44

Анонимен

преди 6 месеца

Децата искат гледане. Мъжете не искат да плащат и издържат семейство. Жените повече от 1 дете сами няма да се наканят да имат. И дори от дарител на *** от чужбина го търсят, защото явно директните осеменители в българия дори за собственото си дете не искат да положат родителски и финансови грижи. Въпрос на време е да ни претопят всички с по- висока раждаемост от нашата. А обяснете за проследяване на една бременност и раждане колко хилядарки трябва да се изръсят белите родители. За старт...

43

with LOVE

преди 6 месеца

OSTAVKA

42

Анонимен

преди 6 месеца

До Bad Face - Много хора се върнахме и много ще се върнат. И не, не защото не се справяме в чужбина, а защото си обичаме България и българите. А на такива като теб им пожелавам да останете в чужбина поне още 10-ина години. Сега ти изглежда като добро пожелание, но дано да си жив и здрав тогава, за да си спомниш пожеланието ми и сегашната ти гледна точка за него. Ще разбереш колко недалновиден и загубен си бил сега... :) ... Успех с чуждопоклонничеството!

41

Анонимен

преди 6 месеца

Да приобщаваме хора от диаспората при обявено българско самосъзнание и готовност да живеят тук. Поощряване смесените бракове, като българи/ малцинства, така и с хора отвън. Добре регулирана миграция от сродни по култура народи....Свят ми се завива като гледам що млади мъже и жени са сами....При жените е най- вече от нереалистични очаквания, при мъжете от ниско самочувствие и/или отлагане че " Абе още има време".

40

Проф. Кралчевски

преди 6 месеца

Аз съм професор по химия в СУ И имам ПО-ДОБРИ НАУКОМЕТРИЧНИ ПОКАЗАТЕЛИ от академик Мрънколай!?! Но него предпочетоха за академик!? Защо ли? Ми много просто- беше министър в правителството на Киро мастията....Денков е един жалък надут пуяк и СЛУЖБОГОНЕЦ!!

39

!!!!!

преди 6 месеца

Благодарение на ypoдите във властта изгубихме достойнството си като народ!

38

де да го знам

преди 6 месеца

До Анонимен Не съм чувал да има , но е правил опити в епруветка .

37

Анонимен

преди 6 месеца

НАТО: Да се връщат всички българи от чужбина , нямаме армия за Тайван И ЗА УКРАЙНА !

36

Анонимен

преди 6 месеца

Денков има ли дЯца ?

35

Анонимен

преди 6 месеца

По добре давайте стипендии за студентКи от Филипините и други по- бедни страни. Един познат си взе азиатка за жена, за 5 г. му роди три деца. С българките работата е е .... и отървана. Няма как да ги откажете да живеят като в "Секса и графа" и да гонят кариера. Това е напаст по целия свят де. И в Европа и САЩ и Ю . Корея и Япония.....Това с чистотата на кръвта е али бали, да запазим името, езика и културата, другото е игра на природата...

34

Анонимен

преди 6 месеца

Има и един лаф :За тая работа , трябва и акълЪ !

33

Костадинов

преди 6 месеца

Джендераст Денков, на мой гръб ли се упражняваш? Не те ли е срам бе? Аз това когато го казвах за демографската криза още преди 10 години теб никой не те знаеше на политическата сцена, когато учредявах Възраждане, джендерасте!

32

Анонимен

преди 6 месеца

Аааа , сетихТЕ ли сЪ : Какво станЪ ,..... много вожд , малко е-НДИАНЕЦ !И генерали , без армия !

31

Рендету

преди 6 месеца

""""""Денков: Разработваме план за справяне с демографската криза. Връщане на българите от чужбина е една от целите на кабинета""""" -------- С подобни "Планове" тези шъ нъ закопаят!!! Вместо стимулиране на раждаемоста, преференции за Второ и Трето дете, безплатно медицинско обслужване на децата до 18 г възраст, грижата за отглеждането и възпитанието на две и повече деца да се отчита като трудов стаж, тази Локумка шъ връща българите от чужбина в държавата с най-ниското заплащане в ЕС???

30

Рендето

преди 6 месеца

Благодарение на *** във властта изгубихме достойнството си като народ!

29

Боже каква посредств

преди 6 месеца

Декоооф , плановете за решаване на демографията минават през нормализиране на обществото , сигурността , уредеността на държавата , вие ги рушите и съсипвате , какви планове правите бе алхимия некадърна , съществуваща да служи на външни интереси и сдобиване с фалшиви титли .

28

Анонимен

преди 6 месеца

Съгласувано ли е с посолството , както обикновено се изказва Кокорич !И Премиера съветва ли се със Зеленски ?

27

Анонимен

преди 6 месеца

Внесете 1000000 млади анадолски семейства и ще ви решат демографския проблем. И на майчин език ще си хортуват. Тъкмо и в конституцията ще впишат езика си като официален. И всички празни жилища принудително ги заселете с тях.

26

Христо

преди 6 месеца

Хората с деца осигуряващи са на максимална заплата и доход над 120 хиляди годишно, да бъда изцяло освободени от данъци, държавата да им връща ДДсто на края на годината, а всички вноски да се покриват от държавата.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Пак ли : Аве има едни пари ........ , за разпределяне !