14

82-ОМБР

преди 6 месеца

Много са кефя от распиляните по полетата руски бронирани колони. Ходете да истържете мужиците от метала(с шпакла)

13

Анонимен

преди 6 месеца

Давайте оръжия, че шоуто да не спре.

12

АнонимеН

преди 6 месеца

АКО РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПРЕЗ 2024-ТА ТОВА ЩЕ Е КРАЯ НЕ САМО НА РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ НО И НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ КОЯТО ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ! СЕГА Е ПЕРИОД НА ЗАТИШИЕ ПРЕД БУРЯ ! МИНАТ ЛИ ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПРЕЗ 2024-ТА СЛЕДВА САМО БУРЯ ДО ПАДАНЕТО НА РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ АКО СА ОЩЕ ЖИВИ И АКО СЕ КАНДИДАТИРАТ!

11

Анонимен

преди 6 месеца

Увличането на съюзниците на Украйна със себе си във въртопа на дълбокия вир, отнемало цялата му сила и енергия. Зе-удавникът се дави и се хваща за сламка.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Ставали ли сте жертва на Пранк? Пранк превърнат в шоу от Vovan & Lexus? Последната им жертва стана премиерът на Италия - Джорджа.

9

АнонимеН

преди 6 месеца

РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ ЩЕ БЪДЕ ЛИКВИДИРАН , ЗАЩОТО Е ВРЕДЕН НЕ САМО ЗА УКРАЙНА И ЕС НО И ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ! И В СИРИЯ РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ Е ЕДНО ЧИСТО ЗЛО!

8

Дедо

преди 6 месеца

Из Азия си завоюват някакви степи и заради това ,трябва целия ЕС ,да плаща милиарди долари помощи, вместо да ги инвестира в инфраструктура и енергийни проекти.

7

Осман и co.

преди 6 месеца

Укрите ще ядат дебелия.Скоро ще е.Вече им писна да загиват за това Зелено джудже и компания които само си пълнят джобовете за тяхна сметка.А укровдовиците постоянно се увеличават.Във Варна съм и тук е пълно с укровдовици.Аз и моята компания утешаваме колкото можем.Гледаме да помагаме на вдовиците а те са доволни и щастливи после.Помагаме им да преодоляват загубата.

6

АнонимеН

преди 6 месеца

РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ Е ВРЕДЕН ЗА ЦЯЛОТО ЕС!!! РЕШЕНИЕТО Е ДА СЕ ДАДЕ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ПОДКРЕПА И ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА ЗА ДА ЛИКВИДИРА РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ СЕ ДАДЕ НА УКРАЙНА ТОЛКОВА ПО ЕВТИГ ПРИРОДЕН ГАЗ ЩЕ ИМА! А ПАДНЕ ЛИ РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ ЦЕНАТА НА ПРИРОДНИЯ ГАЗ ЩЕ ПАДНЕ 3 ПЪТИ СПРЯМО СЕГА!! РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ Е ВРЕДЕН ЗА ЕС И ТРЯБВА ДА СЕ ЛИКВИДИРА!

5

Анонимен

преди 6 месеца

След години приказката ще започва така.Имало едно време РС и Украйна!!!

4

Анонимен

преди 6 месеца

Наркомана вече е цар на Украйна. Отменил е изборите. А уж бяха тръгнали за Европа! Хи хи хи колко са елементарни западните марионетки. И у нас ако някой почувства заплаха, набързо ще ги отменят. Иначе демокрация, изборност, ала-бала.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Тия двамата,нито са ми " мили" ,нито пък " драги"! И да вземат най накрая,да " се вземат"! Че голем Пиар им правите тук!!

2

Шефрет

преди 6 месеца

Много скоро укрите само ще виснат като мартеница Наркомана на някоя крива круша ,ако преди тва краварите не ги изпреварят и му капнат в ракията препарат против буболечки. Единственият добър вариянт за него е Шойгу да го хване за ухото и да го заведе да се лекува.

1

Д-р Аналитиков

преди 6 месеца

За всеки мислещ човек отдавна е ясно, че няма война между Русия и Украйна, всичко е ШОУ! Жертви има дето се вика от кумова срама, разиграват се циркове с оръжия, ограбват се гражданите на Запада, прокарват се тихомълком закончета като се използват Глобалното затопляне, Ковид и т.н. Прозорчетона Оверон вече е голям отворен прозорец, високо-технологичният феодализъм разпростира пипалата си, семейните и общочевешките ценности са смазани. Сега включиха и другия комикс с Израел и Хамас!