101

Анонимен

преди 9 месеца

Ако трябва да споменаваме Русия то само няколко неща са по интересни.Напълно безплатно здравеопазване,безплатно образование.Ток,парно и вода за жълти стотинки.Бездомни по улиците няма.Поради големите студове ги прибират в приюти.Също не си разграбват магазините и живеят доста добре че чак харчат пари по нашето Черноморие и цяла Европа.

100

Брус Спрингстийн

преди 9 месеца

А какво става по улиците на Филаделфия?

99

Паста за зъби

преди 9 месеца

Copocoидните медии ни занимават с пропадналите САЩ, и нито дума за атентата в Беслан, нито дума, че на днешния ден Япония капитулира след разгрома на армията и от Русия и с това се слага край на втората световна война.

98

До 95

преди 9 месеца

Човек,на никой не му пука за бедните! Не го ли разбрахте вече това нещо че при капитализма са важни само богатите и средната класа. Бедните не ги броят за хора в САЩ защото си имат 50 милиона души които които изкарват над 10 000 долара на месец и 24 милиона милионери. Останалото е обслужващ персонал които е там само за да върши мръсната работа. Реално тези 100 милиона богати хора въртят икономиката на САЩ и генерират БВП и всичките важни иновации. Останалото е брак.

97

Анонимен

преди 9 месеца

За дивата путиниска К.Цв. се знае, че пише статии поръчани от руското посолство. Кажи душа, в САЩ не може да се живее нали, хората не излизат от домовете защото се страхуват за живота си. Така се говори в пасоля, нали?!

96

Анонимен

преди 9 месеца

Бил съм в ЛА и останах направо шокиран от бездомните по улиците.Ако е много топло слизат в канализацията където е хладно.Вода ползват от пожарните кранове,отварят ги и се къпят и пият на воля.Храна намират по контейнерите или от благотворителни организации които правят кухни на улицата да ги хранят.Въобще в България не може да се види такава мизерия а това уж е икономика номер 1.

95

Анонимен

преди 9 месеца

До 72 Ето, казвам ти - към 1/3 гладуват. Явно не си влизал в американски форум да видиш десетки страници под теми като "Как да изкараме седмицата с 50-100 долара за 3-членно семейство" и подобни. Разменят си като шантави рецепти за chilli con carne от консерва, смесено с ориз или фиде, за да стане повечко и пр.

94

Анонимен

преди 9 месеца

До Тексас и Калифорния- Не бързай и там ще дойде проблема.

93

Хахаха

преди 9 месеца

САЩ е огромна държава! На практика това са 50 малки държави обединени в една под обща система и език. Там където живеят богатите няма бедни! Като има отделни градове така и има отделни квартали. Богатите си имат свои зони и квартали където всичко е уредено перфектно. Същото нещо и при средната класа. Всяка класа си знае мястото. Бедни клошари както и наркомани зомбита има само в центровете на няколко големи града. Най много са в калифорния, ЛА, СФ.

92

Василев

преди 9 месеца

Иначе за голямата кражба на американските банки, никой не обелва и дума, как се образуват цели градове със стотици хиляди каравани, когато се срина пазара през 2008г., и не можеха да си плащат ипотеките!!!Това е животът бе селяни прости, а той е жесток, днес имаш подслон, работа и храна, а утре си просяк и на улицата започваш от нулата, защото ти си зависим и си в вкаран в Матрицата точно от банкерите, и не си господар на живота и съдбините!Това е Америка, тя няма само лъскава страна!Брадли!ЦРУ!

91

Анонимен

преди 9 месеца

Бунгур, икономика 1 е КНР, 2-ФАЩ, 3- Индия, 4-Япония, 5- Руската Федерация.

90

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 87- Ей сега ще ти каже Бунгура.

89

Тексас и Калифорния

преди 9 месеца

Под ключ са магазините в Ню Йорк и Калифорния където упрваляват гламави нео-марксисти които се интересуват само от правата на черните. В Тексас няма подобен проблем.

88

Анонимен

преди 9 месеца

Гражданската война в Америка може да започне като въстание на клошарите и индианците срещу богатите.Индианците са още по зле и от клошарите.Живеят в резервати без ток и вода.По зле и от третият свят са.Американското правителството обаче им осигурява евтин алкохол и те по цял ден пият.Въпрос на време е бедните да се разбунтуват.

87

Анонимен

преди 9 месеца

До Бунгур- А кой е истинския американец?

86

Анонимен

преди 9 месеца

"Има клипове как си разграбват магазините в Америка.Направо влизат с маски и започват да товарят на колички каквото им падне и изчезват.Служителите само гледат и снемат с телефоните.Доста са бързи за има няма минута натоварват със стока здраво и газ навънка" --- Нас ПосолствоТо ни управлява. Те са пример за нас. Ние защо плащаме тези високи цени, които отново скачат?

85

Бунгур

преди 9 месеца

Българите се оказахме големи познавачи на Америка. Незнам кой краде и кой проси,но те са икономика номер едно в света,а ние някаде 70 и нагоре.Както в Европа,така и в Америка има попаднали мигранти -***,които са си родени просяци и няма значение къде са,те си остават просяци.Истински американец няма да тръгне да краде и проси.

84

Габонеца

преди 9 месеца

В най скоро време в САЩ ще стане както в ЮАР.Ще си обграждат домовете с бодлива тел и няма да спират на червено да не ги обере някой.След 8 часа няма да могат да излизат навън защото или ще ги оберат или още по лошо може да ги обезчестят.В центъра на Лос Анджелис е направо бъкано от клошари.Пият вода от пожарните кранове и спят в кашони.

83

Анонимен

преди 9 месеца

Осем мегабайта в секунда за месец 62 долара троленето ще го забравите

82

Анонимен

преди 9 месеца

По последни данни минимума за 40 квадрата е 1400 долара и нямаш право на пералня переш в обществена пералня за 5 долара