131

АНГЕЛ

преди 11 месеца

Мед ми капи от сърцето докато чета евроатлантичетата колко са заблудени за развоя на войната. Още по голям кеф ще ми стане когато същите се обърнат срещу западната пропаганда която откровенно ги е лъгала толкова време !

130

Здравейте еврогейове

преди 11 месеца

Хау ар ю? Путин си взе с лекота 20% от Украйна, при това в съответствие с международните закони и правилата на ООН, унищожи украинската армия, изпразни складовете на НАТО, постави икономиката на ЕС на колене, и продължава успешно да прочиства Русия от петата колона. А Световната банка обяви в доклад, че Русия е първа икономика в Европа по покупателна способност, руснаците живеят на най-висок стандарт в Европа. Кога ще има еврогейcки парад, хайде всички на евро-гейпарад.

129

Анонимен

преди 11 месеца

10 милиона украинци избраха да живеят като руснаци. Други 3 милиона отидоха да живеят в Русия. Други 10 милиона избягаха в ЕС. Половин милион умряха на бойното поле. 1 милион инвалиди.

128

Анонимен

преди 11 месеца

Вчера гледах Скот Ритър който каза, че Руските войни са най доблестните и прекалено много галят Украйна. Той заяви, че ако Русия действаше както ние в Ирак за една седмица Украйна ще капитулира. Какво направихме ние казва той бомбардирахме всичко в продължение на един месец пътища, мостове, електрозахранване, заводи, цивилни обекти без да жалим нищо и след това влязохме и те се предадоха. Това ако го стори Русия ефекта ще бъде същия казва Скот Ритър който е подготвял Пустинна Буря.

127

Антрополог

преди 11 месеца

Русия -Путин и компания твърдят ,че започнали войната за да няма война !?Това е като да се самоубиеш за да не умреш- пълен нон сенс !

126

Анонимен

преди 11 месеца

Едната му дъщеря живее с Игор Зеленски. А Сергей Полунин, който е украинец, има татуираовка на тялото си с Игор Зеленски. Освен това има и татуировка на Путин на гърдите си, и наскоро си направи и нови две татуировки на Путин, може да се видят в инстаграм и фейсбук. Полунин е известен с изказванията си, че Путин е "ангел на светлите сили".

125

Анонимен

преди 11 месеца

Геят Медведев , не обяснява Русия с кой ще се бие ???? Та те с никой не могат да се бият ,дори от Украйна губят яко .Този е крайно време да го приберат в психиатрията !!!

124

Маг Минчо

преди 11 месеца

Единствената война, която съм водил срещу руската държава,беше един Запорожец,който едва не ме уби ,когато падна крика, докато бях под него!

123

!!

преди 11 месеца

Те руснаците с една държава 10 пъти по-малка от тях не могат да воюват, пък тръгнали да заплашват целия свят с война - жалка работа - като малко кученце, което лае, когато е зад оградата ... като отвориш вратата и подвива опашка :)

122

Анонимен

преди 11 месеца

Много предатели българомразци русофили има в България.

121

тате Медведев

преди 11 месеца

е ядосан на Запада че са отказали виза от САЩ на синчето Иля да живее щастливо в западния ад.

120

Анонимен

преди 11 месеца

До Споко, Да бе да, пъпвчив тинейжъре виждал война само на ПеЦе, точно така ще стане, хаха

119

аааахахахааааа

преди 11 месеца

Горкия, колко е подпухнал от тая пуста водка.Няма да свърши добре това момче с тоя алкохол.

118

Анонимен

преди 11 месеца

А какво става с контранастъплението?

117

Public enemies

преди 11 месеца

Остава обаче въпросът до колко източно и средноевропейски държави, които само фиктивно са член на НАТО за да си гарантират сигурност, типичен пример България, желаят трета световна и въобще имат ли готовност да воюват или по-скоро биха напуснали пакта за да не бъдат въвлечени във война.

116

Анонимен

преди 11 месеца

Дъщерята на Путин защо живее в лошата Америка? Децата на Медведев защо са на запад?

115

Споко

преди 11 месеца

Споко, догодина идват абрамсите и ефшеснайските, украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва. Този път е сигурно, само трябва да сапортваме дотогава Украйна с пари и оръжия, този път контранастъплението догодина като изсъхне почвата за абрамсите ще успее.

114

Gorakio

преди 11 месеца

133 а другото интервю гледа ли, където картонения маршал шойгу вдига безпомощно ръце, като го питаха как върви???

113

Не е Запада

преди 11 месеца

Когато имаш прости, арогантни и самовлюбени политици наюело на дързавата те сами ч тласкат към шойни и разруха.Погледнете първо в себе си критично и после търсете прашинката в очите на другите! Вината е ИЗЦЯЛО във Вас!

112

Анонимен

преди 11 месеца

До догодина - нациукрайна няма да съществува