78

Истината

преди 8 месеца

Българският кypвyляк третира аборта като противозачатъчно. Вероятно щото е евтин...

77

Възмутен

преди 8 месеца

Лекар препоръчва естрогенна "терапия" на здрави хора в детеродна възраст. И дори твърди че защото била пречистена, нямала вторични ефекти. Е, само дето не може да се забременее. Но само това, повярвайте му, но повече. Трудно е просто да се повярва.

76

Анонимен

преди 8 месеца

Какво значи ,,ниска прослойка".Средна прослойка.В България има висок процент на ,,работещи бедни"..Те , от ниската прослойка ли са?.Ако под ,,ниска прослойка " се подразбира среда с липса на интелектуален стремеж.То да погледнем кварталите .Но и това не е обяснение за намаляване на разрежа.Защото в тия квартали е обратното Тогава защо е тази стъкмистика.Какво иска да ни каже.В България много професори.Обаче посоки липсватт.

75

Анонимен

преди 8 месеца

До114. Няма такива неща на Запад. Самотни майки. Тук е останал този израз от Социализма . Жената имаше правата над мъжа за развод . И държавата е поемала част от издръжката . Разведена жена не можеше никои да я уволни или да остане без заплата хонорар . Мъжете трябваше да плаща издръжка до като стане пълнолетно детето

74

Анонимен

преди 8 месеца

До Румен 117 - Защо тогава и на Запад се е вдигнала средната възраст, на която жените раждат първото си дете? И още един въпрос имам към теб, колко са мъжете в България, които могат сами да издържат цялото семейство, та дори то да е само с едно дете? Дали са поне 10% от всички мъже?

73

Анонимен

преди 8 месеца

До Румен "В ЕС е патриархат ще си е в къщи, и пари ще и носи мъжът и." ----------- това в коя паралелна вселена??? Нещо много сбъркана представа имаш за есср.

72

Румен

преди 8 месеца

България е на първо место в ЕС на жени с висше . И редно е всяка жена да напусне дългата " чакалня " от тридесет години. В Европа ще се ожени веднага и за детето и ще е по добре и за нея. Тук политическия елит е *** . В ЕС е патриархат ще си е в къщи, и пари ще и носи мъжът и.

71

До 103

преди 8 месеца

Не че нещо, но аз съм от високите нива на средната класа. Разбирай млади и образовани с петцифрени доходи, че някои даже и с шест. Програмисти, архитекти, лекари, зъболекари, дизайнери. Около мен рядко има човек с под 2 деца! Имам и приятели с по 4 деца. Под 40те сме все още. Аз съм на 36 и имам 2 деца. Иначе ниските прослойки са 1ви по аборти- неоспорим факт. Иначе и те снасят там и се чудят как да ги гледат и защо са ги снесли, ама снасят по 1.

70

Анонимен

преди 8 месеца

До 108....Ти май плуваш във времето и не взимаш под внимание времето.Тая програма в Китай , която е въведена преди 40 години , за намаляване на ненужната популация , сега действа.Никой не става електронен гени още сукалче.Сехашното поколение инжинери се е родило в Китай преди 40 години Ти си сфери часовника.

69

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен "Нещо да кажете относно това, че в днешно време половината деца в България са на самотни майки?" --------------- вика му се евроатлантически ценности! Кво ревеш? Нали искаш да сме европейци??!?!

68

Анонимен

преди 8 месеца

България след време ще стане като Афганистан....Ще изнасяме повече и в големи количества.Ще ни викат , ,,Афганистан на Балканите".Защото броят на абортите не означава нищо.

67

Анонимен

преди 8 месеца

Етническата българка абортира само тогава, когато обективните обстоятелства й пречат да отгледа детето си. Нещо да кажете относно това, че в днешно време половината деца в България са на самотни майки? Къде е онзи с панталоните? Защо не припознава децата си? Защо не се жени? Защото е зает да пише по форумите колко некачествени са българките, които обаче раждат и не изоставят децата си.

66

Анонимен

преди 8 месеца

До МАРИЯ "Еврогейташки ценности. Баз държа че "мъжете" под 30г възраст са на първо място по лъскане на бастуна !" ------------ е па нормално... с тия жени дето мязат на чучала...

65

ефрожендар

преди 8 месеца

Тая статия е пълен фейк! Като гледам какви пишат тука, явно е пълно с несполучливи аборти!

64

Актуализирай се!

преди 8 месеца

До 102 Анонимен, Китай има програма за насърчаване на населението! Програмата едно дете беше по времето на Мао! Виж да не ти е спрял часовника?

63

МАРИЯ

преди 8 месеца

Еврогейташки ценности. Баз държа че "мъжете" под 30г възраст са на първо място по лъскане на бастуна !

62

Хитлерюгенд

преди 8 месеца

101 Та теб какво ти пука за нормалните като не си от тях отивай да те шият гру поповете в руското посолство.

61

Статистика

преди 8 месеца

Тревожна статистика : България първа по брой на абортите в Европа. . . . А от кого забременяват не е споменато! И аз няма да искам дете от такива със стригана глава, ако съм жена - тип Пеевски отслабнал, но двуметров, ако стъпил на паспорта си!

60

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен "Нормално. Аборти правят хора от ниските социални прослойки." ------------ мхм, затва е студентски град са наредени чалготека - клиника за аборти - чалготека - клиника за аборти. Точно тия дето са от голямото добро утро, с хубавите заплатки и "искат да си поживеят" са основните клиенти на клиниките. А ниските социални прослойки вместо аборти правят деца.

59

Анонимен

преди 8 месеца

То за туй ли на последък Европа се пренасели с афганистанци....Явно забраната за аборти не е добра идея.Да погледнем Китай на пример Там действа програмата за намаляване на излишния разтеж.И факт е....бум на индустриализацията, интелектуален и научен растеж.Жалко , че никой не отчита увеличението на престъпността в България.На какво се дължи.И от кои предимно.На редовно родените .Или на масовото производство на деца.