24

Анонимен

преди 9 месеца

Народът не иска да го управлява коалицията ДПС-ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ. Факт!

23

Анонимен

преди 9 месеца

Нормалните хора, които имат мозък и могат да мислят, гласуват за ПП-ДБ!

22

Луна над Парадор

преди 9 месеца

ГЕРБ, ПП, ДПС.... Демократична диктатура с диктатор в сянка. За когото и да гласувам получавам езни и същи.

21

Анонимен

преди 9 месеца

Народът не иска ГЕРБ-СДС. Над 60% от хората не гласуват, защото не искат ГЕРБ и не искат да участват във фалшифицираните от ГЕРБ избори. За ГЕРБ-СДС гласуват под 10% от всички избиратели, вкл. платените им избиратели и фалшифицираните бюлетини.

20

НАРОДА СИ ИСКА ГЕРБ

преди 9 месеца

ПОМНИМ КАК СЕ ЖИВЕЕШЕ ПРЕДИ РУСКИЯ ПРЕВРАТ ПРЕЗ 2020....СТАБИЛНИ ЦЕНИ, СИГУРНОСТ, СПОКОЙНИ ХОРА..... СЛЕД ВОЕННИЯ МЕТЕЖ НА РУСКИТЕ СПЯЩИ КЛЕТКИ, ПОДГОТВЯЩИ НАХЛУВАНЕТО В УКРАЙНА ВСИЧКО СЕ ОБЪРНА С ГЛАВАТА НАДОЛУ....

19

Анонимен

преди 9 месеца

Те поддръжниците на ПП са само роднините ,а останалото е ала-бала,както бачо Киро....

18

Анонимен

преди 9 месеца

Ала бала от село Торбалъжи .

17

ОСТАВКА!

преди 9 месеца

На компрометираното и корумпирано правителство!

16

АнонимеН

преди 9 месеца

НАПЪЛНО ВЪЗМОЖНО Е , ЗАЩОТО ПП-ДБ ИЗЛЪГАХА ЕЛЕКТОРАТА СИ С ОБЕДИНЕНИЕТО ГЕРБ ОТКРИТО! МОЖЕШЕ ДА УПРАВЛЯВАТ С БСП И ДПС И БЕЗ ТОВА СЕГА СА С ДПС. АКО СЕ БЯХА ОБЕДИНИЛИ С ДПС ЩЯХА ДА ИЗГУБЯТ ПО-МАЛКО ОТКОЛКОТО ДА СЕ ОБЕДИНЯВАТ С ГЕРБ!

15

Анонимен

преди 9 месеца

С вещото управление на ГЕРБ ПП ДБ на зима цените ще са още по .....

14

Реалист

преди 9 месеца

Подготвят ни за новия епизод на ала-бала.

13

изводи

преди 9 месеца

Докато е жив путин, ще има война и инфлация.Докато има война и инфлация, ще има задълбочаваща се бедност. Така,че...продължавайте да поддържате путин.... но не се учудвайте,че сме на последно място в ЕС и дори и африкансдки държави живеят по добре от нас. Който е с русия----винаги стига до просия.

12

oтСиднейАавстралия

преди 9 месеца

Машина за гласуване - палец нагоре си б0нак, палец надолу си п0мак.

11

анонимен

преди 9 месеца

герб-мерб, промяна-подмяна....да си вземат шапките и да ги няма тия продажници! утре и майките си ще продадат на янките!...само ВЪЗРАЖДАНЕ ще ви оправи!

10

Анонимен

преди 9 месеца

До 4 Кой ти е виновен, че се събираш само с откачалки?

9

Анонимен

преди 9 месеца

Възраждане с колко падат?

8

Тренд афил

преди 9 месеца

Не може разликата между ПП и герб да е 7%, при положение че на поскедните парламентарни избори и двете партии номинално имаха под 10% от гласовете. Математически невъзможно е. Явно политолозите си правят сметките само на база 40% гласували, а такива сметки винаги излизат криви.

7

Левски

преди 9 месеца

Слагайте американското знаме върху парламента и да се приключва пародията

6

Анонимен

преди 9 месеца

До 3, нормално е глyпaвия човек да се страхува от машините, тъй като трудно работи с тях, но да ти напомня че на последните избори СЕ БРОЯХА САМО ХАРТИЙКИ, и въпреки това ПП/ДБ имаха 24%!

5

Киро Тъпото

преди 9 месеца

Ще направим ала-бала с Тренд, ще надуем балона, опс ще поемем хелия, ще се посмеем, ще приберем комисионните и беж у Канада, а тук ще оставим Тагаренко "с гол *** таралежа да мачка" що сме готови да воюваме с матушка Расията до последния червив булгаристанец, после комшулъка ще ги мандръса колкото мое, а ние ще стоим да им гледаме сеира и да си харчим парите, които откраднахме с Линда, ъъъ с Лена, щото кога я гласих и дирих парапета, не мислих .... а она беше с превръзка и у цикъл, ядец!