513

Анонимен

преди 1 година

До Браво бе! Путин е окупатор и фашист,кво да го коментираме?Зърнарите го крепят.Украйна е нападната и пак по-евтино продава.

512

ХА ХА ХА

преди 1 година

Някой ще има келепир от тази ситуация! Дали ще са ЕС - земеделски дотации, дали изкупни цени 20% над пазарните, дали инфрастуктурни проекти за преминаването на украинско зърно през БГ... Определено ще има келепир. Но в едно съм 100% сигурен: аз нито ще купувам ефтин хляб - нито ще карам Бентли

511

предлагам

преди 1 година

Министерството на храните да задължи веригите предлагащи продуктите произведени от украйнско зърно да ги продават на отделни щандове на които ясно да личи че съдържат украйнско зърно!

510

Браво бе!

преди 1 година

До Анонимен 540: Вече взех да се притеснявам, че още не сме стигнали до Путин.

509

животновъд

преди 1 година

Внасят зърнени култури от украйна с изключително ниско качество! Даже животните не искат да го ядат!

508

Къде е промяната?

преди 1 година

Преди обвинявахме Бойко и дружинката му че служат на чужди интереси, но и ПП-ДБ са същите, че и по-зле.

507

Наглец

преди 1 година

Дава 2милярда държавата на крадците от министерство на земеделието цирк

506

Анонимен

преди 1 година

До Не е ли ясно? ако ти предлагат *** с еднакво качество но с различни цени кои ще купиш?Ясно е,че зърнарите подкрепят Путин и войната срещу Украйна.

505

Анонимен

преди 1 година

Квалификациите използвани от Денков са на академичен език,

504

АЗ СЪМ ТЕРОРИСТ!!!

преди 1 година

Терорист съм като Ботев и Левски! Като Кочо Честеменски съм терорист, но за разлика от него който е имал само един нож, Аз имам трактор и ще го превърна в танк! И се развайте че нямам ядрена бомба, че вие щяхте да видите тогава!

503

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Анонимен 569: Това пък откъде го измисли? Какво общо има БКП с разрешаването на вноса от Украйна от правителството на сглобката? Нещо по темата да напишеш?

502

Анонимен

преди 1 година

До Не е ли ясно? В магазина само скъпото ли купуваш?Пазарната икономика не признава назначени милионери от БКП.

501

анонимен

преди 1 година

на 19 всички на улицата! нека разберат тия продажници че българския народ не е за продан на западните фашисти!

500

Анонимен 11

преди 1 година

553,абе г ..а н ь ..о,защо си мислиш,че след бомбардировките,ще останеш жив,нищо чудно,първи да ритник камбаната

499

Истината е ...

преди 1 година

Колко от тези зърнари са иститски, потомственни земеделци? Поне тези които познавам в нашият край са играчи придобили земята чрез поземлените комисии с измами, лихварство, принуда и подкупи. Интересно кaк е около теб?

498

анонимен

преди 1 година

тоя книжен плъх и родата си ще продаде на янките заради бандитската украйнина! ако се внесе вмирисаното зърно, ще почнат взривове, палежи на складове, площадки, съоръжение...ще види народната воля!

497

Нане

преди 1 година

Яки бунтове срещу тия краварски продажници и гражданско неподчинение... Спрете да си плащате и данъците на тия роби на кравария... ===)))

496

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Потребител: Вноса от ЕС никой не го е забранявал. Но Украйна не е в ЕС. Какъв е изборът за нашите производители? Да свалят цените за да могат да продадат при конкуренцията на по-евтин внос, но така ще са на ръба на оцеляването. Няма такава държава, която да убива собствените си производители за да помага на външни. И това от ПП-ДБ го считат за успех. А защо не го правят същото от Полша, Унгария, Румъния и Словашката република? Защо те могат да защитават своите производители, а ние не?

495

Анонимен 11

преди 1 година

554 хахо,до преди 5 год.като я нямаше твоята у крайна,сигурно не беше я чувал,хляба беше евтин,сега може и 5лева да стане,но не искаме,заразеното жито на твоя мил зелевски,между другото той да ли яде хлябът от заразеното жито,или специално от Израел го снабдяват,с всичко,за ядене.

494

Анонимен

преди 1 година

За зърнопроизводителите не ме е грижа, много от тях си живеят като барони, Но защо трябва да ядем украински ГМО *** ?