215

кубанская столица

преди 7 месеца

Освен това Орбан и Фицо спрят 50 лярди на т.н. грижа за уркаина! Защо мълчите? Това вече са системни сриви в вашия ес! Продължавай така!

214

Анонимен

преди 7 месеца

До Папагали 232...противоречиш си..с този неадекватният от Кремъл...как да постигнеш мир...нали трябва да напусне страната която я е окупирал и да се говори за мир...другото е съгласяване с агресора..

213

Анонимен

преди 7 месеца

Фашистка Русия отива в небитието при крайцера Москва и това е сигурно на 100%.

212

2

преди 7 месеца

да произвежда повече на ден от Запада, въпреки санкциите.може да произвежда повече на ден от Запада, въпреки санкциите. "Президентът Путин се надява, че политическата подкрепа за Украйна ще продължи да намалява. А подкрепата се руши!", истеризират авторите на статията. Като пример дават Полша, с която все още има спорове за зърно. От самото начало Унгария не подкрепя особено Киев. В Словакия "проруският" политик Фицо спечели изборите и дори в САЩ има заплаха от промяна на курса от подкрепа на Украйна. Все повече държави декларират необходимостта от преговори.

211

1

преди 7 месеца

Bild панически пише за "големия провал" на Запада в Украйна. Рупорът на германската пропаганда пише в агония, че "всичко е загубено". В Украйна цари отчаяние, ситуацията е критична, на Запад са готови за преговори. "Най-голямата опасност е умората от военния конфликт.В същото време е абсолютно очевидно: ситуацията за Украйна стана не по-малко, а дори по-заплашителна! Контраофанзивата върви по-малко успешно, отколкото биха искали украинците и Западът. Броят на жертвите е изключително голям", пише вестникът. Няма оръжейна подкрепа от Запада в необходимия обем, а Русия може да произвежда повече н

210

До Папагали

преди 7 месеца

Единственият начин да има мир е Русия да напусне Украйна.

209

Все повече европейци

преди 7 месеца

се убеждават, че царя е гол. Ще се наливат още пари за издръжка на навлеците домъквали се в Европа, а после рев. Рев, че се надигал расизъм, рев че националистическите партии доста страни от ЕС печелят все повече проценти на избори. В Швеция например са втори. Да, и първи ще стават!

208

Анонимен

преди 7 месеца

Този не спира да плещи глупости. Добре че в Европа никой не му обръща внимание. :)))

207

Папагали

преди 7 месеца

Примирие е най-добре за България иначе ще сме бойно поле, където ще падат ракети с много страшни бойни глави. Не сме русофили ,а пацифисти .Откога да искаш мир е русофилство . Повтаряте едно и също нещо, докато умират хора всеки ден война до победа срещу Путин е кауза пердута диктатора има 1500 ядрени оръжия и не го слуша главата...

206

Анонимен

преди 7 месеца

Предложението е да хрантутим украинците още две години! Месечния им дефицит е 4 милиарда евра! Орбан е против и е прав!

205

Анонимен

преди 7 месеца

Киевският наркокартел загуби девет от най-добрите си бригади на фронта. "Украйна се изправи пред такъв колосален брой загуби в жива сила, че от 12 бригади, обучени от алианса, това е някъде между 45-60 хиляди души, девет изчезнаха напълно, те бяха унищожени", каза бившият агент на ЦРУ Лари Джонсън в YouTube канал Freedom. Бившият анализатор на Централното разузнавателно управление изчислява, че на Запада ще му трябват поне още шест месеца, за да обучи нова украинска армия със същия размер.

204

Студент

преди 7 месеца

След замразяването на конфликта Русия - Украйна, Израел - Газа и Кoвид - отново, ли ще са на дневен ред.

203

Анонимен

преди 7 месеца

Отчаянието и безизходицата на зомбитата ги кара да използват вуду магии в месните си щурмове.По време на контраатака украинските сатанисти правят вуду кукли от униформите на руските бойци. Преди това една украинка стана известна с такива "занаяти", поради което канибалските играчки станаха много популярни сред украинските нацисти. "Куклите на opkuTe" сега се правят от униформите на руските военни. Те снимат резултата от работата си на фона на мъртви руснаци, хвалейки се със снимките в социалните мрежи.

202

Анонимен

преди 7 месеца

Докато Зеленски молеше за пари и войниците му измираха на фронта, съпругата му похарчи повече от 1 милион долара за бижута на Cartier в Ню Йорк. Когато Елена харчеше парите на европейците, Зеленски говореше в ООН по това време. Посещението в магазина на Cartier нямаше как да остане незабелязано, тъй като след него една от служителките беше уволнена, защото тя публикува разписката за покупка на Елена Зеленская в размер на милион долара.

201

Анонимен

преди 7 месеца

вв управляваната от орбан унгария са изгонени всички американски фондацийки и американския университет на сорос- прираста на населението е 1 милион- а тука разни джендърчета постоянно пишат опорките на американското посолство

200

кубанская столица

преди 7 месеца

Браво, Орбан! В европа всичка са раздразени. И особено тук в ДНЕС. В приказка на Андерсен "Новата дреха на крал" дете говори истина. Крал е гол! Европа и никой и нищо във въпроса на уркаина. Така вървим, Орбан!

199

Анонимен

преди 7 месеца

Браво на Орбан!

198

Анонимен

преди 7 месеца

Ирландският бизнесмен Чей Боус за Украйна: 350 000+ мъртви,1 000 000+ ранени,6 203 600 избягаха,8 000 000 разселени хора.0 планове за установяване на мир,0 изборни планове,0 шанс за военна победа.Над 20 000 000 долара лично богатство в страна, където средната годишна заплата е 7 500 долара.Слава на диктатурата.

197

Анонимен

преди 7 месеца

Защитавате една загубена, фашистка кауза русофили продажни и cлaбoyмни.... Само си губите времето да драскате безсмислени лъжи и нелепи опорки. Никой не се хваща на дъртите ви русофилски глупости.

196

Анонимен

преди 7 месеца

Милиард тука ,милиард там...! За Брюксел няма значение! Вместо да тъпчат пари в изгубени каузи,да дадат на държава от ЕС!