193

Анонимен

преди 8 месеца

Каква е заплатата на калпак?

192

Така е ..

преди 8 месеца

От държавите които изрежда Тагарев , няма нито една бивша социалистическа страна. Ние ли най бедните ще сме първи натегачи ?Май трябва да му се поотрежат мераците на този.Излиза извън контрол.Никой не иска това от нас.

191

Анонимен

преди 8 месеца

Тагарев, така ли ти нареди Посолството? Да пратиш български момчета да се бият за интересите на краварите?

190

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 211 - Що да ги мобилизира? Те, ако са искали да умират заради оня клоун, нямаше да бягат. Да заминават нашите мераклии да помагат на зеленясалия, не само на приказки да го докарват, а някой друг да ходи да го убиват.

189

КОНСТАНТИНОВ

преди 8 месеца

ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТОВА ПОБЪРКАНО ДОБИЧЕ ДА ВЪВЛИЧА БЪЛГАРИЯ КЪДЕТО НЕ НИ Е РАБОТА?ТОЯ СЛУГА НА С.А.Щ. НАНЕСЕ ОГРОМНИ ВРЕДИ НА БЪЛГАРИЯ И Е ВИДИМО С ПРОСТО ОКО.ГОВОРИ СЕ ЗА НЯКАКВИ ЦЛУЖБИ,КЪДЕ СА ТЕЯ СЛУЖБИ,ТЕ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА АРЕСТУВАТ ТОЯ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ.КЪДЕ СТЕ И ИМА ЛИ ДОБЛЕСТНИ БЪЛГАРСКИ ОФИЦЕРИ КЛЕЛИ СЕ ДА СЛУЖАТ НА НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ?ЗАЩО ТОЯ Е ВСЕ ОЩЕ ЖИВ?

188

mgs

преди 8 месеца

Най-смешното в коментарите е, че същите които вият от страх са бивши или настоящи фуражки...Пиленца сте, не орли...

187

Анонимен

преди 8 месеца

Кога тагаренко ще мобилизира сънародниците си украинци в България? Зеленски иска хора, Тагаренко го саботира. Тагаренко е най-големият приятел на Путин с тази си политика. Можем да помогнем на Украйна с една дивизия избягали укри. Полицията и армията да ги изловят по баровете, курортите, хотелите.

186

Анонимен

преди 8 месеца

Кукувец кука на изкуфяла бука.От къде го изкопахте този?Иска да унищожи държавата ни като я вкара в първата възможна война.Да си заминава САМ!

185

hahhaha

преди 8 месеца

Току що желаещите за армията се утроиха. Друго си е те пратят да мреш за чужди интереси.

184

Анонимен

преди 8 месеца

Украйна променя законите си, за да мобилизира още 400 000 войници, а ние променихме Конституцията си, за да станем колония.

183

Измет

преди 8 месеца

Господи, пази България!

182

Анонимен

преди 8 месеца

Предлагам да изпратим 240 доброволци.

181

Анонимен

преди 8 месеца

Някой беше написал да не слагат снимки на Шиши, и на тоя не трябва да слагат, толкова е противен.И за гледане не става.

180

Анонимен

преди 8 месеца

Тази новина за раздел хумор ли е? Чудно ми е колко точно моряка ще се навият да плават, че и бойни действия да водят с наличните корита??? Че те с тия лодки не смеят в открито море да влезат, какво остава да плават хиляди километри?! Не разбирам този окрраински коМдом какво иска.. явно всячески се опитва да направи военен прев.врат... с кашиците не му се получи, но морските са друга порода мъже!

179

Анонимен

преди 8 месеца

Милее Тагаренко за украинците, ама друг път. Той е от тия, дето са свикнали на "дайте, да дадете"! Спец по празните приказки. Такава реч изнесе по повод загиналите в Ирак, не можа две думи да си подготви и да не ги казва толкова безлично.

178

До Анонимен 197

преди 8 месеца

Като е решил Зельо да побеждава Русия, ще ги забави. Тая сутрин даваха наводнените къщи по монтанско, карловско, Брацигово. Още стоят неоправени, хора казват, че и помощи не са получили. Доволни са на доброволната помощ за изчистване на калта, но още не могат да се нанесат. Някой да се загрижи за тях и да го обяви на цял свят?

177

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя тагаранеко няма да се кротне докато не овисне от някой стълб с краката на горе!

176

Избирател

преди 8 месеца

Капитан Христо Иванов и боцман Мирчев да стягат гумената лодка, под командата на адмирал Тагаренко.

175

Котарака Леополд

преди 8 месеца

Днес струваме 20 год от смъртта на българи,дали животаси заради такива като Магарев...Кой ги прати,потърси ли им някой отговорност??Не нали???Затова тоя брадясалият си позволява да жертва български деца,за собствен комфорт пред Козяк.БЕЗНАКАЗНО...

174

Въпрос

преди 8 месеца

А какво става с контранастъплението?