543

Анонимен

преди 6 месеца

до 576,какво е "залаг" неграмотниЙ еурохатлантици :))

542

Тендивалов

преди 6 месеца

Мда както винаги рашняка се прави на приятно разсеян. Имало една жертва и един ранен, а целяи кораб беше в пламъци. То на крайсера мацква уж беше така, а пък после сума ти некролози се появиха с течение на времето.

541

Анонимен

преди 6 месеца

До Споко ,айде няма нужда да помага източна Европа на уркопите с жива сила балъците свършиха отдавна .Да си ходят уркопите или американците да си се оправят.Не си набутвай простотията тук

540

Финландия е лесна

преди 6 месеца

Това е една държава плюнka - едва 5 милиона. Русия ще приключи с Финландия за 2 часа.

539

Анонимен

преди 6 месеца

Марьинка за Нами! Авдеевка на очереди! Дальше больше.

538

82-ОМБР

преди 6 месеца

Първо питайте Зеленски кво мисли! Финландия е НАТОвски,голям залаг който смешна русия неможе да преглътне!

537

Анонимен

преди 6 месеца

До 568 А ти кажи за тия в Киев сигурно са като фенове на Фламенго

536

Анонимен

преди 6 месеца

"Ню Йорк таймс": Ситуацията на фронта се обръща в полза на Русия

535

Споко

преди 6 месеца

Споко, Естония почва да депортира украинските мъже в мобилизационна възраст за фронта, САЩ ще натисне и останалите, и Германия която се ослушва и така могат да се съберат до 2-3 милиона които да се пратят на фронта. Това ще забави значително руснаците докато смелят всичката тази биомаса в месомелачката ще минат месеци, даже година, ако Украйна не удържи до есента до изобрите тогава ще помогне и източна Европа с жива сила, това сега е стратегическата цел. После след изборите като спечелят демократите САЩ ще се намесят пряко и ще изпляскат Путин и Русия.

534

Анонимен

преди 6 месеца

Бен Ходжис към неговите подопечни в Киев. Той открито призовава за залавяне на мъже и жени, "шляещи из Украйна", и в същото време насилствено мобилизиране на украинци, които са успели да избягат на Запад.

533

Анонимен

преди 6 месеца

До 82 ОБМР и от кой бе от просяка ли ,тя тая работа не е като оная

532

50+

преди 6 месеца

Средната вързраст на новите запаси от пушечно месо.

531

Анонимен

преди 6 месеца

Москва е заприличала на фенклуб на Бешикташ.

530

Анонимен

преди 6 месеца

В Украйна не са останали мъже, желаещи доброволно да постъпят в армията, заяви укрогенерал-майор Марченко: "Ако не успеем да спечелим тази война, тогава разбирате, че няма да имаме друг шанс". Обаче шанс вече няма. Никакъв. Но това тепърва им предстои да го осъзнаят. Не бе, майтап бе, споко, армията на НАТО и ще влезе в Украйна и ще изпляска Русия и Путин, споко, НАТО е най-мощната военна сила на планетата Земя, Русия няма никакъв шанс, Русия е само 3% БВП.

529

Анонимен

преди 6 месеца

До КуКлус Народа там си е негов, руски. Целта му не е да ги изтреби, а да махне неофашистите и западните агенти, да ликвидира оръжията там и да си прибере рускоговрящите обратно в Русия. Затова и ги щади, не трепе наред, както можеше да направи и за една седмица да срине Украйна.

528

Анонимен

преди 6 месеца

До 551 той не е единствения сигурно и в София взимат и повече ,ама живота е по-скъп иначе тук ще четеш,че всички са успели и ходят на круизи с кораби и всякакви други фантасмагории

527

Анонимен

преди 6 месеца

А какво става с победата на бойното поле над Русия? Борел не се ли е обаждал по въпроса? Целият цивилизован консолидиран обединен цивилизован западен свят и НАТО - най-мощният военен съюз на планетата Земя с 80% БВП победиха ли бедна и изостанала Русия с 3% БВП?

526

82-ОМБР

преди 6 месеца

Русия падна!

525

Анонимен

преди 6 месеца

Ще се наложи ли Финландия да бъде унищожена? 64 изтребителя F-35 с ядрено оръжие ще стоят близо до границата с Русия. След Втората световна война Финландия се ангажира да остане неутрална. И именно това позволи на Хелзинки да запази териториалната си цялост. Сега виждаме, че финландците са нарушили обещанието си към СССР.

524

Страшно е!

преди 6 месеца

Да нападнеш 28 пъти по-малка държава и да те смелят от бой! 15 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка. Флагманът по дъното да лази !Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга! Девет години Авдеевка да береш! Страшно е!