85

До мак

преди 8 месеца

За Възраждане..

84

мак

преди 8 месеца

До Извод. Гласуват за тези, които кандидатстват. Кажи освен изброените ти.кви, калинки и подобни за кого да дадат своя глас.

83

До 90

преди 8 месеца

Мине пък даже не ми дадоха виза за САЩ та не се качих на полета! Чакаха ме с 0 долара!

82

Къв е проблема?

преди 8 месеца

Нали БКП-ДС огеаби всички и си назначи милионери-мутри-комунисти за милионери?"Средствата за производство не бива да попадат в ръцете на тоя който може,как ще го контролираме после?" (цитат на Любен Корнезов от парламента)

81

Анонимен

преди 8 месеца

Айде, че ще си изтърва полета за Русия! В Пермь ме чакат със заплата 200 лева!

80

Извод

преди 8 месеца

Щом българина харесва и гласува за тикви,калинки и копейковци...ще страда,ще живее кратко,но за сметка на това лошо, с висока детска смътност и хората ще умират преждевременно. Но ще се тупа по гърдите нискочелият примитив,че той ще определя съдбата си ,а не някакви Харвард и. И съдбата е видна за всички...мъка безкрайна...

79

Даа

преди 8 месеца

Но той подкрепя ППДБ да дойдат на власт!!

78

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен,к.71 Не българският народ, а 161 депутати от ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС промениха Конституцията, така както им наредиха от Козяк 16 Седнал ББ да се сърди, че мин.Тагарев заявил, че той еднолично е наредил да се изпратят на Украйна 100-те БТР-и и неизправните ракети за С-300! Нали през НС премина за разрешение всичко това! И Боце гласува с две ръце за разрешението!

77

А парите които в

преди 8 месеца

Момента НЕ се харчат, за откраднати преди 3 г от Герб..

76

мак

преди 8 месеца

Стига грачене, стига самохвалене. Тоя все едно е построил Бългаария от основи, преди него нищо не са строили, ни училища, ни пътища. гран.доман смешен.

75

Анонимен

преди 8 месеца

Един психопат продължава да облъчва обществото...

74

Неразбиращ

преди 8 месеца

Бойко остави един използван пре зер ва тив на нощното шкафче

73

Анонимен

преди 8 месеца

Е хубаво де, като в Москва платиха на чужди фирми да им направят център , и Петър Велики е викал немци че поне да направят един град , да покажат, е стигнали ли са Европа? Те могат да ги стигнат ако се променят като общество, а не като купуват чуждо лустро!

72

ъцз

преди 8 месеца

ами давай бе боко гласувай оставката на това правителство... а само да говориш и като отидешв парламента гласуваш заедно с тях... това е някаква шизофрения

71

до 79

преди 8 месеца

И смяташ, че банкянския мафиот, канадската *** и оцъкления хомосексуалист + Дебелян Пеевски са най-доброто за България? Особено на фона на изтеклите записи?

70

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става с престъпниците по магистралите, защо правителството не ги измита.

69

Анонимен

преди 8 месеца

Това се получава като се съберат в един парламент екземпляри ,които ограбиха Бълария, трима небългари, дошли да грабят и разпарчетосват държавата и хора с български произход, но с турско самосъзнание, водени от един намагнитен, но адски много желаещ да се размагнити и да заслужи признание депесар, смятан за неофициален лидер на ДПС.

68

Анонимен

преди 8 месеца

По улиците на щатите живеят над 60 млн клошове и бездомници. Улиците им са пълни с колабирали наркомани. Постоянни престрелки между бандитските групировки, в които под 30 застреляни на ден даже не се съобщават. Пълно е с тлъстяци, хора изпаднали в дълбока депресия, gендъри, сатанисти и сектанти. Там сменят половете на деца и има еднополови бракове. Това ли искате? Ако искате значи сте болни. Споменатото по-горе е невъзможно да стане в Русия и Беларусь.

67

Нагло сакс Паки

преди 8 месеца

Британският град Брадфорд е взет от пакистанските емигранти. Емигрантите са изгонили полицията. Полицията не бърза да взима мерки. 500 хилядния Брадфорд е на второ място по численост на емигранти и се явява один от най-криминогенните градове в Европа. Пакитата могат да се гордеят със своята нова провинция.

66

Анонимен

преди 8 месеца

Гледате ли в кравария и нагло саксия как хората си влизат в магазините и си берат всякакви стоки без пари. Голям кеф, хайде всички натам да си берем безплатна стока. Oхх батко там е свободата