11

Троянски кон

преди 5 месеца

Значи реформата на запада е била успешна. Сега на територията се отглежда лесно манипулируема без_мозъчна маса електорат.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Не е срамно децата ви да са ттъпи. Срамно е да обвинявате реформата, и пропускате че те все пак са ВАШИ деца, и носят ВАШЕТО генетично наследство :)

9

PG

преди 5 месеца

"Българските ученици, решавали тестовете, са 6107 от 202 училища, което представлява около 53 400 ученици, или приблизително 80% от общата популация на 15-годишните."Нещо и тук се губи математиката - 6 107 ученика са участвали, което е 80% от всички 15-годишни, които са 53 400 !?!?

8

Милковица

преди 5 месеца

Нищо увеличете заплатите на учителите ей така за всеки случай и им вдигнете ДМС то за резултат :)

7

Анонимен

преди 5 месеца

Като знам какъв инженер съм ме е страх да отида на лекар. Това е днес България на ББ и ДП. Не се страхувам да им напиша имената но просто не искам няма смисъл.

6

Анонимен

преди 5 месеца

хах - децата немоат да смятат, нимоат и да четат, а иначе учителите все реват за заплати, де *** туй ба

5

Aнонимен

преди 5 месеца

Държава в която образованието и това наистина да учиш и постигаш резултати измерени с оценки е абсолютно безполезно. Държава в която се учи за собствена обща култура, а не, за да се реализираш след това със знанията си. Какво очаквате да се случи? Няма грам мотивация, защото от образователната с-*** отдавна не излизат подготвени за реална рабта и живот хора и учениците и студентите това го знаят. Вържете бизнеса, заплащането с образованието и постигнатите резултати и ще станем в топ 5 на мига.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Но за сметка на това могат да преследват възрастни госпожи до площадката на апартаментите им от злоба от скука и от омраза и за забавление само защото примерно в моя случай ги дразня с визия и култура. Без да ме познават да искат да ми навредят. Това го няма никъде по света освен в България...

3

Анонимен

преди 5 месеца

9-класниците в България без елементарни знания и умения по математика и четене, но след няколко години ги погледни - завъшили Харвард и се кандидатирали за премиери.

2

аха

преди 5 месеца

Всичките ни "реформи" са такива. Само да запитам кои бяха министри и заместник-министри на образованието от 2016 г. до сега?

1

Цирк

преди 5 месеца

Какви реформи,наливат се пари в пробита каца и се застава срещу всичко нови защото работа трябва....