218

Не бе,

преди 1 година

Дания,Швеция, Полша, Чехия и Англия в близкото минало са с пъти по добре икономически от нас и не искат евро,но видиш ли ние не сме били разбирали ,били сме против ЕС и така нататък

217

Анонимен

преди 1 година

Ами вие ще върнете България преди 43 без атомна енергетика, без икономика, под 4 милиона, мечтата ви ще се сбъдне.Садете тютюн, няма такива назадничави, квадратоглави, европейски комсомолци.

216

Просто Бизнес

преди 1 година

Копейкин и другите си държат парите в евро ,но навиват бабите да гласуват за лева -просто му плащат за това.

215

П

преди 1 година

Проклетници не е важно да или не , а това че не ни зачитате за нищо , ние ви плащаме заплатите и нашето мнение въобще не ви интересува. Харчите пари само за кръв. Не ви ли стига убитите и осакатени млади славянски момчета . Спрете се и замълчете проклетници

214

ДО 223

преди 1 година

До 123ТОВА е защото народа е *** И неграмотен - политически и икономически !

213

Окупацията...

преди 1 година

Преди окупацията от 9/09 1945г. България имаше икономика на световно ниво , примерно застохователната компания ЗК "България " беше третата по големина и оборот застрохователна компания в Свта! Немската фирма за автобуси и камиони МАН беше съдружник (от 1928г.) със софийска фирма-съдружник не собственост или дъщерно дружество.Само от един бизнесмен след 1945г комунистите вземат имоти на стойност 22 милярда сегашни евро -само от един!!!

212

Анонимен

преди 1 година

Какво е демокрацията, информиран избор, вие искате да дезинформирате като ни убеждавате че е добро, а гърците навсякъде предупреждават че страшно им са се вдигнали цените.Ако ще дезинформирате, това не е демокрация, но ние отдавна това го знаем .

211

Рапунцел

преди 1 година

Когато се представя ПОЛЗАТА от нещо, редно е да се представи и ВРЕДАТА от същото. Иначе е пропаганда.

210

Анонимен

преди 1 година

Не искам евро, има петиция срещу еврото моля всички българи, които знаят за какво става въпрос да се поинтересуват и да се подпишат.

209

анонимен

преди 1 година

Хората се манипулират най-добре, когато вярват, че чувствата им са автентични, а волята да ги изразяват е свободна . Тогава "свободната преса" ги приготвя за месомелачката като във всеизвестната сцена на еднаквите сиви човечета, запътили се към мелницата за кайма.

208

123

преди 1 година

Като чета коментарите, разбирам защо България е най зле в ЕС. Хора които през живота си са прочели една книга и 100000 поста във Фейсбук се мислят за компетентни по всяка тема. Един посал че еврото се печати в САЩ, друг иска да му дигат доходите(доходите ти зависят от теб, работи повече или учи), трети иска да някой да свали цените. Ужас

207

Анонимен

преди 1 година

Каква друга работа за вършене имате, да рушите паметници, да сменяте националния празник. Страх ме е от вашата работливост. Значи ако дойде Гърция или Сърбия да ни превзема на момента си сменям паспорта, не мога повече да търпя вашите безобразия.

206

Факт

преди 1 година

Реалната стойност на лева последно (преди валутния борд ) беше: 3000лв за 1 $... Ако искате да загубите всичко което имате като левове,стойност на имоти и земи искайте си лева- без борда на еврото...

205

Анонимен

преди 1 година

Ходих в Гърция и изводите от хората там са не на еврото. Страшно поскъпване, но ако искате да олекнете с още един милион хора и да станете 4, давайте.

204

Анонимен

преди 1 година

Идва връщане към старата от хилядолетия индустрия на КОНОПА, забранена след въвеждане на ПЕТРОЛНАТА ПАРИЧНА ИНДУСТРИЯ, понеже ужким приличал на МАРИШКАТА. От КОНОП се правят 40 хиляди различни продукта - ЗДРАВОСЛОВНИ ДРЕХИ, Пластмаса..... идете в youtube Ford, Car, Hemp 1941 и ще видите как карусериите на колите са правени от КОНОП.

203

Анонимен

преди 1 година

То еврото отдавна е в България. По стар наш обичай му викаме лев. Колите и имотите - в евро. Вижте как изглеждат металните един и два лева. На какво ви приличат? На металните едно и две евро, нали? Айде стига радини вълнения с това евро, да го въвеждат по-скоро, че имаме друга работа за вършене.

202

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 213 Намери ти по-платена ама НЯМА. В нС си гласуват самички заплати а за другите НЯМА че е финансова дисцпилина.

201

Анонимен

преди 1 година

Еврото трябва да се забрани и се направи нов лев както преди 1989 г. с ниски цени и евтини жилища. $ и евро се забранява да се обменя защото се печати в САЩ и ЕС а там е хиперинфлация на цени на жилища и всичко.

200

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 210 ти нямаш идея за какво говориш нали :) теб точно никой не трябва да те пита за еврото щото няма как да го разбереш явно така или иначе :) ако искаш цените да паднат, намери си по-платена работа.

199

Анонимен

преди 1 година

До Падаря И в ЕС като идеш та какво. Обират те и няма работа а за наема плащай 5 бона.