89

ина

преди 6 месеца

Дядото на Терзиев е заплашвал живота на бабата на Киро. Сега двамката въртят обща партия :-Д

88

Анонимен

преди 6 месеца

Киро, само дето ние сме в 2023г, почти 2024г. Нас ни интересуват съвсем други неща, а не да ни занимавате с пpocтотии и измислени истории. Изпълнете си предизборните обещания и престанете да вдигате пушилки! Съсипахте тази държава.

87

Анонимен

преди 6 месеца

Намерила е връзки с родата на Терзиев. То дядото, брат му, чичото всичките от ДС и накрая и кмет го направиха. Промяна а докато тече цирка препраха с изплакване баце, горанов, севи и кой ли не.

86

Анонимен

преди 6 месеца

Няма нищо лошо да бачка за ДС нали е за бг. Престъпно е да бачка като Киро за чужда държава Канада и САЩ.

85

Просто Киро

преди 6 месеца

Се опитва да се изкара герой.Баба ти може да е отказала ама ти от прегръдка с Баце никога не се отказваш.

84

Анонимен

преди 6 месеца

Значи, този паметник бил построен за 2 години. А вие сте на власт точно от 2 години - какво точно построихте?

83

Малееее, малееее

преди 6 месеца

Интересно защо и как през 1952 г. са вербовали бабата на г-н Петков? И защо трябва да ни интересува "бабината му"?

82

Вукадин

преди 6 месеца

За сметка на това сега кирчо е член на ДС, без риск за живота.

81

Анонимен

преди 6 месеца

А за прабабата нещо да се знае!! Този неадекватник спешно е за психиатрията. Няма спасение нито от този, нито от дедовците на Борисов. Сега да чакаме за бабите и дедовците на Кокорчо и на цялата евроатлантическа пасмина.

80

БАБА ти

преди 6 месеца

Лъжа! Много добре си се живееше при условята на митичното ДС. Сега обаче, откакто се появи ДБ, нещата са много зле!

79

Анонимен

преди 6 месеца

Строежът на паметника няма никаква корелация с измишльотините за баба ти. Да бяхте построили някакъв друг красив паметник в близост, а не да рушите.

78

Анонимен

преди 6 месеца

А казват че митологията била древногръцки занаят :))) Кой ще тръгне да вербува кварталната клюкарка ? Вербуват се предимно чужди граждани с някаква позиция а кварталните клюкарки сами се натискаха да клюкарят комшиите си . Това все пак е версията на Киро или баба му а истината много по грозна . Сега е много удобно да се извъртят така фактите след като хората вече ги няма . При това и изгодно не само за Киро фотошоп измамника ами и за нуждите на европропагандата .

77

Инженер

преди 6 месеца

Както вървят нещата с парите, нито бюджет ще приемат, нито в Шенген ще ни пуснат. Нека да си се хвалят Борисов, Нинова, Петков, Пеевския им и другите. Не съм дипломиран финансист, нито пък работя в БНБ. Но пък, отдавна съмси взел сбогом с левчетата. Особено с тези старите, хилядарките преди деноминацията им.

76

Анонимен

преди 6 месеца

Веднага на бабата да се присъди званието Активен Борец За Демокрация,да и се дадат 200хил. лева компенсация,също така и процент от всички газови сделки дето бащата на не толкова Простото Киро уреди с турците и по този начин да се компенсира за неудобството което и е било създадено,също може да я назначат за Министър на на Министерството на Пенсионерите което Кирето като добър внук може да накара Шоши и Буци да направят...

75

Анонимен

преди 6 месеца

А,аааа не пускате коментарии срещу Киро Лъжеца? Ах, вие *** ниедни платени!

74

Киро-неграмотното:

преди 6 месеца

"През 1952 година е била вербована за агент..." ------- --------- ---------- Кире, научи се да пишеш на български език! Пише се вербУвам.

73

__

преди 6 месеца

Какво общо има баба ти със строежа на паметника заплес?Била се завила с одеяло и кво от това .Можеше и да не се завива.Махай се с цялата си шайка .Г.....***

72

Анонимен

преди 6 месеца

Едно време ДС нарочи ли те, ще ти стъжни живота

71

Анонимен

преди 6 месеца

Оооооо да, за власт , пари, облаги, постове, всички станахте "десиденти" , да се смее ли човек, да плаче ли? Всъщност, то си е за смях! Да не говорим, че хора, чиито деди са били престъпници , крадци и убийци, се писаха уж "десиденти", цирк!

70

Анонимен

преди 6 месеца

До 2024 г. Така наречения "Втори пенсионен стълб" беше замислен и приложен като една грандиозна далавера за допълнително ограбване на българите. Ние сме единствената държава, в която участието в тези фондове е задължително и доброзорно. В целия свят участието в такива фондове става само и единствено доброволно, за да има конкуренция между тях и който смята да те дои, да фалира. Тук обаче е наопаки, както всичко друго в България.