28

ПрофесионалнаПералня

преди 8 месеца

Прането на Бойко върви много добре.

27

Ой Тигре Тигре

преди 8 месеца

Колата не беше ри Порше Кайен.Боката не е чак толкова щедър че да и купи Ферари.

26

Хипотезаджията /10/

преди 8 месеца

Слагате миминуси, ама я си представете нещо напълно възможен: Олигарх иска да предложи милионен подкуп на министър, но си знае, че се подслушва навсякъде. Затова двамата тръгват уж на дунавски риболов, но пътьом се отбиват при рекичката край село Чуйпетльово, в което живеят 15 старци и 20-ина козички. Усамотяват се, за да се разберат. Баба Пена си копа градинката на около 100 м от тях, но я напъва "на-по-вънка", а храсти има чак до рекичката. Бабата отива там, кляка и чува разговора им.

25

Анонимен

преди 8 месеца

И кво стана с Гораноф..Нали по негово време едно 700 хиляди лева изчезнаха...До къде трябва да подам сигнала...Ами ето..подадох го сега...чакам...

24

Анонимен

преди 8 месеца

Скопейкин и Трошко пак си показаха маймунджилъците. Големи маймуни, големи лъжци.

23

Анонимен

преди 8 месеца

Значи сигнали за корупция могат да се подават само в специална комисия, която е създадена от въпросните корумпирани?!? В какво живеем ние?!?

22

Анонимен

преди 8 месеца

Щом не трябва да тръгва от каспичански сайт да не съм ви чул да цитирате примерно разследванията на оня разследващ журналист-шпакловчик че му забраих името...пфу то не ми трябва и да го помня на такова същество...

21

Анонимен

преди 8 месеца

Аз вече не знам през Каспичан ли да мина или около него , за да подам сигнал за Борисоф и ,,Барселона гейт".Какво не пробвах Популярни медии.Супер прокуратура.Независими и зависими органи .Кво не пробвах и никой не обърна внимание.Че едно моме с баща си електротехник , закупи имот в Барселона за 2 милиона евро.И кара ,,Ферари " за 500 хиляди евро...Тук не става.Там не става ..е, къде?

20

Всеки копумпиран

преди 8 месеца

Е длъжен да подаде сигнал срещу себе си иначе не се брои

19

Анонимен

преди 8 месеца

Партийните представители на властта имат много против народа от Каспичан. Партийното събрание в Партийния дом: "Сглобката прави силата". Срамно е за народа да ги нарича някой "народни". "Партийни представители" е много по-откровено и честно.

18

Анонимен

преди 8 месеца

И кво като сайта е в Каспичан? За журналистичезко разследване не са ли чували тия? Ако сайтът беше в София щяха ли да се отнесат по-сериозно? А ако беше във Вашингтон?

17

Анонимен

преди 8 месеца

Аха. Сигналите явно трябва да тръгват от самите корумпирани. Наглеци.

16

Сата НАТО

преди 8 месеца

А защо обижда Каспичан?

15

Анонимен

преди 8 месеца

Възраждане и Чалгарите обслужиха ПП-ДБ и лично БаБа.

14

Има една пословица

преди 8 месеца

"Кога стана калайджия, кога му почерня д...?" И тези така. Доскоро не бяхме и чули за някаква формация с име "Възраждане", а те вече успели да станат елитарни! Ако някой ги обвини в корупция, да не му се обръща внимание, освен ако не дойде лично в еди-коя-си комисия или не наеме топ-адвокат! Брееей, Цвето, кога стана калайджийка, кога ти почерня ...?"

13

Бонго Бонго

преди 8 месеца

Правилно.В Каспичан има олио и Сашо магарето и Милен Бурсука ха ха ха

12

Анонимен

преди 8 месеца

Само да ви светна уважаеми граждани на България...Комисията за разследване на корупцията, КНОПИ в изцяло съставена от членове на ГРАБ....От мене го знайте , и извадете собствени изводи...Ако има с какво да мислите се...

11

Анонимен

преди 8 месеца

Не разбрах какво точно имат срещу хората в Каспичан.

10

На Легия Антимафия

преди 8 месеца

Отказват да и проверят сигналите за корупция и ги покриват.Емиграция от този Заддунайски Ке н еф само това е спасението за нормалните хора.

9

Депутат

преди 8 месеца

9 кога