24

ИТтата обраха народа

преди 7 месеца

Програмист взема средно 7хил лева и има над 2 апартамента. Въпреки ,че са богаташи програмистите оревават всичко ако се спомене за вдигане на осигуровките и за това няма пари за пенсии.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Прав е.Толкова е обидно да ти подхвърлят жалки пари.Обида и унижение.Нужно е уважение и респект пред възрастния човек.

22

грабеш

преди 7 месеца

Миналите години без Пипи зимаха и коледни и великденски и увеличения. Сега Асан реже коледните а вероятни и великдените. Много ясно е няма да гласуват.

21

има в бг 1,9 милйона

преди 7 месеца

пенсии . Още 1 милйон от малцинствата , но без пенсии - не са имали стаж и години за старешка пенсия . От тях 79 процента си работят . сив сектор . от 2,9 милйона остарели българи 2,3-2,4 милйона си докарват от наеми, аренди , работят . С 30 лева - 60 милйона на добавък бедните ще се радват , а 20 процента свръхбогати пенсии не ги интересува . Така е . Гасарбайтерите им пращат 3,5 милярда евро годишно да лапат .

20

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 7 месеца

Асене къде са 8 милиарда течове помниш ли какво говореше по телевизиите а сега даже и коледни за пенсионерите няма саботажи за цялата инфраструктура на държавата 3 год потъване разпад заблуди Оставка да идват служебните

19

Прокурора на Пелишат

преди 7 месеца

Асенчо да го отрежат на моста на дервишите !

18

Анонимен

преди 7 месеца

До Нане "Българе", които слугуват на Кремъл и гласуват масово за партийките му. Добре, че естествените процеси си казват думата.

17

Нещо сметките?

преди 7 месеца

"10% на 1000 лв са 100 лв на година. делено на 12 месеца - по под 10 лева на месец...УААААУУУУУУУУ!!!!" Само забрави да кажеш кой е този пенсионер в България, който получава пенсия от 1000 лева .... на година. Да не се окаже, че даже с минималната пенсия помощта е нещо като 300 + лева на година, да не говорим, че повечето пенсионери взимат много повече от минималната пенсия (по-скоро нещо от сорта на 500-600 лева на месец,което прави ...увеличение от ...... 700 лева на година).

16

Анонимен

преди 7 месеца

Живо ме интересува дали Асенчо ще раздаде 13-та (доста тлъста) заплата на знайните и незнайни държавни служители. За тях ще има ли, щом няма за пенсионерите по едни 50 лв, например? Ей, тъй за един прЕател питам...

15

кокори: благодарим

преди 7 месеца

ви че ни гласувахте доверие какво ще вършееме: Коледни добавки за пенсионерите категорично няма да има.

14

Зозо

преди 7 месеца

Аз като ви казвам, че Асан е напълно откачен. Утре Боко да бута сглобката, иначе и той ще потъне заедно с ПП-тата.

13

Ларавел

преди 7 месеца

Писна ми от тия пенсии. През 6 месеца им ги вдигаме и все недоволни. Вместо за деца, ние ги даваме на хора, работещи срещу България.

12

Нане

преди 7 месеца

За укрите и за еврейте, ще вземат пари да ги финансират... За Българи паре нема.... Заповед от посолството... ===)))

11

Анонимен

преди 7 месеца

Асен Василев е ПЪРВИЯ министър на финансите след 89та който има смелостта да каже как трябва да е в цивилизована демократична държава - да не се заиграват с еднократни "стимули", а да се мисли дългосрочно.

10

Нина

преди 7 месеца

Бойко ги научи да взимат от нашите пари за щяло и нещяло и сега няма отърване. Те му вдигат пенсията с над 10%, то реве и плюе за еднократните 50лв. Дъно!

9

Анонимен

преди 7 месеца

Естествено изчака за след изборите, за да може максимален брой балъци да гласуват за подобието му на партия.

8

Павел

преди 7 месеца

Средната пенсия стана по-голяма от средната заплата. Айде спрете се вече. Тия никога няма да спрат да реват, ако ще милиони да им давате. Все ще сме им длъжни, че са пръцкали 40 години по цеховете.

7

Борис

преди 7 месеца

Защо трябва да има постоянно бонуси за пенсионери, при все че нон-стоп им вдигат пенсиите.

6

Мумюн

преди 7 месеца

Той Асан сега бере дългове и прай бюжета. Да има за сиганете, за пенционери няма. Тарикат Асан.

5

1234

преди 7 месеца

Тоз как лъже самоооо! Увеличението на пенсиите за 2024г е заложено отдавна-9,6%. Не чакайте повече! хаха