90

Анонимен

преди 8 месеца

Не е важна бройката на главите, ако са празни!

89

Анонимен

преди 8 месеца

Вечна слава на САЩ ! Именно те бутнаха съветския съюз и ни отърваха от робството, без война. Каквато сега теябяа да водят Украйна , а в бъдеще Беларус, Грузия, Армения , Казахстан и др. Вечна слава на !

88

Анонимен

преди 8 месеца

Десетки хиляди руснаци и украинци умират в една безсмислена война заради егото и жалкия животец на един изперкал дъртак който си избива комплекса за малоценност, че се е родил къс и грозен...

87

Анонимен

преди 8 месеца

Политиката на сащ за световно господство е още от времето на основаването им. Наричат го борба за демокрация. Ха ха ха ха ха ха ха! И рибките кълват ли, кълват...

86

Анонимен

преди 8 месеца

ЕС е приготвил 5 милиарда до края на годината за Украйна, а САЩ още 24...Да му мислят фашистите в Кремъл и бункерния рептил!

85

до 111

преди 8 месеца

и те ще свършат - ам после? на колене пред путин...ако ги удостои с вниманието си

84

Анонимен

преди 8 месеца

Руснаците вече изгубиха, въпроса е колко ще го търпят онзи там в Кремъл

83

Анонимен

преди 8 месеца

САЩ няма никаква вина. Комунизма се ражда мкого преди ерата на САЩ. Това е пропаганда от соц режимите да имат външен враг. Така обществото псотояно се настоява и обработва. Така и режима седи на власт. Какво общо има САЩ със бившия съветски блок и мизерията там? Че защо САЩ ще са виновни ,аз да мразя руситее? Русите 50г ни бяха окупирали, взеха златоото, храната ни , избиха стотици хиляди Българи ? Клоун

82

Анонимен

преди 8 месеца

Единственият шанс на Русия за робеда е да напусне всички окупирани украински територии и да обяви пред местните руски олллигофрени че са победили. Така както Ким Чен Ун обяви на севернокорейските олллигофрени че КНДР спечели световното или че севернокорейските космонавти кацнаха на Слънцето през нощта.

81

Паметлив

преди 8 месеца

Както казаха американците още в самото начало-до последния укровойник. И общо взето натам вървят нещата.

80

Анонимен

преди 8 месеца

до 109 Кравар смеееешен защо година и половина краварите не дадоха и една ядрена глава на украинците веее. Казвай бъррзо веее, смеееешник краварски?

79

Анонимен

преди 8 месеца

И Израел уж няма ядрени глави....

78

Анонимен

преди 8 месеца

Тъъъъпанари, Украйна няма нито една бойна ядрена глава. Русия има 6000. Само удрят с 3 ядрени глави Харков, Киев и Лвов и с Украйна е приключено.

77

Анонимен

преди 8 месеца

Координаторът на Съвета за национална сигурност на САЩ Джон Кърби заяви, че през следващите седмици ще има относително последователна и непрекъсната подкрепа за Украйна, тъй като Пентагонът все още има неизползвани няколко милиарда долара.

76

Цъ до 102

преди 8 месеца

Важна е Историческата Истина, а не манипулациите в медиите. Справедливостта е важна и тя НЕ е на страната на Украйна, съчувствам им, но това е истината. В Сащ е ОСНОВНАТА ВИНА - НАХЪСВАНЕТО И ОМРАЗАТА У ГРУПА ХОРА. С ЦЕЛ - ОВЛАДЯВАНЕ НА РЕСУРСИ И ПАЗАРИ, то е политиката на сащ за световно господство, само руснаците и китай им пречат. И ще им попречат със сигурност.

75

Анонимен

преди 8 месеца

До 105 Уж сте мкого силни а за ядрено оръжие говорите все ? Говорите , защото сте мишки. Ами Украйна също може да получи ядрени глави от САЩ и Англия ? И после ко правим с москва отворко ?:)))

74

Шойгу

преди 8 месеца

На братски страни не избива е армията, само гори хамбарите!

73

Анонимен

преди 8 месеца

Белото не прощава.

72

Анонимен

преди 8 месеца

Има много причини да се води тази война, но нито една от тях не предвижда някаква си там победа на Усраина. Никой не го интередруса победа на Усраина. Другаде е заровено кучето.

71

Анонимен

преди 8 месеца

Малееее колко малоууумници има в този сайт. В една истинска война няма значение бройката войници в днешно време. Това Русия- Украйна е братска война и затова Русия не иска да изпепелява наред. Че те иначе руснаците за 24 часа няма да оставят нищо от Украйна ако не бяха братски народи. Всичко щеше за 24 часа да сринато със земята в Украйна.