37

Анонимен

преди 8 месеца

Някой да ми отговори на въпросите.. БСП и Възраждане Руснаци ли са? И от кои Руснаци са, от тези които подкрепят режима на Путин ли са?

36

Анонимен

преди 8 месеца

Със соца се приключи, не го ли разбрахте, хендикапи. Край, конец, the end. Браво на правителството. А, вие, ще бъдете заличени, рано или късно.

35

Зозо

преди 8 месеца

Днес гледах парламента, Гуцанов направо от сух напън на трибуната се задави :)))))))))))

34

Браво

преди 8 месеца

Сега остана само да се събори MOЧА

33

Анонимен

преди 8 месеца

На БСП и Възраждане да им бъде подарено на всички членове по един еднопосочен билет за Москва. Стига вече с тези продажници.

32

ПЕШЕВ

преди 8 месеца

Ай стига с тия кошници и стари ракети които никой не виждал как работят в реална обстановка. Всички сме чували колко са страшни , но никой не ги е виждал да се ползват:) Както всичко друга е плод на реклама, а сори пропаганда, а рашистите са много добри в това, признавам им го.

31

Анонимен

преди 8 месеца

*** Пеевски ще оправи нац. сигурност със сигурност.

30

нее

преди 8 месеца

До ЗозоЗОЗО, днес времето е хубаво, изнеси юрганите на слънце, да се разбягат бълхите, после се попощи старателно, стопли тавата пълнени чушки, натъпчи се и лягай. Само не дрънкай глупости, не ти разбира гланата.

29

до 29-ти Не 100

преди 8 месеца

а 150 бяха танковете. И въпреки, че бях малък имам ясен спомен, че сред тях имаше и Панзер 4 (още тогава си бяха музейни експонати, от времето на Т-34). По-късно стана ясно, че са ги нарязали на скрап... както и трябваше ако трябва да сме честни.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Не знам защо БСП продължава да се навежда и хваща за палцитте. Като Русия отдавна си пада по по млади политически формации в България. 17- 20 годишни.

27

ПЕШЕВ

преди 8 месеца

Те от БКП отдабна са се навели и са се хванали за палците и ние всички знаем чии интереси защитават . Със сигурност не са българските. Чудя се как тези хора спят спокойно, като всеки ден предават родината си за руски интереси?

26

ъъъ

преди 8 месеца

Изпотрябвали са ни ти стари железа, даже и заплатите на пазачите дето ги пазят са грешни пари хвърлени на вятъра. Армения нали беше въоръжена с подобно въоръжение, Азербайджан ги смаза и даже арменците не разбраха от къде им дойде, при нас е светъл лъч модерните F-16 , но пак не е достатъчно

25

Анонимен

преди 8 месеца

Христо Гаджев от ГЕРБ обясни, че България ще изпрати боеприпаси, които са неизправни и няма как да се ползват.>>>> А Украйна какво ще ги прави??? Като не може да се използват??

24

Анонимен

преди 8 месеца

До Майора Хващай терминала и отивай да миеш чинии в кравария. Национални предатели не ни трябват в България.

23

Анонимен

преди 8 месеца

A какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гъзоBе, българите могат ли свободно без визи да пътуват в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

22

Анонимен

преди 8 месеца

Абе, а коги подарявахме над 100 боеспособни танка на Мъкедония, оти не ривахте? А, тава си беше баш национално предателство, оти въоражавахте най-големия изедник, враг и душманин на България и българете.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Вежте какво, каквото сте решили да давате го давайте наведнъж и казвайте, че това е краят. Всеки път като прочета, че нещо ще се дава, вдигам кръвното и пред очите ми пречернява. Къс по къс се разкъсва и раздава Родината. За обичащите я това е тъжно и мъчитно. Ето защо каквото ще се дава да се даде наведнъж, не ни мъчете залък по залък.

20

Анонимен

преди 8 месеца

A какво става с контранастъпленито?

19

Зозо

преди 8 месеца

Хахааааааааааааа, peв на руски пиoнки в парламента, peв на руски психoвци по форумите :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Кеф голям, довечера ще се черпим :)))))))))))))

18

Майора

преди 8 месеца

Абе анонимници , личиси чие интереси защитавате и чии интереси защитава опозицията-тези на Русия! И ако на вас не ви се иска ЕС и НАТО , отивайте в Русия , др. Путин ще ви приеме с удоволствие! Птят на страната не Евразия!