25

Анонимен

преди 1 година

Ако тръгнем да угаждаме на всеки чалгар, наркоман и да му се обясняваме, до никъде няма да стигнем. Славейко нека си задава въпроси колкото иска, никой не е длъжен да му дава обяснения. Ако нещо е нередно има си прокуратура за тая работа, не фейсбук политици. Като е искал правителство да не беше събарял две до сега.

24

Нормално

преди 1 година

Помня имаше някакви дребни спречквания между истинските управляващи от - 90 те за територииМежду хората на - алексей от спартак и хората на маджо от сикНо главият секретар - гн бойко борисов сьбра хората на среща уточниха се необходимите вьпроси и връждата приключи - румен петков бе много доволен , че не се мьти водата на управлението на европейска бьлгария - ето отново борисов блесна като сьбра и сдобри всички враждуващи фракции в кабинета

23

Е,щом Алексей

преди 1 година

Е съставил правителството,значи Радев го е убил.Той не искаше да има правителство .

22

:)

преди 1 година

Добрютро :) В държавата на м.фията всяко престъпление е политическо :)

21

ха-ха-хи...

преди 1 година

Евала Славунчооо...ръгай чушки в боба и се не бой...

20

Анонимен

преди 1 година

Тоест Киро и Асен не са долятели от Харвард, а со доставени с ТРАКТОР с ремарке .

19

Анонимен

преди 1 година

Този сговор за правителство във всяка нормална държава , щеше да се приема като пресъпление срещу републиката .При нас ги дават по телевизията като герои , а прокупатурата е в летаргия посред лято .

18

Анонимен

преди 1 година

Не е политическо то на срещата в манастира са били все мутри като започнеш от баце та свършиш с трактора, а посредата Петко от ДС-то

17

ЕМИ

преди 1 година

ПРАВ Е!

16

Анонимен

преди 1 година

Тоз като го избраха селинджърите не можеш да му чуеш гласеца от диванчето, сега през 5 минути изказва учиндолските си мисли :)))

15

Алекс

преди 1 година

Значи Шарлатанското правителство е наредено от личности,за които никой не е гласувал/Трактора и бащата на Про100то/.Промяната ни донесе ново задкулисие.

14

Апостол Апостолов

преди 1 година

Всички зависими предатели се чудят как да свалят правителството , зелен чорап, *** чалгаря, копейкин,кратуната боку.Идва време много предатели да отговарят за долните неща които са вършили.Време е !!!

13

Нормално

преди 1 година

Ние по старите помним -когато се сьставяше план за управление на матряла - винаги , се сьбираха големите борчески гропировки за да решьт - спартак , дьщерната аполо болкан , сик и вис-2Доколкото помня маджо тръгна от -вис пьро после премина в сик

12

НЕКЪФ ЧОВЕЧЕЦ

преди 1 година

Не моем да разберем Слави ''блатен дух'' ли го играе, или ''властелин на подземното царство''

11

Резидент разединител

преди 1 година

А ти като го знаеш това защо направи правителство с него? Тогава не ти пречеше, а сега си голям моралист. И ти и Корнела. Смокиновите листа(ДБ) не ги питаме те са свикнали да стоят на ***. Иначе Бойко като ви хвърли въдицата за правителство и се наежихте и планове взехте да правите

10

Анонимен

преди 1 година

Ехее, *** тоя жив ли е ве? Браво

9

Анонимен

преди 1 година

И това не е лесно, само мърсотии да причиняваш.

8

До баба вуна

преди 1 година

Нещо ме съмняваш ти мене. Ще те наблюдаваме.

7

баба вуна

преди 1 година

славчо , я кажи бабиното , ти плачка ли като утрепаха тракторчето ? щот ти баба обикновено плачкаш като утрепят некой престъпник .

6

Анонимен

преди 1 година

А що сте сложили снимка отпреди 20 години когато Тошкото беше още млад и рунтав?