30

Ехоо

преди 8 месеца

Ами, нали казват , че животът е динамичен!Цените също!

29

Анонимен

преди 8 месеца

Все едно ние сме във война а не украинците - при тях дори цените са по ниски

28

Анонимен

преди 8 месеца

Да положението не е розово, аз вече имам трета работа вярно е че две от тях са на по 4 часа и една на 8 но ситуацията го налага

27

Анонимен

преди 8 месеца

Нали искахте демокрация от американски тип, не искайте евтини руски енергоизточници и стоки. Бийте си по един бустер за ковид от тия на Урсула и отивайте на втора работа!

26

Защо никога

преди 8 месеца

В България не е имало протест на обикновенни хора на които никой те им е платил.И никой те е протестирал против поскъпването на цените против червената олигархия която ги ограбва най видимо с дотацията на бизнесите и от държавата с пари от бюджета!Гостилничари зърнари хотелиери въглищари всякаква *** която реве за помощ от държавата каква и чия мислите че е!!!!

25

да ама не

преди 8 месеца

Преяждането е по-вредно от алкохолизма .Хич да не ви пука за цените всичко е за вашето здраве!

24

Друзя

преди 8 месеца

Цените се формират на база търсене и предлагане, вземайте пример от любимите ви братушки, където по повод оплакванията на холопите че цените в расиюшка растат, Силуанов заяви че ако не купуваш не е скъпо.

23

Анонимен 11

преди 8 месеца

Растат цените ,спекулативно,защото няма държавни органи,за да спрат спекулациите,оправдават се с това,че е било пазарна икономика,и държавата нямала право да се намесва,само един пример,това с кравето сирене,не може да изкупуват, 1 литър сурово мляко от животновъдите,по 0.60лв.и после да продаваш сиренето по 20лв.за килограм,като се знае ,с колко литра пр.мляко се произвежда 1кг.сирене,това си е чиста спекула,а държавата нехае.

22

ЕйбрахамЛинкълн

преди 8 месеца

Червени спекуланти ви морят като плевели крадът ви водата храната и слънцето и ни източват живота скъпи ми български приятели

21

Анонимен

преди 8 месеца

чакайте да видите сега какво ще направи бензина и дизела!! С после кредитите за апартаментите ще станат с поне 10-15% лихви! Тока догодина ще се дигне с 30-40%.

20

Глобалният Елит

преди 8 месеца

17 Из руд мръ сен Англосаксите ни Данат възможност да станем хора от червени соц маймуни.И някой от нас са с европейско мислене опитваме се да градим нещо хубаво една американска демокрация в България една цивилизация хората да бъдат европейци те прос ти червени крепостни *** управлявани от Бойко подобна мутра феодал!Но русо робите пречите на развитието на България!

19

Анонимен

преди 8 месеца

Живея в малък град, имаме двойно по-малко население от при соца и все възрастни, младите на запад, и двойно повече магазини, хората си пазаруват все по-малко и по-малко защото заплати малки, а цените растат....

18

Интимна НЕ-коалиция

преди 8 месеца

Продължаваме Поскъпването

17

Маджаров

преди 8 месеца

16 Спреш ли да си копуваш каквото ти е кеф поне за ядене по добре си тегли ножа щото живота ти е едно безсмислено съществуване на комунист

16

Това е резултата

преди 8 месеца

от 33 години "демокрация" и англо-амерски диктат!

15

Берберов

преди 8 месеца

Живея в малък град, имаме двойно по-малко население от при соца и двойно повече магазини, хората обаче си пазаруват на корем, влизат в магазина и си купуват каквото им кеф, цена не гледат.

14

Анонимен

преди 8 месеца

Защо поскъпват само в България?

13

Преплува Росенеца

преди 8 месеца

Христо Капитана наш с Параход с Параход

12

Шишо Бакшишов

преди 8 месеца

Не съм забелязал нещо основно да е поскъпвало последните няколко месеца, освен разбира се сезонен зарзават - например доматито може да поскъпне понеже вече му минава сезона. Хляб, сирене , олио цената им не мърда. А поплювковците дето риват тука нека да ми изтъкнат конкретни примери какво и колко е поскъпнало. Колкото до бенза, гледайте в скоро време как цената му ше срине, след като спаднат печалбите на арабелите при тези цени.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Идва от Росенец!