44

КуКлус

преди 8 месеца

Демек тока , водата , храната , данъци и т.н. трябва да се вдигат а ? Заплатите няма ли да се намалят малко изпреварихме европейците !?

43

Анонимен

преди 8 месеца

Нова малолиражка е 50 бона , малко по голяма кола вече гони 100 , не знам кой дава 100 за кола

42

Зевс

преди 8 месеца

Колко от тези коли са регистрирани на физически лица?

41

Анонимен

преди 8 месеца

Около мен познатите ми карат коли от 15 до към 40 хил лева , но всички втора ръка

40

БАС

преди 8 месеца

тая статия платен матрял ли е ?

39

Анонимен

преди 8 месеца

Wow е това е драстично увеличение. Миналата година 4 нови коли а тази са 6 и имаме 40% 😁Вързали сме всичките.

38

вчера публикуваха за

преди 8 месеца

Земевладелците . 3,2 милярда лв . Ти колко си взела Ками . колко ти е за кола . заем и лизинг . Земевладелеца взима едни 200 бона , що да не вземе една кола . Германеца да не печели малко . тея свадби и бебета не са от безпаричие . Мадона от концерта се е забогатяла . Да .

37

Чефо

преди 8 месеца

Това, че сте извън статистиката не значи, че е "фалшива". Стандартът осезаемо се повиши през последните 10 години (не по заслуга на правителствата, разбира се). Много хора сменят колата с нова на всеки 3-4 години. Една нова Octavia струва 50 хил. лева. Това не е напоносима сума за болшинството от работещи, млади и активни хора. В която и банка да влезеш ти ги дава потрбителски кредит от раз.

36

456

преди 8 месеца

Българинът е лъжлив като арабина,хаха....

35

ХХХ

преди 8 месеца

Хах ....България е водеща държава в Европа по износ на злато и други ценни метали .....значи България е мега богата държава :)

34

Анонимен

преди 8 месеца

Бг е както в Гърция. Един пие а друг му плаща.

33

еми то на

преди 8 месеца

хартия е така . това са енергетици , земеделци , хотелиери , ресторантьори . след сезона са забогатели . Ками странно е да сравниш новобогаташите в ЕС . Даа . Там са в пъти по богати . много много по . и полша, и ФРГ - в рецесия е бюджета , но всеки е с нова . В Гърция новобогаташите или Хърватия . да

32

Анонимен

преди 8 месеца

BMW iX M60 - цена $150 хил. Китайски аналог Avatr 11 - цена $57 хиляди с батерия 116kwh, ($51 хил с батерия 90kwh). Avatr 11 не е по-лош - и дизайн, и комплектация, и комфорт, и салон, шумоизолация, и driving experience. Натискаш леко газта и моментално излита все едно е без тегло, като перушинка, такава голяма кола. Скоро никой няма да им купува безумно скъпата продукция на европейците, а и самите те дори вече нямат пари да си платят отоплението и държавите печат пари да им го плащат, какво остава за коли.

31

Нормално

преди 8 месеца

Колкото повече обеднява народа, толкова повече забогатяват местните богаташи и купуват повече нови коли. Народа не купува нови коли, българите карат 15-20 годишни таралясници, а една малка прослойка си купува за колекцията скъпи автомобили с лека ръка.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Явно сме бедни на акъл.С твзи коли ще се затрием окончателно по пътищата.А градовете вече издъхват от задръствания.

29

БАНко

преди 8 месеца

В АФРИКАНСКА ДЪРЖАВА ПРОДАЖБИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИ ВЕЛОСИПЕДИ НАРАСТВАТ С 100 % !!! КОГАТО ПРОВЕРИЛИ СЕ ОКАЗАЛО : МЕСНИЯ ВОЖД ЛАНИ КУПИЛ КОЛЕЛО НА СИНА СИ , А ТАЗИ ГОДИНА ....2 ВЕЛОСИПЕДА ЗА ПЛЕМЕННИЦИ !!! НАИСТИНА 100 % , НОВИНА ЗА МАЛКО УМНИ !!! ПО РАНО 10 МИЛИОНА ,СЕГА 8 МИЛИОНА .....УВЕЛИЧЕНИЕ 22,3 % !!!???????????

28

Анонимен

преди 8 месеца

Хахаха само дето Дачия е най-купуваната нова кола у нас. Това избора на богатите ли е?

27

Анонимен

преди 8 месеца

Автомобилни заводи в Чехия спират работа заради проблеми с доставчици. Автомобилното производство ще бъде спряно частично през идната седмица в завода на "Фолксваген" (Skoda) в Чехия, а този на японската марка "Тойота" (Toyota) изцяло ще преустанови работа заради проблеми с доставчиците. Това обявиха двете компании, цитирани от Франс прес.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Новият хибрид BYD SONG - нощен кошмар за Volkswagen. 20 години Volkswagen беше на първо място по продажби в Китай. 2020 - BYD на 19 място, 2021 - 11 място, 2022 - 2 място, и 2023 BYD e на първо място. Е, няма масаж на седалките, но е по-добър от Фолксваген Тигуан, а струва колкото Поло.

25

Анонимен

преди 8 месеца

Аман от фалшивите ви статистики