128

Анонимен

преди 1 година

Аман от вас, популисти! Само чакате да яхнете момента и да правите инсинуации. Голяма част от бг зърното се изнася и печалбите на международния пазар досега бяха огромни за зърнарите. Но сега много по- евтиното украинско зърно ще им удари печалбите и затова го удариха на изнудване. При 9% ДДС те намалиха ли цената на хляба? Не. Не им пука за бедния народ. Нека има конкуренция, а всеки да си реши какво зърно иска да яде. И между другото,ядем ГМО от години. Повечето не знаят.

127

Незнам за зърнарите

преди 1 година

Но този Денков си е точно кукла на конци на Посолството!

126

Анонимен

преди 1 година

Все още се издивра копейката, способна да напише едно просто изречние без фрапиращи правописни грешки. Некой да знае къде се е дянала?

125

Оруел

преди 1 година

Войната е мир! Зърнарите са лоши хора! Да се трудиш е престъпление!

124

Старец

преди 1 година

Поклон пред загрижения Българин! А когато още през 1982 г. Андропов спря импорта на български алкохол и рухна цялата ни винарска и лозарска промишленост,защо спахте бре!!!А къде са ни обувните заводи??Не знаете нали? А завода Елтос 30 години ДС го събаря ,и накрая успяха. Сега във всяко българско мазе виси по един китайски ъглошлайф или дрелка,които имат гаранция па 6 месеца при условие,че не се използува. Ами спете още,ония ще Ви го натресат здраво!!

123

Bai Dun

преди 1 година

Зърнарите са изкарали парите си с труд и пот , поклон пред тези хора които ни хранят с качественно зърно !!!

122

Кравари

преди 1 година

Всеки който протестира в ЕС, има наглостта са иска по добър, мирен и богат живот е путинофил и лакей на Путин! Робите не трябва да протестират а да работят и плащат колониални данъци на САЩ!

121

да ама не

преди 1 година

милиардери които заплашват да срутят държавата ако загубят някой милион заради по-евтин хляб за хората какви са ако не терористи?

120

Анонимен

преди 1 година

Аха, а не е ли за импийчмънт това, да си президент( вицепрезидент) на България - член на ЕС и НАТО, а да лобираш за Русия?? И с какви очи този президент сега отива в Щатите, на срещата на ООН? Ами да си ходи в Москва, откъдето го финансират !

119

Анонимен

преди 1 година

Денков ,ти си терорист ,тормозиш цял народ с лакейството си ! ОСТАВКА !!

118

Анонимен

преди 1 година

Денков да обясни защо сега ще плащаме и лихвите на украинските еврозаеми 26 милиона евро! Да не сме ги осиновили? Нашите лихви кой ще плати! ОСТАВКА

117

Анонимен

преди 1 година

Житарите от години са синоним на приказно богати люде, незнаещи и те самите колко точно са богати. Те всичко, което редовият русороб не е. Откъде идва тая неистова подкрепа за хора, които протестират, за да си вземат последния модел "Бентли", че да не се излагат. Подкрепа, идваща от бачкатори, ограбвани с всеки един хляб, който са си купували през годините.

116

Абе даже СССР

преди 1 година

Не ни е карала да се самоубием икономически и физически във война срещу врагът им САЩ! Тея от САЩ прекалиха, третират сателитите си по зле и от СССР! Направо ни изсмукват кръвчицата с тая тяхна геополитическа война, която финансираме ние в Европа!!

115

Емигрант

преди 1 година

ПRosтият бг-народ заслужава да бъде беден,в момента той подкрепя тези които му вдигат цените и не могат без милиарди помощи да се справят с бизнесът си!Какви бизнесмени са като не разбират от бизнес,а чакат както през социализмът държавата да им помага и подпомага,като работят на загуба да фалират и да се пренасочат към друг бизнес!За да е беден българинът пак ще повторя,тези зърнари прибраха милиардите с които държавата би подобрила живота на хората,но как пRостия човек да разбере това като ням

114

Ако обърнете куклата

преди 1 година

Денков, от задната страна ще прочетете надпис >> Собственост на Посолството>> Проперти ъф де ЮС ембъси!

113

Денков е терорист

преди 1 година

Тероризира българския народ по заповеди на Посолството!! Оставка!

112

До 107

преди 1 година

Неграмотнико, не се казва сички , а всички....

111

Абе САЩ

преди 1 година

Да са инвестирали в България последните 10 години?! ( освен подкупи на политици) Те от донор се превърнаха във вампир, който ни изсмуква ресурсите в Европа само! То не бяха покупки на самолети и оръжие, но не бяха бежанци от войните им в Сирия, Афганистан и Украйна! То не бяха покупки на втечнен газ! Сега даже и житоото им от Украйна да купуваме!

110

До 112

преди 1 година

А Нато са военен терористичен картел!!

109

???

преди 1 година

Полша.............най-големите русофоби.............не искат радиоактивно и ГМО-зърнот от Украйна..............оставка на мафията от ГЕРБ и ПП............за затвора сте, предатели!!!