16

Анонимен

преди 5 месеца

до 11 И като пуснат атомна бомба над Истанбул разрушаваш и Бургас и Варна до основи. Толкова ли си изтрещял?

15

аха

преди 5 месеца

До ******лизатор ...питай русиядали може да се вярва на турчин.....казаха че ще държат военните в азов до края на войната но ги пуснаха отново на фронта , за гърците просто отложиха временно конфронтацията но неосоманизма си остава негова цел. а да питаме кюрдите дали ердо е ...човек

14

А

преди 5 месеца

Справедлив свят може с Русия,унищожавяща Украйна с боеприпаси и дронове на Иран? България има за какво да се безпокои с тази Турция на Доган.

13

Монк

преди 5 месеца

САЩ са най-голямото зло и риск за човечеството. Те трябва да бъдат спрени. Сащ е фашистко-болшивишка диктатура облечена само в клишета, че уж е демокрация.

12

ФАЩ и UK

преди 5 месеца

Токова са явни вече абсолютните врагове на човечеството дори не е интересно вече чакам времето за разплата само скоро!

11

Анал@лизатор

преди 5 месеца

Един достоен човек, и с Гърция зарови томахавката,политик от световна величина

10

Анонимен

преди 5 месеца

Съжалява че възродителния процес не е започнал по рано и съжалявам че руснаците не са пуснали атомна бомба над Анкара и Истанбул по врене на студената война .

9

Теория на Случайност

преди 5 месеца

Антъни Блинкън - Държавен Секретар на САЩ - ЮдеюСемит; Виктория Нуланд - Зам. Държавен Секретар на САЩ - ЮдеюСемит; Нед Прайс - ПресАташе на Държавният Департамент на САЩ - ЮдеюСемит; Марк Гитенщайн - Посланник на САЩ в ЕС - ЮдеюСемит; Ейми Гутман - Посланник на САЩ в Германия - ЮдеюСемит; Мерик Гарланд - Главен Прокурор на САЩ - ЮдеюСемит и т.н. и т.н. не само 100% от Целият Кабинет на Байден са ЮдеюСемити, но и всичките му Деца са Женени и Омъжени за ЮдеюСемити, т.е. всичките му Внуци са Юдеи!

8

агент Мъдлър ЦРУ

преди 5 месеца

В един идеален свят Турция и Русия са ядрена пепел. Всички мизерии от вас идват. Ходите, бъркате л в цял свят.

7

Колонията на Юдея

преди 5 месеца

САЩ е все по-изолирана и по-изолирана от Нормалният Свят!

6

Анонимен

преди 5 месеца

Не разбрах кои са касапите от Газа,Хамас или Израел?

5

Й. Николаев

преди 5 месеца

Отново му е дошъл месечният цикъл на Ердо.Понякога е симпатичен ,но хване ли го онази работа.....гледай сеир.Засега поне с българите не се заяжда...Като му мине ще запее друга песен.

4

Анонимен

преди 5 месеца

"Според него обаче "справедлив свят е възможен, но не и със САЩ", които "подкрепят Израел с парите и боеприпасите си". Еееее, един път да ме накефи тоя фанатичен фес. Не вярвах че ще го кажа някога за него. Браво, ФЕС!

3

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя дедо да пали за Газа, да дава мир. Ко вряка? Аман вече.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Самъ не забравяйте, че Турция притежава втората по големина армия в любимото ви НАТО. Там обаче не ходят на отчет в американското посолство. Накрая със САЩ ще остане сомо България, което ще струва лищвидирането на държавата ни.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Възможне, невъзможне, импосибъл бруталити.