33

Гадното джудже Зе

преди 8 месеца

А какво става с Кабаева?Тази красавица и любовница на Вовата.Няма ли да излезе статия как лошия Вова я тормозил и биел.Пиел и много я биел.Биел я от любов както пердаши и Украйна.Този Вова май излезе голям дявол.Всички грехове притежава.

32

Румен

преди 8 месеца

До32. Малко четеш и малко се интересува, а сети се. На Запад така дълго като Путин, никой властник не е позволено да управлява еднолично. Второ в САЩ ги гърмът ,ако управлява срещу правото. Или го свалят преждевременно. Случай много . В Германия е същото. Свалиха властника окопал се и влезна в игра с Газпром. Дори си беше сложил портрета в кабинета. Льо Пен стигна до съд . Саркози също ,Борис Джонсън . Това е Запада няма това онова , лакей и кариеристи няма, както в диктатурите.

31

Смях в залата

преди 8 месеца

За Путин това джудженце каза това за което са му платили.Описа ни в началото един перфектен лидер,а после видите ли се "пробудил " (след като повече от 10 год не го е виждал) и "прозрял" ,че бил дву три пет лицемерен???!!!Голям смях!За няколко долара и пиша си ще сменят.Откъде го намират тези ?!

30

Горноница

преди 8 месеца

Абас Галямов е бил и прес -секретар на Немцов и с Това става всичко ясно ,той е от СПС на Немцов и оттам отива в ЕКИПА по речите,а не той лично ги пише! И второ ,той влиза в Кремъл през 2008 и е до 2010 ..и как е наблюдавал в начало Путин през 2000 година ?! И последно ,той какво прави при заседание на губернаторми ,там той няма работа,Това е някаква партенка преокрашена.Във Израел е скъп живота ,той как живее там ?

29

Анонимен

преди 8 месеца

Поредната мазна пропаганда.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Североизточното жуже бил "лицемер"! Нищо подобно, то си е не руско, а "съветско" империалистче и по лицемерие и на малкия пръст не може да се мери с нашето мънинко пу...т..л...ерско "юмруче" - то си е най-хубавото, цялата уж закрита Държавна сигурност е в пРЕЗИЛдентството и вече СЕДМА година му налива "акъл" в клепоушието - е, от това "по-хубаво" има ли? Да жЮвей ко-Муньото с целия си ХАОС и насила натрапена ни ИНФЛАЦИЯ от неговите служебни и марионетни кривителства!

27

Анонимен

преди 8 месеца

А въпросния господин ,които е писал речите да не сеpe шоколадови бонбони

26

Анонимен

преди 8 месеца

Лицемер беше и нашия несменяем десетилетия водач Т Живков. Бях на 23- 25 г. и го виждах като един артист на трибуната . Трябваше да ходя а манифестация задължително . И реших следващите манифестации, никога да не изпълняван това колективно задължение . Старите в работата за кариерата ходеха . Така от лицемера Т. Живков след 10-14 г. чух да казва " *** то социализма излезе едно недоносче."

25

Анонимен

преди 8 месеца

Статията е добре написана и изглежда достоверна, но защо никъде не се публикуват анализи и подобни негативни статии за западните лидери и държави? Те да не правят нещо по-различно.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Непрекъснато ни втълпяват, че Путин самостоятелно командва всичко за да го имаме за диктатор и самодържец. Обаче с такива статии се изтърват, че не е точно така - виж цял екип му пише речите например...

23

Нео

преди 8 месеца

Типичен нацист!

22

Анонимен

преди 8 месеца

вие сте платена медийка на хранилка,пишете за нацистите от АЗОВ и колко храбри са

21

Страхотен пасквил!

преди 8 месеца

За малко да пусна сълза,обаче стигнах само до заглавието! Все пак може и да става за четиво,ако беше отпечатано върху WC хартия,след което мощно да пуснеш водата...

20

Анонимен

преди 8 месеца

До 25. Путин едва ли, но ти със сигурност.

19

Анонимен

преди 8 месеца

До затвор за путин. Бе ти у ред ли си ? Сега е 9 часа. Ти си свикнал кат женка до обяд ли ?

18

Анонимен

преди 8 месеца

мачкай рептилите Вова

17

Анонимен

преди 8 месеца

Много плоска пропагандата и прекалено обширна. И тоя са го изгонили поради некадърност и сега си отмъщава.

16

Путкинска работа

преди 8 месеца

Когато качиш джуджето на високо - високото става ниско !

15

Soli Invictus

преди 8 месеца

Бутнете му паметника и църквата на Путин, в името на Непобедимото Слънце на Македония! Долу рационализъма! Слава на Македонската империя!

14

Анонимен

преди 8 месеца

Путин е наркоман. Всеки го знае това..