71

Анонимен

преди 6 месеца

Чак сега го проумях - проруските партии и членовете им се мислят за морално възвишени и съвършени, защото харесвали Русия (пък и от там си взимат хонорарите), затова след 30 годишна намеса на Кремъл в политиката и правосъдието ни, стигнахме тоя хал на най- изостанала и бедна държава в Европа.

70

Бай Дрън

преди 6 месеца

Добър ден.

69

Анонимен

преди 6 месеца

Тошко,вие нали бяхте първа политическа сила по едно време!Защо не направихте нищо,ами сега ти знае много устата и само гледаш отстрани и се правиш на интересен.Да да не влезнете изобщо на другите избори

68

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 69 - от това твоя "Хвасон" става ли по голям и твърд, или си е същата виснала кожичка? Разбира се, за маргинала от значение са "победите" на подобните нему. Затова и живеете с "постиженията" на диктаторските режими! Но не ти се ходи примерно в Северна Корея, където да яздиш "Големия Хвасон" вместо тук да цокаш биричка с пенсията на мама и тате!

67

Анонимен

преди 6 месеца

До 71 Е добре ,че дойде бе навеждач на посланика да обясниш кой ,какъв е.Изяде ли си на бананчето преди това

66

Анонимен

преди 6 месеца

А какво става с контранастъплението?

65

Анонимен

преди 6 месеца

итн и възраждане действат като путин, само плюят

64

Анонимен

преди 6 месеца

Приятен за ухото вой на Кремълски подлози - и в Парламента и тук! Тея там показаха ясно, че пред "дълга" към Майчица Русия, българските интереси са си ги сложили на онези работи. А пигмея Тошко направо изплиска легена - колко мъжествено изказване! Може и по мъжествено - примерно с избрани депутати от ПП-ДБ да се плюят от пет метра?! Би било епично. Тукашните путинофили също наддават скръбен вой и вещаят Народен съд и Армагедон. Всичко това означава, че вървим в правилна посока!

63

Анонимен

преди 6 месеца

Маймунчето на Тиквата и Прас илян пак нещо подскача. Сигурно е гладно. Дайте му бананче.

62

Анонимен

преди 6 месеца

Северна Корея проведе успешно изпитание на междуконтинентална балистична ракета "Хвасон-18".

61

Един път

преди 6 месеца

Избирателите показаха червен картон на ИТН, в частност и на лицето Тошко Йорданов! Видно е, че той който претендира за морал, честност и ум не си е взел никакви поуки от това и продължава с партийните игрички в стил рушене на държавността. Хибаво го е казал народът - Един път стомна за вода, два пъти стомна за вода на третия стомната се счупва.Тяхната стомна отдавна се счупи, ама те нямат акъл да го разберат!

60

Анонимен

преди 6 месеца

До 54 Абе то проблема не е в паметника ,а в това,че се опитват да направят България следващата Украйна

59

Анонимен

преди 6 месеца

Безразсъдно и крайно неоправдано ми се струва да се говори за САЩ и Русия. Две крайности. Къде е България? Къде дипломацията? Не може ли да се опитаме и с едните и другите да имаме добри отношения. Искам Швейцария да ни окупира. Това каза млада жена на спирката.

58

Един от народа

преди 6 месеца

30 г. Слафчу и сие разпространяваха вулгарна чалга и долнопробна халтура, а сега от амвона на парламента четат морал! Хайде , не на нас тия нелепици! А ония от руската партия вчера изядоха бой от турската партия и затова сега реват - Башибозук!

57

999

преди 6 месеца

В коментарите липсват оценки за ползите от конституционните промени,които се разглеждат в НС.Защо така?Да се разбира ли,че ги подкрепяте?

56

Анонимен

преди 6 месеца

Като чета изказването на Т. Йорданов се радвам, че имаме все пак мнозинство в НС. Опазил ни Господ от мнозинство от ИТН и Възраждане в комплект! А БСП симулират загриженост за народа, а не обсъждат приемането на бюджета. Цяла България чака пари за общините.

55

Анонимен

преди 6 месеца

Владимир Путин подписал закон об отмене банковских комиссий с обязательных коммунальных платежей для пенсионеров и граждан, нуждающихся в соцподдержке.

54

Баба Радка

преди 6 месеца

В Кауфланд са пуснали демокрация на промоция.

53

Анонимен

преди 6 месеца

България не е християнска държава и това се видя отново и вчера и днес.

52

Анонимен

преди 6 месеца

Мишустин го посрещнаха с военен коретеж в Китай!