143

Анонимен

преди 5 месеца

Русия полага усилия за противодействие на активността на силите на НАТО в Арктика. До 2027 г. Министерството на отбраната на Русия планира няколко пъти да увеличи зоната на непрекъснат радиолокационен контрол в региона, каза главнокомандващият ВМС Николай Евменов на форума "Арктика: настояще и бъдеще". По думите му ще бъде усилен мащабно и Северният флот.

142

Анонимен

преди 5 месеца

Спират от нова година заплатите на държавните чиновници и армията, ако ЕС не прати пари.

141

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 145. Ка ше спориш като от нищо си нямаш идея бе плитък. То не е като да дращиш лозунги

140

Анонимен

преди 5 месеца

Путин спести на руснаците обичайните лишения на "военната икономика". Магазините в Русия са пълни с всякакви стоки. Руснаците се бият на опашки за Лешникотрошачката да купуват билети на черно по 600 хил рубли, и се възмущават от "голи вечеринки" които знаменитости като Собчак и Галкин си организират в Москва - никой не усеща войната. Постиженията на Путин са работещи и неговото оставане на власт е предпоставка за повторно появяване на Русия като суперсила, надминаваща дори Съветския съюз.

139

Анонимен

преди 5 месеца

Руснаците ще стигнат до Полша.

138

Анонимен

преди 5 месеца

В едно Изречение , относно СТАНДАРТА в Бг : Вносът на стоки в България е ''САМО'' --93 % /ДЕВЕТДЕСЕТ И ТРИ %/ ... Кой ще оспори това доказателство ?Друг ''стандарт'' , и рекорд на Баце :През 2009 г. , в Бг имаШЕ 340 000 държавни служители , след 2021г., по времто на герб , взели и стаНАле ---620 000 чантаджии , или с една дума :Закупен НОВ електорат от Баце , за герб със яки заплати и осигуровки ... Герб са най-добрите СЛУГИ на ДПС , затова всички пари и медии са в ДПС и герб ..

137

Анонимен

преди 5 месеца

А какво става с опустошителните санкции, какво става с опустошителните санкции. Рухна ли Русия, рухна ли Русия?

136

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 138. Кво и е подготвено на израелската армия ? Че взривява цивилни ли ?

135

Анонимен

преди 5 месеца

За да се води дълга битка трябват много войници, а такива Украйна вече няма.

134

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 136. Много знаеш какво използва и какво не използва.Кречетало.

133

Анонимен

преди 5 месеца

Западните марки се готвят да се върнат в Русия. Масовото изселване на западния бизнес от Русия , водено от политически мотиви, доведе до милиардни загуби за техните собственици. В крайна сметка, въпреки политическата турбуленция, никой не иска да загуби "големия джакпот" на руския пазар. Особено на фона на рецесията и устойчивото обедняване на потребителите на Запад.

132

Анонимен

преди 5 месеца

До Щастливци Нерде Ямбол нерде Стамбул. Много групаво е да търсиш прилика между слабата и неподготвена за война руска армия и армията на Израел.

131

Анонимен

преди 5 месеца

Русия разполага най-новите си мощни гаубици на фронта в Украйна. Руснаците разчистват пътя към Киев: новата самоходна установка "Коалиция-СВ" избива "зъбите на дракона". 80% от загубите на ВСУ са причинени от артилерийския огън. Но сега смилането на вражеската жива сила и оборудване ще бъде много по-ефективно.

130

Анонимен

преди 5 месеца

До Щастливци, те точно такъв отговор получиха бе копейко, просто "могучая" толкова си може, иначе използва цялата си налична конвенционална сила срещу Украйна

129

Анонимен

преди 5 месеца

До Арестович: 115 Щом са готови руските шматароци да умират за Путин ще умират докато свършат до крак.

128

Щастливци

преди 5 месеца

Украинците са щастливци и късметлии, че след 8-годишни провокации в палестински стил не получиха руски отговор в израелско-американски стил.

127

Анонимен

преди 5 месеца

До ХОРА - Според мен едно валерианче ще ти дойде добре. След това изключи телевизора за поне 6 месеца и ще свежнеш.

126

Анонимен

преди 5 месеца

По света и НЕ у нас . Според международно проучване по ръст :1/ Китай . 2/САЩ . 3/Индия . 4/ Русия / измества Япония от 4-тото място / , .... 6/ Германия . !Има ли недоволни ?

125

Анонимен

преди 5 месеца

До Кос. Че те няма какво друго да пишат. В главите им е програмирано и десетилетия дрънкат едни и същи глупости.

124

Анонимен

преди 5 месеца

Paзcиnaxa cи roлямaтa и cилнa cтpaнa, и 50 милиoнa нapog зa ga ce gokaзвaт kaтo cилa и ga нe ce cъoбpaзявaт c Pycия... И kaтo noмиcли чoвek, чe тo koй нe ce cъoбpaзявa? И ниe, и вcяka cтpaнa c няkoя gpyra!