123

Анонимен

преди 9 месеца

Браво Денков, точно.

122

Василев

преди 9 месеца

Не изчагъртаме ли петата колона на Русия ще берем големи ядове и проблеми, и те ще се увеличават лавинообразно с нарастващата мощ и апетита на Руската Азиатска Варварска Империя!Агент Уейн Хъмфрис!ЦРУ!!!

121

Анонимен

преди 9 месеца

Колкото и да ревете копейковци, това е ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ! А точно за това избираме такива като Денков, за да ни държат далеч от подобни "освободителки" като Терористична Расиа

120

Анонимен

преди 9 месеца

ИЗБИРАЙТЕ ТУРЦИЯ ИЛИ РУСИЯ!ЕВРОПА И НАТО СА САМО ЗА ПАРЛАМА!!!

119

Анонимен

преди 9 месеца

Точно, кратко и ясно.

118

ПроСоТо

преди 9 месеца

Стани,стани юнак балкански!..От сън дълбок се събуди!..Срещу СЛУГА американски ,ти чест и слава поднови !!!

117

Bai Dun

преди 9 месеца

Вместо поздравления за праника поредната краварска пропаганда от гейсглобката !!!

116

Анонимен

преди 9 месеца

До Тенгри кан Мисля че Татарстан под каквото име московските империалисти наричат стара България само и само да заличат названието болгари ще бъде една от първите отломки откъснали се от руската империя. Още повече че в татарстан е проведен успешен референдум за отделяне от опеката на Русия още през 1992г, а резултата от референдума е грубо погазен от московската метрополия.

115

Анонимен

преди 9 месеца

Мир да има...Чий?

114

Сглобката

преди 9 месеца

Интересен човек е това академиче Мрънколайчо!?Хем си НЯМАТ ДОВЕРИЕ С ГЕРБ, хем пък....си създадоха и правителство!? И кои са ни " общите цели които щели били ужким да ни обединяват"?!? Що не вземе да ги дефинира??? Само да не заплещи пак за 24 май, и за паметника на Съветската армия.....

113

Анонимен

преди 9 месеца

Няма русофили, има само българофоби

112

Анонимен

преди 9 месеца

БЪЛГАРИЯ СТАВА НЕЗАВИСИМА ПРЕЗ 1908 Г.,КОГАТО ЕДИН ГЕРМАНЕЦ ПО ПРОИЗХОД ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ПРОКЛАМИРА НЕЗАВИСИМОСТТА НА СТРАНАТА ОТ ТУРСКИЯ СУЛТАН И РУСКИТЕ ВОЕННИ АТАШЕТА...

111

Анонимен

преди 9 месеца

България е била тук преди Русия, ще бъде тук и дълго след нея.

110

Те

преди 9 месеца

А нещо за посолството което командва в България?!

109

Шиши

преди 9 месеца

От Възраждане пак трябва да го ошамарят ...

108

Тенгри кан

преди 9 месеца

Идеята на Русия за Българската държава е да бъде контролирана държава. Затова, когато не вижда подобни тенденции, тя в предишните руско-турски войни се задоволява само да влачи население оттук, което да заселва в Украйна, защото и трябват крепостници. Дунавска България е държава, тъй да се каже изплъзнала се от контрола на Хазарския каганат, който всъщност е днешна Русия. Затова носим името България, иначе, щехме да носим името Татарстан, както днес руснаците наричат Волжка България.

107

Анонимен

преди 9 месеца

До Ужас Ужас е че не познаваш историята ни.

106

Анонимен

преди 9 месеца

НОРМАЛНО...ВСЕКИ БИ РЕАГИРАЛ ТАКА,СЛЕД КАТО МУ Е ЗАБИТ НОЖ В ГЪРБА.БЪЛГАРИЯ НА НЯКОЛКО ПЪТИ ЗАБИВА НОЖ В ГЪРБА НА СЪЗДАТЕЛКАТА СИ-ИМПЕРСКА РУСИЯ.СРЕЩУ СЪЕДИНЕНИЕТО СА РУСИЯ И АВСТРО-УНГАРИЯ,ЗА СЪЕДИНЕНИЕТО СА АНГЛИЯ И ФРАНЦИЯ И ДОНЯКЪДЕ ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ,НО С КУП УСЛОВИЯ...А ДНЕС БЪЛГАРИЯ ПРЕДСТАВЯЛВА ТУРСКИ САРАЙ ЗАОБИКОЛЕН ОТ РУСКИ ПЕТРОЛ,ПАЗЕН ОТ АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИЦИ.

105

Анонимен

преди 9 месеца

Такава простотия не бях чувал! Не само не знае български език, очевидно мо липсва училището, но е груб, арогантен и ***!1.Александър 3 се обявява срещу Съединението и уговаря султана да се намеси.2. Подтиква Сърбия да ни нападне в гръб.3. Прибира всички руски офицери от нашата армия и оставаме с два майора.4. Организира преврата срещу Батенберг и заплашва всеки блогородник, който би бил княз. Предлага ни за княз пияница, грузински "княз".5. Плаща големи предатели тогавашни "копейкиновци"

104

Ужас

преди 9 месеца

Пак думи на омраза и разделение....