342

оставка

преди 9 месеца

на некадърниците от сглобката ГЕРБ,ПП, ДПС, ДБ и СДС..........предатели, мястото им е в затвора на тия ***!!!

341

Съвет

преди 9 месеца

В България трябва да се събере информация и данни относно равнището на концентрация и владение на земеделски земи!!!!!! В чии ръце е концентрирана българската земя???? Кой се облагодетелства от Евросубсидиите????

340

От Берлин

преди 9 месеца

В началото на войната имаше екраинско адски скъпо олио тук! Никой не го купува и изчезна просто! Сигурно ние в България го купувате сега..

339

Анонимен

преди 9 месеца

Зърнарите изпълняват терористичния план на Путин са 10-15 олигарси-мутри-милиардери с бентлита

338

анони

преди 9 месеца

А защо страни,като Германия,Франция и други големи,не желаят да се захранят с такава продукция,а я предлагат само на страни от Източният блок????

337

До 386

преди 9 месеца

Порошенко на който принадлежи фирмата за шоколади Рошен е украински бивш президент и мафиот! Отговорен за неспазването на Минските споразумения и войната в Донбас 2014-2019!!

336

От Мюнхен

преди 9 месеца

Преди година съм засичал украинското олио в Мюнхен.Много че беше яд че го купих.пръска силно на висока температура.И Българско от Лидъл купуване.Не рекламират Лидл само някой неща веднъж на месеци купувам.Копувам регионално и от два Български магазина.

335

Анонимен

преди 9 месеца

До До З81 - Дже не знам кой е този човек, но ще го имам на предвид.

334

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 382 - Няма да стане.

333

До З81

преди 9 месеца

Нищо..но като купуваш шоколади Рошен подкрепяш украинските олигарси като Порошенко!

332

Г557дт

преди 9 месеца

Проблемът е в концентрацията на българска земеделска земя в ръцете на едни мафиоти, които рекетират правителството!

331

Анонимен

преди 9 месеца

До До 371 - Не знам какво общо имат шоколади Рошен със зърното, но няма да ги купувам.

330

Мнение

преди 9 месеца

До 376. Зърнарите са бившите мутро-мафиоти, които виждат келепира в Евросубсидиите и дават мизерни ренти на собствениците на земи.

329

Анонимен

преди 9 месеца

До До 367 "Но то 99% от българите не са доволни от бедността и бързо падащия стандарт на живот и високата инфрация в България! Цяла България ли да се изнесе в Русия сега а?" - Удари пирона баш по главата - Точно това е идеята. "На кой не му понася, да са изнася", а останалтие да слушкат, че да може, да си правиме каквото си искаме. Имаш хора с по 200 000 дка земя. Скоро ще има и такив с по 2 млн. Само дето имаме проблем - в БГ има "само" 66 млн. дка обработваема площ.

328

афи

преди 9 месеца

А след като се съгласяваме на вноса,Европейският съюз ще ни опрости ли дългът от 26 милиарда лева-с нареждане да се изплатят до 2027г, пари,които не сме и помирисали,но дадени от наше име на приятелите!Пари,разпределени на всички в съюза!!!

327

анонимен

преди 9 месеца

Не може на първо място да се поставя европейския, американския, руския ,украинския или който и да чужд интерес пред българския. Ние сме суверенна държава и интересите на народа ни са върха на пирамидата и всичко друго е отдолу. Да защитим интересите на родината ни !!!

326

До 371

преди 9 месеца

Може би, но други стоки като олио, шоколад Рошен итн са обозначени!! Не ги купувай!

325

Анонимен

преди 9 месеца

"ЕК нареди забраната за украински внос да ПАДНЕ за ЦЕЛИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ!!!" - Не знаех, че ЕК има правомощия, да "нарежда" за "ЦЕЛИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ". Таова няма да продължи така!

324

Мисля

преди 9 месеца

Кое надува цените в България?Нека си припомним преди 1,5 кое правителство внесе инфлацията.1 забрана на Руски газ,2 забрана на Руски петрол и продукти скока на газ за производството скочи 1000% горивата по тях и така.Сега всеки ще с изчисли енергинните ресурси на цена+транспорт и крайна цена на хляба.Първи бяхме по забрана на руски продукти.Да си защитим Българските производители.

323

До 367

преди 9 месеца

Но то 99% от българите не са доволни от бедността и бързо падащия стандарт на живот и високата инфрация в България! Цяла България ли да се изнесе в Русия сега а? САЩ няма да са доволни..кой ще купува житото им и финансира прокси войната им в Украйна! По лесно ще е ти да имигрираш в САЩ защото си марцинство :)