107

Анонимен

преди 9 месеца

Този господин Мустафа Емин е удрял шамари на лекарите и е крещял: "Знаеш ли ти аз кой съм?" Знаем те кой си. Алеко Константинов е описал този типаж още преди повече от 130 години. Този типаж хора е много разпространен на Балканите и затова никога няма да сме нормално място за живот.

106

Анонимен

преди 9 месеца

Как етнически турчин на 31 години става съветник на министъра на отбраната? И ме на последно място, защо гражданин с турско потекло е съветник на българския министър на отбраната?---------------------------------------------------------------------Мале-мале каква будна съвест и гражданска активност, въпроси задава. А когато от ДПС заемаха всякакви ключови постове, министри имаха, дадоха ТЕЦ на Ахмед Доган и т.н, къде беше тогава бе образ?Кака Севди или някой друг ви активира и ви спуска опорки

105

Анонимен

преди 9 месеца

Какъв военен съветник на 31 години?? Че той дори в казарма не е ходил. Явно повечко компютърни игри е играл и от там му е воения опит.

104

Анонимен

преди 9 месеца

Да, вярно. Журналистката трябваше да помоли и майката да разкаже, нали е била до него през цялото време. Само че ако българския народ види забулената писана кадъна Айше, ще загуби ума и дума кой съветва министъра на отбраната. А и едва ли е останало време да отработват версиите и с нея. Разбира се, да се показва детето би било неморално. Но все пак 7/8 шева от удар в маса не ми изглежда реално. Хич.Такава рана би предизвикала такова кървене,че не може да се тупкаш 4 часа в две болници.

103

Анонимен

преди 9 месеца

Господин Мустафа Емин е етнически турчин и е съветник на Хер Тагаренко, който 10 години е живял в Украйна и работил в украинското правителство. Въпросът ми е. Има ли българи, които да работят за България в това правителство?

102

Анонимен

преди 9 месеца

ДСБ има най-добрите експерти в България и работят чудесно с тежката артилерия на ГЕРБ!

101

Вьзмутен

преди 9 месеца

Ако след подобен скандал този не подаде отставка , хора на ръководни позиции трябва да служат за пример на обществото - ако това е примера и той се толерира - значи спокойно мога да ошамаря утре някой несимпатичен ми лекар или сестра и да кажаТака правят и моите идоли от - пп , дб аз сьм техен поддръжникДаже ще търся обяснение защо не сте ми обьрнали на момента вниманиеЗнаете ли кой сьм аз - избирател на дб

100

анонимен

преди 9 месеца

как се става съветник на 31 ? нещо съм позакъснял ама все пак

99

Подкрепям 96-ти

преди 9 месеца

Много точни въпроси!!!! Искаме министъра да отговори веднага!!!!

98

ДБ/пп

преди 9 месеца

Помогнаха като се гавриха с пострадалитв хораИ си правиха селфиЕ нямаше нужда - да бойко може да е всякакьв но не се е подигравал така с пострадали

97

Анонимен

преди 9 месеца

Мустафа бей, пребил ***. После го завел да го закърпят, ама много се изнервил, че ставало бавно.

96

Аз

преди 9 месеца

Кво очаквате от турчак с власт

95

Анонимен

преди 9 месеца

Нищо което може да ме очуди едни хора от - дб миналата година отидоха в наводнените села от пороите и си пуснаха селфи под името - на кални бани сме , кои са хората всички знаете ако не има интернет , новиниДори дойче веле се вьзмути от постъпката имКостовисти сьр--------------------------------------------------------------Само дето отидоха като доброволци и помогнаха с каквото можаха на хората, за разлика от герберите и неграмотните им т.ролове

94

Красимир Петрофф!!

преди 9 месеца

най-продажната сглобка и най-вредното правителство за България в момента е тази сглобка, сътворена в посолството! Историята ще го докаже, помнете ми думата! Времената са лоши, ще стават все по-лоши, а нашите "политици" са под вкякаква критика - абсолютно некадърни, продажни, неуки и ще продадат и подарят България! МИСЛЕТЕ НА ИЗБОРИТЕ!

93

Анонимен

преди 9 месеца

Детето му било се ударило в ръба на масата. А сигурно ли е, че не става дума за домашно насилие? Извършена ли е проверка?

92

От хората

преди 9 месеца

Новинари,ако нищо не пишете за този,ще го забравим.Снига вече ..

91

Красимир Петрофф!!

преди 9 месеца

тагарев е назначен от посолството за да доунищожи, дораздаде остатъците от БА, така си мисля аз, и не само аз!

90

К9

преди 9 месеца

Имам няколко въпроса. Как етнически турчин на 31 години става съветник на министъра на отбраната? Има ли нужда министъра от съветите на 31 годишния господин, защото ако отговора е да, значи този не става за министър? Ако господин Юсуф или както му беше името наистина е толкова т.ъп да сътвори подобен скандал, какъв точно съветник на министъра на отбраната е и за какво го съветва? И ме на последно място, защо гражданин с турско потекло е съветник на българския министър на отбраната?

89

Пп/дб

преди 9 месеца

Нищо което може да ме очуди едни хора от - дб миналата година отидоха в наводнените села от пороите и си пуснаха селфи под името - на кални бани сме , кои са хората всички знаете ако не има интернет , новиниДори дойче веле се вьзмути от постъпката имКостовисти сьр

88

Анонимен

преди 9 месеца

А проба за алкохол и наркотици взели ли са му. Винаги при инцидент в спешното, виновния се проверява дали е бил в трезво състояние.