142

Родолюб Българов

преди 9 месеца

По време на турското робство е имало българи- предатели,които са били машата в ръцете на поробителя. Те са колики и бесили,нанесли непоправими щети на обикновенните хорица! Днес е същото! Делян Пеевски,заедно с Бойко Борисов великолепно се вписват в тази роля! Само че те не познават историята! Всички българи,които са служили на султана след Освобождението са си го получили! Това ги чака и днешните еничари,бял ден няма да видят!

141

Анонимен

преди 9 месеца

До 156 То хубаво,ама тия 0.5 % за кой по напред отделно Азерския газ е като иранския и трябва да се смесва и обогатява.Така ,че тоя Азерския дето уж е техен,ама си е руски.Същата работа ще стане и Лукойл тя ще го продадат ,ама пак ще си работи с руски петрол само цената на горивата ще скочи с 25-30 %.Но на кой му пука българина като потребител плаша ,а Шиши дебелее нали за това е в Сглобката

140

Де Мароз

преди 9 месеца

Прасчоооо прасчо,идва коледааааа! Нани наниии,Трактора те викааааа

139

Public enemies

преди 9 месеца

Този е представител на 4-та партия по гладоподаватели и то 4-та само защото българите не ходят да гласуват, при по-сериозна избирателна активност смело върви към 4 % бариера.

138

Анонимен

преди 9 месеца

Този, който води агресивна политика срещу Русия и ви спря руската газ, като ви съсипа икономиките, той и ще ви продава газ и ще качи цените ви на ресурси и стоки и ще стане причина за обедяването ви или за преместването на производството. ЕС гллупаци ли са, не знам? Абе изхвърлете русофобите, реанимирайте търговията и да мирясват държавите вече!

137

Анонимен

преди 9 месеца

Навремето Петър Дънов е казал,че когато човек стане по-широк в бузите отколкото в челото,това означава че у него свинското е взело връх над човешкото...та за този юнак това важи напълно...

136

Aleksey

преди 9 месеца

Дано поне Господ се намеси! Държавата ни си отива...

135

Анонимен

преди 9 месеца

Азербайджан разполага само с 0.5% от световните запаси на природен газ. Но за България стига. Норвегия - 1%, Канада -1%, Азербайджан 0.5%. В Норвегия вече свършват. САЩ разполагат с 5.3% от световните запаси на природен газ, като самите те са един от най-големите потребители. Произвеждат близо два пъти повече газ от Русия.

134

Анонимен

преди 9 месеца

Айде Пеевски с купената диплома от Югозападния да не говори за неща дето не са му ясно, и най-вече за Конституцията. Точно защото има разделение на властите: законодателна с НС, изпълнителна с МС и съдебна с ВВС и президентът е извън тия власти, то не може всички в сглобката да искат да заграбят повече власт. А забравих тая власт дето командва в БГ - Посолството. Така че квото каже Посолството, това ще, освен ако не се вдигнем да изметем сглобката, както направихме през 2013 за ДАНС и Пеевски

133

Анонимен

преди 9 месеца

Този е лицето на евроатлантизма у нас.

132

силно замислЕна

преди 9 месеца

Този се беше покрил през девет планини в десета, но напоследък стана много деен, защо тъй?!

131

Анонимен

преди 9 месеца

Трайте си сега и управлявайте, гледайте си България и оправете доколкото можете проблемите в България и на населението. А на следващите избори, ще видим, кой ще управлява дълготрайно.

130

Бойко Ноев каза

преди 9 месеца

"Не може да не се забележи неестествената активност на някои народни представители, които очевидно представляват други, невидими за простото око интереси. Които се опитват да наложат непосилни условия за функционирането на "Лукойл Нефтохим" в този му вид. Те очевидно целят да упражнят натиск върху руските собственици и руските собственици го признават вече със съобщението си че обмислят продажба. За първи път те казват това нещо от 20 години насам". И наистина - неестествена активност на Пеевски

129

иии

преди 9 месеца

П-ски е представител на партия, спечелила около 1% от гласовете в голямите градове. С какво право постоянно му се дава думата и се прави на значим.

128

оклук

преди 9 месеца

Ама ти на *** на Радев не можеш да се намажеш !!!!

127

Анонимен

преди 9 месеца

До 144 А Азербайджан къде щото уж купуваме азерски,а той се оказва пак Руски само цената е по-висока

126

Анонимен

преди 9 месеца

Евроатлантиците докараха на власт човек санкциониран от Магнитски

125

Анонимен

преди 9 месеца

Първо , Пеевски не е турчин, второ не може да го махнете, защото ще се изпокарате и ще настане хаос, а че много крадат , знаем, но крадеца не е точно Пеевски, а други хора, ДПС не е турска партия, нито българска.

124

Анонимен

преди 9 месеца

Те все са открили някъде огромни находища от нефт, газ, и всичко.

123

Анонимен

преди 9 месеца

Жълтите павета доволни ли сте, тоя ви е премиер