130

Анонимен

преди 11 месеца

Аз затова и не гласувам, всички ми казват, ама ти се отказваш от гражданска позиция, е каква гражданска позиция е това как и кой ще ме лъже? Гражданите не са с властта, поне докато не покаже уважение към хората, имаме отвратително образование, здравеопазването ни е погребална агенция, пенсиите са бедност! Това зависи от държавата и общините, те трябва да го направят! Не им искам да правят футбол или волейбол, поне това да подобрят и не го правят!

129

Анонимен

преди 11 месеца

Сега без машини ИТН ще влезе ли в парламента?

128

Анонимен

преди 11 месеца

америка не гласува с машини - що ли - немат пари за машини - венецуела гласува с машини - що ли- айде де-би-лите да се сетят ако има нещо чавешка в измитите им канчета освен краваршингтонска по-мия

127

Анонимен

преди 11 месеца

Когато Младост си избра Иванчева, активираха Гешев да я махне, когато изборите вървят към провал и загуба на власт, се прави това което става в момента. Вие граждани на България сте роби, без мнение и глас

126

до 138

преди 11 месеца

Да, но с машините не плащат да купуват гласове, а крадат гласовете на хората. С машините измамата е много по-бърза и мащабна. Има по-малко замесени. Или с други думи с по-малко пари купуват огромни пакети гласове.

125

ACDC

преди 11 месеца

Да се разтури седянката. Преди Слави ги накара да разтурят парламента, защото изборите били манипулирани без машини. Вкара машини и пак същото, разтуриха и следващия парламент и тн. Без или със машини, който иска ще манипулира изборите.

124

Анонимен

преди 11 месеца

Машинния вот се манипулира с хакерски намеси, а ръчния при броенето! Винаги се е лъгало, ние сме такъв народ!

123

Анонимен

преди 11 месеца

500k реда код само ако се плаща на ред. Може и на милион реда да го изкараме.20к реда макс. Просто гуи, xml подписана базичка, 10 бутона, принт функционалност, scard, хаш анд дигитал сиг, 10тина куерита за отчети.

122

НеРазбрал

преди 11 месеца

може ли някой да ми Обясни, как 10 000 машини са Хакнати, като Зам.Министърът се е Пъхал Флашката само в Една?!

121

Анонимен

преди 11 месеца

До НЯМА МАШИНИ...!!! Никъде в ЕС няма 30% невалидни бюлетини.

120

до 122

преди 11 месеца

Флашките бяха точно 28 кашона, или близо 16 000 флашки, с които се зареждат машините за гласуване 16000 флашки плюс други открити 228 и другите 150 машини щяха да се използват на изборите на 14.11.2021г. Флашки са разтоварени на митнически склад заедно с машините, оформени документално като митническа цесия? А защо цесия? Защото тя не излиза и не можете да я видите.

119

Христо Христов

преди 11 месеца

Не ревете про'с'таци неграмотни! ВИЕ гласувахте на 2 Април Денков да е премиер!

118

Анонимен

преди 11 месеца

Няма да има отмяна на решението, биби не разрешава на ЦИК. Пълна изборна победа за хартиената коалиция.

117

НЯМА МАШИНИ...!!!

преди 11 месеца

НИКЪДЕ В ЕВРОПА НЯМА МАШИНИ НА ИЗБОРИ....... ПП ДБ НЕ СА ЕВРОПЕЙСКА ПАРТИЯ.......... СЪЩО И ВСИЧКИ КОИТО ИСКАТ МАШИНИ, КОИТО МОГАТ ДА СЕ ФАЛШИФИЦИРАТ

116

Христо Христов

преди 11 месеца

Отмяна на изборите по примера на демократична Украйна и подготовка за забрана на партии като в демократичния ЕС! И моментална забрана на референдумите като "пречещи на европейската демокрация" по примера на демократична Холандия! ПП. Никъде на Запад в ЕС нямат опция за задължителен референдум на национално ниво, както е според българската Конституция, затова и промяна на Конституцията!

115

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя който написа доклада има един курс изкаран по МС офис, а сорс кода на машината е 500к реда. Не умен народ, лесно се манипулират, с хартията е доказано, че има манипулации.

114

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 11 месеца

Прочетох че вече Заплашват членовете на ЦИК ЩЕ излезе дебела работата Полиция Прокуратура Държавност събудете Киро са тези заплашители които дават мило и драго за мадуровките Защо се прави това

113

Анонимен

преди 11 месеца

Защо забраняват пиенето, някой да се напие и да обърка номера в бюлетината ли, или да се напие и да забрави да стане да гласува за който са му казали?

112

Беновска пипа

преди 11 месеца

Нали бюлетините принтирани от машините-принтери после се броят ръчно!? Тогава какво значение има дали ще има машини или не? Голям гаф на ПП-БД. Сега вместо да признаят грешката си на опита им да манипулират изборите, се опитват да изкарат други виновни ... Крадецът вика - Дръжте крадеца!

111

Анонимен

преди 11 месеца

Как работи схемата: 1. Налага се съмнение, че машините могат да се манипулират. 2. Вдига се скандал, като се активират "наши хора на точните места" ,така че да не може да се реагира. 3. Старите изпитани схеми работят. Резултата е все още най -бедни и най- изчезващи с една шепа милиардери, които си правят каквото си искат.