69

Анонимен

преди 6 месеца

Дали ще се върнат обратно в Русия всичките, 100 човека от делегацията на Лавров?

68

Българин

преди 6 месеца

Браво! Бой по двуглавата руска морда с големия черпак!

67

До СССР

преди 6 месеца

Какво става с тридневната руска излагация на кремълския плъх, превзеха ли вече Киев?

66

Анонимен

преди 6 месеца

Ало,пияната копейка по-долу, лягай,че утре пак ще ходиш да бъхтиш за 700 лева .Мани ги тия пищови и бронежилетки.

65

Zеленски

преди 6 месеца

До 71. Ами дотам я докарахте да ва *** в смотаните ушшанки. След като не успяхте с превземането на Киев за два дни и цялата Украйна за две седмици, сега да се радвате, че контранастъплението не вървяло.

64

Анонимен

преди 6 месеца

До СССР- Твоят СССР се разпадна без един изстрел, така ще стане и с рашка , ,понял или не си в състояние.

63

Анонимен

преди 6 месеца

Един път и ние да сме на правилната страна. Всички нормални държави осъждат касапницата която устройват рашистите в Украйна.

62

Анонимен

преди 6 месеца

Никой неще война в Европа. Кон не си желан тук. Отивай в Азия да говориш лъжи и да четеш писаници от службата са пропаганда:)))

61

Русофоб

преди 6 месеца

До 70. Нещо яко, ама много яко си се объркал бе, съветски шушляк? Къде го видя този вкус на победата, като рушля ците вече близо две години се мъчат с една нищо и никаква Украйна и са доникъде, че даже ги и контраатакуват. Излез от тези жалки кремълски мокри сънища.

60

Тарас и Микола

преди 6 месеца

Абе, кво станА с Перемогата. Бандеровците победиха ли? Кво станА с контраотстъплението?

59

Анонимен

преди 6 месеца

Руснакът усети вкуса на победата. Руският войник сега има ясното съзнание, че са най-добрата армия в света. Ако тръгне в настъпление, не се знае къде ще спре.

58

СССР

преди 6 месеца

СССР снабдяваше Виетнам с оръжия, боеприпаси, военни специалисти, продоволствия, обурдване, военна техника и всичко, както сега САЩ и ЕС с Украйна. И Виетнам победи САЩ. А какво става с контранастъплението? Победихме ли вече Русия?

57

Анонимен

преди 6 месеца

Чакаме си Третия Майдан.

56

Анонимен

преди 6 месеца

Финландия е член на ЕС. Могат да пътуват и да работят навсякъде в ЕС. Ако Русия започне специална военна операция във Финландия всички ще се изнесат в ЕС, Финландия е само 5 милиона, нищо страна. Русия ще трябва да демилитаризира обезлюдена страна. А НАТО? Според петата статия страните трябва да окажат помощ. Ще окажат - ще изпратят бензин, боеприпаси, техника. Или може би ще започнат ядрена война с Русия? Как мислите?

55

Анонимен

преди 6 месеца

Ама Русия имала ядрено оръжие, за това НАТО не може да се намеси! Ха ха ха! А утре Русия като размаже Финландия, щото там намя да има специална военна операция, там ще има размазване, Финландия е само една плюнka има едва 5 милиона. И тогава ли ще кажета - ама Русия има ядрено оръжие, не можем да се намесим пряко, ще помагаме, ще изпълняваме петата статия да оказваме помощ, но не можем да започнем ядрена война с Русия, ха ха хааа!

54

Анонимен

преди 6 месеца

Баба Меца иска да се клеца с Жълтото Драконче да видим до къде ще я докара безплатният кекс .

53

Наблюдател

преди 6 месеца

Една шепа подкупени русофилски ботове блъскат масово *** коментари и разни тъжни пропагандни извадки от нациските телеграм и таас,също манипулират вотовете с впн. Слава Богу че са малцинство, за което се разбра след последните избори когато ***, бсп и други от*репки останаха в девета глуха.Ще ги познаете по изтърканите клишета като: хамерика, фащ, посолството, кокорчо, киро *** и други глупости.

52

Анонимен

преди 6 месеца

Пан Зеленски страхливо погледна под леглото, видя, че Путин не е там, Залужни също. Отдъхна си и грижливо си направи една линийка с платинената кредитна карта. Шмръкна я и щастливо заспа да сънува Перемогата. В същото време Тарас и Микола мръзнеха в окопите. Запалиха по цигарка и щастливо се заприказваха как ще окачат Вожда Зе да се суши на слънце на Майдана.

51

Анонимен

преди 6 месеца

В Кремъл бандитите на мъртвия диктатор продължават да крият истината за неговото пътуване в царството на Хадес, защото ако го обявят не се знае как ще реагират военните, а и другите фактори в основите на диктатурата която създаде умрялото джyдже.

50

Анонимен

преди 6 месеца

А след Финладия и Швеция, на къде ще се разширява НАТО? Щото и Финландия и Швеция като население и военен потенциал са нищо съществено, после с какво ще плашат Русия?