34

Империя на злото

преди 9 месеца

Ама то и за Украйна уж бяха казали, че няма да я нападат, нали?

33

Анонимен

преди 9 месеца

Изтегляне на НАТО в границите от 1991г. От Украйна може да остане нещо като Лихтенщайн, Сан Марино, Андора, не повече! Разбира се без армия, само с лека жандармерия! Гарант за сигурността да бъде президентът на Русия! Едва тогава преговорите могат за започнат, а всичко друго е загуба на време за Русия!

32

Анонимен

преди 9 месеца

Илон Мъск има повеч пари от Роскосмос.

31

hahahaha

преди 9 месеца

КЪФ Е ТОА ПУДЕЛ

30

Анонимен

преди 9 месеца

Изявленията на ръководителя на киевския режим Владимир Зеленски за провала на контранастъплението и спешното изграждане на отбранителни структури шокираха всички онези западни пропагандисти, които почти две години с пяна на устата доказаха, че "Украйна побеждава Русия. Вижда се как един след друг те преминават в дълбока защита, оправдават се за несбъднатите си прогнози и прехвърлят вината върху другите.

29

Анонимен

преди 9 месеца

Ти да не се връаш от сибир че да знаеш?

28

Мечти... мечти...

преди 9 месеца

Мечтата на Русия - Украйна да не може да се отбранява и да я превземат без съпротива. Но това няма да се случи никога.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Лос Анжелис има повече пари от Русия.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Един от най "от най-скъпите градове в света - Москва: Ток, вода, парно, стълбища, чистота и жега макс възлизат на 100 лв. на месец - за всичко, през всеки месец в годината, дори най-студените!!! Яйца 0,15ст/бр. Хляб 40-90ст. Българско сирене произв. в Сърбия/Русия-макс.6лв/кг; Картофи 40ст; Дюнер огромен много вкусен с подарък кока кола или кавото си пожелаеш - 3,50лв; Еднократно билетче до всяка точка в мегаполиса 95ст, (метрото лети на всеки 2мин до 1:30ч. след полунощ), всеки втори билет в течение на час 50 ст. Бензин 1,10лв/лт.

25

Рон Джереми

преди 9 месеца

До Анонимен 19 - ми щото украинките добре могат да боравят с джойстици...и обичат дебели оръдия...

24

Анонимен

преди 9 месеца

Улиците са невероятно чисти, асфалтът е уникален, гумите издават такъв специфичен звук, както когато сцеплението е перфектно. Всяка уличка се чисти машинно, дори и в неделя сутрин, нито една дупка в междублоково пространство! Кофите за бyклук имат напечатан график кога се чистят, обикновено на два дни. Всеки вход си има gрадинка с цветя в отлично състояние,детски площадки и игрище. В парка да не говорим.

23

Руски Ценности

преди 9 месеца

Кадиров, Хамас, Саудитска Арабия - Православна Русия скоро ще приема Исляма.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Арестович: "Украйна няма да издържи дори половин година. Всички искат да се самоубият. Струва ми се, че две трети от населението на Украйна мечтае за колективно самоубийсто! Инстинктът за смърт стана водещ инстинкт на политическата класа и 2/3 от населението. Това е психиатрия, колективна психиатрия. Това в колективно самоубийство в пряк ефир на цяла страна. Украйна завършва живота си със самоубийство в пряк ефир".

21

леле

преди 9 месеца

А в Русия хората са доволни сигурно

20

Анонимен

преди 9 месеца

Ако ще си мерим "парите", сибирците не могат да се мерят с активите на държавите от НАТО. Ако ще чакаме на кой първи ще му свършат парите за война, то е ясно кой ще свали гащите.

19

999

преди 9 месеца

Хегемония не се гради с демокрация,а с много пари.А сега войните са две - едната затихваща,а другата с възможност да прелее в регионален конфликт.

18

смеххх

преди 9 месеца

Русия води война с парите на Песков НАГЛОСТ

17

Анонимен

преди 9 месеца

Преди дни бяха убити първият 17 годишен мобилизиран и първата мобилизирана жена. Жената е убита в танк! От какъв зор са пращали жена за танкист!

16

Украйна

преди 9 месеца

Държава гробище.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Споко, след няколко години Русия ще се разпадне, само трябва дотогава да сапортваме Украйна с пари и оръжия каквото и да ни струва това.