79

Анонимен

преди 5 месеца

"До Анонимен69, не само християнството, всяка религия е такава, голямо делене се делим, а Бог е един с много имена!" - Като е един, защо християните се молят на икони, а не на Господ?

78

Анонимен

преди 5 месеца

Свети Тиквоний Мастафраст. Този светец как ще влезне в Рая с джипката? Магистрали ли строят в Рая?

77

Анонимен

преди 5 месеца

А на СЦЗ не е ли дарил пари да му намерят килия с изглед към Витоша, и да му изпишат имената?

76

Редно ли е?

преди 5 месеца

разбира се това е БУДА божество бащицата на стотици хиляди верни миряни и поклонници вярващи наивно че от най бедната и болнава държава в европа ще изпреварим швейцария благодарение на 13г мъдрото му всеотдадено управление за пълно чекмедже

75

Наблюдател

преди 5 месеца

Да ви напомня за един дето имаше паметник, докато беше жив?

74

Анонимен

преди 5 месеца

Свети Боко Тиквата :)))

73

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен69, не само християнството, всяка религия е такава, голямо делене се делим, а Бог е един с много имена!

72

Право на мнение!

преди 5 месеца

Боко откраднал от дъпжавните пари и дарил малко на храма да си изпере гузната съвест, после вероятно се е пошегувал, че там трябва да изпишат неговото име и те навели глави и го пляснали върху стената на храма!

71

Българска работа

преди 5 месеца

Щом Илия Павлов е погребан като светец в двора на църква, какво е надписът на Боце-кюлчето?

70

Анонимен

преди 5 месеца

ако е дарител, т.е. дарил е лични средства, може би е прието да му се изпише името, а Турхут Исмаил, мюсюлманнинът, който възстановява църкви, дали си е писал името върху всички?...

69

Анонимен

преди 5 месеца

До 65но той не е дарил лични ,а е дал от нашите ,на всички българи ...." Откъде знаеш?///Боко никога не е декларирал че има 150 млн. лв.Излиза, че за Боко с чужда пита/държавният бюджет/, му правят реклама и го овековечават като ктитор/дарител/ на българските храмове.

68

До68

преди 5 месеца

Той го казва пред журналисти по тв гледай го

67

В.Узунов

преди 5 месеца

Аллах ще ги накаже

66

Анонимен

преди 5 месеца

Църква с гръмоотвод, издава липса на увереност! Сега пък и мутри ще ги пазят, а не Господ. Християнството винаги е било такова. Открай време са величали разни бандюги с власт, а не Господ. Кланят се на идоли и икони, а не на Господ.

65

Алооо

преди 5 месеца

До 58 Анонимника. Това за което се възмущаваш е "дийп фейк", лъжлив клип, такъв правиха и с президента и е правен с други известви личности. Не вярвай на всяка измама в нета! Това се прави от злонамерени хора с програмка, до която всеки има достъп, както правят и фалшиви снимки. Отсявайте си информацията и четете достоверни медии!

64

Анонимен

преди 5 месеца

ББ е опериран от чувство на срам!

63

Анонимен

преди 5 месеца

Свети Бойко! Алилуя!

62

Анонимен

преди 5 месеца

До 54 "но той не е дарил лични ,а е дал от нашите ,на всички българи ...." Откъде знаеш? Не си му светил. Или смяташ, че всички пари, които има Бойко са и твои? Може да е дарил лични пари. Или пък може да е дарил пари, изкарани с "честен" мафиотски труд. Пак се брои за помощ към храма, защото както знаеш "неведоми са пътищата Божии" и заслужава да му бъде изписано името. Това е положението.

61

Костадин Костадинов

преди 5 месеца

РУСИЯ АНЕКСИРВА УКРАЙНА ДО 1 МЕСЕЦ...ПОСЛЕ ПАДА ТОЗИ ШАРЛАТАНСКИ КАБИНЕТ----И ПОСЕ ЩЕ ИМА ИЗДАДЕНИ СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА НАД 1000 ЧОВЕКА ОТ ЗГЛОБКАТА !!....ЩЕ ИМА РЯЗАНЕ НА ТОРТИ.. НО ТОЗИ ПЪТ НИЕ ОТ '''ФРОНТА ЗА ДРУЖБА С КИТАЙ--РОССИЯ- БРИКС''' == ЩЕ *** ТОРТАТА, И ДОСТА КРАКА И РЪЦЕ СЪЩО .

60

Не е редно!

преди 5 месеца

Бойко Борисов не е давал лични средства за църквата, а държавти от нашите данъци и си пише лични заслуги! Това е срамно!