42

Анонимен

преди 1 година

Нидерландците биха си правили кефа с пигмея и да си го подават един на друг. А йон тихи може да се разпъшка в техните ръце също

41

Шопендар

преди 1 година

Затова пък западните дипломати са в силата си.меркелици,урсули,Столтенберг овци,байдънчовци,разнасят демокрация и мир по света,е,по техен си тертип,с кютек,и пушкала,ама нали е за доброто на колониите им.а ние като гледаме как Колят и бесят,в колониите ,сами се предложихме да ни колонизират,зер не можем без голям брат ,

40

СВОБОДЕН

преди 1 година

До ЕС се реформира - ЕС става тоталитарен режим, какъвто винаги е бил под прикритие....

39

Лилипути за сех

преди 1 година

Снимката на лилипута, нагледно демонстрира, че е по дребен от средна на ръст жена. Ето защо комплексите тресат Путин. Власта пропаднала до диктатура на малък жалък и жесток пигмей.

38

Винаги е било така

преди 1 година

руските дипломати са били и СА ключова част от външнополитическата стратегия на Русия. Затова сега има опашка за членство за БРИКС и затова западните санкционери скачат и с двата крака на икономическата мотика!

37

Анонимен

преди 1 година

САЩ отиват в AUKUS да "сдържат" Китай в Тихия океан, конфликтът в Украйна приключва по един или друг начин, и коя е тогава Европа, каква е Европа? Напълно деградирала в промишлен, социален, нравствен план. Територия изцяло запълнена с мигрантски анклави, дори и в Полша ги има вече. В момента състоянието на конфликт в Украйна и хибридна война с Русия е спасение за ЕС. Ако конфликтът приключи ЕС се превръща в никой и нищо, бивша успешна в социален план територия и настояща социално икономическа пустош.

36

Пропагандните статии

преди 1 година

изпъкват някак! И вие го виждате - нали?

35

Анонимен

преди 1 година

В Мордор е така

34

до 35 ЕС се реформир

преди 1 година

Тоа отдавна трябваше да се случи, а не троянски коне и шушлеци като нас и унгарците да блокират и бявят необходимите решения.

33

Анонимен

преди 1 година

Диво руско плмее. Начело със социопат като путин и паталогичен лъжец като тъжния кон ларвов

32

Вече ,

преди 1 година

Когато руски дипломат каже : " момчета , опичайте си акъла " - момчетата със сигурност ще си опичат акъла.

31

ЕС се реформира

преди 1 година

Евродепутатите внесоха проект за реформа на ЕС. В проекта наред многобройните реформи се предвижда, че в ЕС вече не е необходимо единодушие при взимане на решения, достатъчно е обикновено мнозинство и Европейската комисия се преименува и ще се казва Европейска изпълнителна власт. Всичко което се отнася до външната и вътрешната политика, законодателство, финансова политика на страните членки ще се решава от новата изпълнителна власт. ЕС става все по-мощен и по-консолидиран.

30

Анонимен

преди 1 година

Пак някой журналист без работа си е фантазирал свободни съчинения

29

Банкеръ

преди 1 година

Руските дипломати отлично знаят,че предствляват най голямата и въоражена до зъби империя.Дарт Путин работи по изграждането на звездата на смъртта на Луната е разбиха се последния път непредвидено.

28

Анонимен

преди 1 година

Руският народе НЕПОБЕДИМ.Всичко друго са празни приказки.

27

Анонимен

преди 1 година

А какво става с ключов генерал, а какво става с ключов генерал, дайте за ключов генерал, дайте за ключов генерал, ключов генерал каза че украинската армия е направила пробив, еееех, най-после пробив, контранастъплението успя, Русия е победена!

26

Фитьо

преди 1 година

Ха ха.Значи и Цар Александър е бил робот като противник на Бонапарт.Не го е слушал и е бил постоянен в неодобрението към Наполеон,който получил нервна криза като му отказали да му дадат за съпруга сестрата на Царя и се сватосал с австрийския император. Те в селото го не щат,а той попската щерка ще иска.И Наполеон не успял да стане господар на света.Ха ха!

25

Петър

преди 1 година

А бе наглеци кога ще разберете че ние не сме като коне с капаци на където ни кажете на там да гледаме.То бива бива американска пропаганда и угодничество но вие минавате всякакви граници. Колко сте жалки......

24

Itso

преди 1 година

Tова нещо е много дълго за четене, за сега ще се изкензам неутрално.

23

Анонимен

преди 1 година

Много пият, руските дипломати. Много пият...