78

УНИЖАВАМ укрофили

преди 6 месеца

Обявявам пълномащабна национална деукраинофикация! Взривяване на всички окраинскикамънаци и и3биване на цялата бедняшка окраинофилска и3мет, ще запазим само н1щожествата им, които работят в Чистотата и по строежите.

77

До 29

преди 6 месеца

Ми актуален коментар-цитат от 1875, изтрила е българската памет и колонии, и всичко. Няма смелост в душата на българина, защото все е пасивен, или някой й дава (Русия свобода- ние 500 години сме спали тука на Балканите) или някой нещо ни взима (САЩ ни взима нещо). Кой ще ми даде питам АЗ, кой.?

76

Митрофа нова

преди 6 месеца

Когато работите тръгнат зле. ......... Гледай ти да си добре.

75

Анонимен

преди 6 месеца

Как тези безделници не се наядоха на кебапи и кюфтета.

74

Тон

преди 6 месеца

*** претестъри,по далече от носа си не виждат!

73

Русобил

преди 6 месеца

Митрофанова вън от БГ.

72

УНИЖАВАМ русофили

преди 6 месеца

Обявявам пълномащабна национална дерусификация! Взривяване на всички съветски камънаци и и3биване на цялата бедняшка русофилска и3мет, ще запазим само н1щожествата им, които работят в Чистотата и по строежите.

71

Елементарно Уотсън

преди 6 месеца

Волгин е руснак и не е българин. И за това иска пак да сме окупирани от Русия.

70

УНИЖАВАМ русофили

преди 6 месеца

Бедняшката русофилска и3мет с м1зерните си данъци спонсорира производството на снаряди, които и3биват ръшистанските н1щожества на фронта. Красота! ХАЙАХАГАЙАХАХГАХАХАХАХХСЙАХА

69

Анонимен

преди 6 месеца

Смахнати *** на американски ***. Руският посланик има право на изяви, колкото всеки друг посланик.

68

Анонимен

преди 6 месеца

Кое е по *** руска партенка или американски чорап ?

67

Професор

преди 6 месеца

Огромен протест наистина. Много хора са се събрали.

66

До 64

преди 6 месеца

Военни бази на Америка, къде има в България? Явно няма, щом Радев е отишъл в САЩ да се научи да лети. А Русия му е къде, къде по близо.

65

Обективен

преди 6 месеца

Тоя мръсeен шопарр докога ще дава тон какво да се излъчва,кой да говори и какво. Такъв натегач ,за да го извадят от списъка Магнитски , че и в тоя студ се разхожда наведен със смъкнати *** към "посолството".

64

Анонимен

преди 6 месеца

Пешо Волгата е цвлувач на путлеряшки гАзове!! ***, който трябва да бъде изхвърлен от медиите!!

63

Деди

преди 6 месеца

Шаро, Шаро, Посолството ви държи (теб и *** от Програмния съвет) на къса каишка и "медийна помия" в паничката пред вас.

62

Анонимен

преди 6 месеца

Арестувайте украинските фашисти!

61

Анонимен

преди 6 месеца

Няма един патриот в коментарите, загърбили миналото на НАШИТЕ български герой, тези които са се борили през 500 години робство да запазим българското. Обърнали глава към Азия, правят герои, от една битка. Те не са ни дали три дни величие, българина 500 години е останал българин, но за няколко дни го правят поклонник пред руснака, целува ръка и е на колене.

60

до 55

преди 6 месеца

Бе друго си е да те мачка американски ботуш кво викаш къде по хубаво е. Не сме имали нито еди Руски войник в България но имаме няколко хиляди вече американски окупатори които разполагат като бащения с нашите военни бази. Не знам къде ще се криете когат Русия смачка Украйна имате още 1 тодина живот после пак в дупките.

59

До 32

преди 6 месеца

Какво против имаш фесовете и фереджетата. Трудно ще ги стигнеме комшиите от Босфора. А Какво ви пречи Волгин? То само той да беше. СЕМ и екипа на нац.радио по традиция от дълги години са клакьори на Русия. И как да е иначе. Колко от журналистите там се задържаха на работа в големите частни медии? Да ама частниците искат солидно образование, висока обща култура, креативност и преди всичко професионализъм! Другите, с партизанско потекло и шумкарски нрав или в БНР, или при Сашко в Евроком.