90

BG

преди 6 месеца

Ние правим най добрите автомобили затова гледаме другите да не ни надминат. От най лошият артист става само критик

89

Анонимен

преди 6 месеца

До Христо Христов Абе психоопат, слезни на земята бе! Отвори си засраните очи и виж фактите. Години наред бръщолевиш тук твоите еднотипни тъъъпи коментари, абсолютно несвързани с фактите като развален грамофон

88

Бай Дрън

преди 6 месеца

А, да, забраеих да добавя за танкистите на Леопарда, опитал се да лети, че са приети в болница с контузии.

87

куку

преди 6 месеца

До Анонимен А ти драга копейко вярваш ли си?

86

Като анекдот

преди 6 месеца

Звучат руски двигател за автомобил или самолет.

85

Бай Дрън

преди 6 месеца

За Руските пътища, западните компании правеха специални версии на автомобилите си, с по-дълъг ход на окачването и по- голям просвет. Това води и до по-мека возия, за разлика от западните изгъзиици, правени за равни пътища с джанти тип станиол. Една Западна версия на автомобил вози доста по-твърдо от руските версии, сглобявани и правени в Русия.

84

Анонимен

преди 6 месеца

Ама това е китайски модел с руско име.

83

Анонимен

преди 6 месеца

Руснаците автомобил не могат да направят. Всичко им е копирано.

82

Като четат тази нови

преди 6 месеца

За таратайката от китайски части копейкаджиите получават оргазъм....

81

Анонимен

преди 6 месеца

Миналата седмица гледах в Интернет впечатления на руснаци от китайските коли. Казват, че водещите марки и модели са далече напред спрямо повечето европейски коли и за напред за нищо на света не биха си купили западни коли - били по-скапани технически, и три пъти по-скъпи. Обаче се оплакаха, че има някои марки от китайските коли, които не издържат на руския климат и бързо хващат ръжда. Обаче не всички. Има си марки, които са си топ и руския климат не им пречи. Китайците продават много и на запад.

80

Бай Дрън

преди 6 месеца

Всъщност, танковете возят много по-меко от автомобили. Отделно, че оръдието им е така стабилизирано, че пълна чаша с вода не се разлива в движение. Това го могат малко западни автомобили и то в положеное паркинг ;). В интернет има клипове, как руски Т90 прави скокове, а немски леопард чупи агрегати при опит за повторение :)

79

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 88, дори и с китайски части, колата е произведена в Русия! Това са фактите - внесли са частите, сглобили са ги в Москва. Но това е временно, докато подготвят пускането на свой проект и производството му със свои части и материали.

78

ТАНКОВЕТЕ ДОЙДОХА..

преди 6 месеца

ЖИВИТЕ РУСОФИЛИ ЩЕ КОЛАБИРАТ ОТ КЕФ

77

Бай Дрън

преди 6 месеца

То и в Европа не са добре продажбите като цяло. И да, в Русия преди сенкциите заради Крим, продаваха два милиона и половина нови автомобили, в Германия 4. Русия бе вторият по големина пазар в Европа. Сега продажбите са наполовина, но и в Европа е подобно. Навсякъде продажбите спаднаха заради криза с металите и електронните компоненти. Още не може да се възстанови пазарът, затова и возилата на старо са с двойни цени спремо преди ковид кризата.

76

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 88 Заводът не е НАЦИОНАЛИЗИРАН! Рено го върна на Москва, защото го получи по същия начин за една рубла. Този завод е бившия завод Москвич. Фактически завода на Москвич го дадоха на французите, сега те им го връщат за една рубла, както са го получили, но си запазват правото за 6 години напред да се върнат пак в Москва, ако условията се променят.

75

Анонимен

преди 6 месеца

До тръска като Т 34 Качвал ли си се изобщо в такава кола бе ръъб? Или просто ти плащат за да плюеш тука по сороските опорки? Сигурен съм, че дори на снимка не си виждал тези коли, не си се качвал и в китайския Jac, обаче се изхвърляш с коментар изсмукан от пръстите

74

Анонимен

преди 6 месеца

Какво точно е руското в него? Май само името! Заводът е национализиран от Рено, части са китайски, иначе е made in Russia.

73

Анонимен

преди 6 месеца

Да сглобяваха ги от комплекти от Китай, но от 2024 г ще ги произвеждат самостоятелно. Тази година им трябваше, за да успеят да подготвят производството на купетата от нулата плюс развитие на производството на нови двигатели. Развитието на Москвич се напрвлява и спонсорира от общината на Москва и от Камаз. Според плановете им, от 2025 г ще пуснат и първия собствен модел на Москвич, разработен от нулата и изцяло произведен от руски специалисти с руски материали.

72

Наблюдател

преди 6 месеца

"Боби", много добре знам какво е 30% пазарен дял! Но за такава държава ,100 хиляди на месец,не е ли странно? Егати пазара?

71

Е защо

преди 6 месеца

Легендарният Москвич го прави Рено?