 5 месеца

Интересно кой съдия ще се навие да гледа това предварително опорочено от медии и НПО-та дело? Никакви доказателства, а се чака тежка присъда - трябва да си луд за да се хванеш на хорото тук. Съвсем правилно и очевидно пренамерено целия старозагорски районен съд си е направил отвод - това е ситуация lose lose.