43

Петров му

преди 9 месеца

понтираше . съвсем като Пригожин и кико и боко го прегръщаха . ах пригожин, ох асане , а той с флашки по доцентски ги котка - убийствата държсвстс прави , а аз съм следващия, подслушват ме, преследват ме . патрашкова и брат му се появиха сега да лъготят за Октоподите . Цветан си отдъхва . Кмет ще става , ама на калофер .

42

Анонимен

преди 9 месеца

И наште *** си правят походи за мир редовно, ама никой още не ги е сготвил

41

Сто

преди 9 месеца

Фашинаци киевския режим извърши специална терористична операция срещу Защитника на Москва ген Пригожин Герой Росиа

40

Истината е ,

преди 9 месеца

...ме Пригожин беше прежален още като го изпратиха в Бахмут да разчисти затворниците! Щом не е останал там,да ги разчисти всичките барабар със себе си, значи е нарушил сценария! Затова и тръгна на отчаян опит към Москва, защото си знаеше, че е прежален и обречен!

39

Анонимен

преди 9 месеца

В САЩ вече има няколко дела заведени и в ход срещу президента Тръмп а сегашния се ръкува с призраци но вие правите заключения за Пригожин. Всички хора са смъртни. Разберете го това. Всеки може да загине. Факт.

38

IQ 3.14

преди 9 месеца

нито дума са соpос, великите сили и цру. разочарован съм.

37

Идеалист

преди 9 месеца

Пригожин не е ликвидиран от най-високото място на Кремъл. Такава версия води до влошаване на психологичната обстановка в армията. Това повече прили1а на провокация срещу сегашното ръководство на Русия. Нещата започват да стават аналогини на 1917 г. Моменът е избран точно, когато БРИКС взема важни решения. Дълбока диверсия!

36

Малко

преди 9 месеца

хора знаят, че повече от половината наемници в тази частна армия са африканци, някъде около 70%, а в момента Африка е арена на противоборство на глобални интереси. Да не забравят пишещите, че на протестите в Африка се вея руски знамена. Така че Пригожин може да са го сготвили много, но най-малкото руснаците. Да не се забравя, че Вагнер имат база в ЧАД

35

Украински дрон

преди 9 месеца

Великата руска армия от страх, че това е поредния украински дрон стреляли по него и свалили собствения си самолет. Утре така ще свалят и самолета на китайския император.

34

Коментар

преди 9 месеца

ЦРУ е сипало вода в бензина на самолета да падне че да набедят Путин!

33

Радньо

преди 9 месеца

Много добре, това е много хубава новина. Жужака от тук нататък ще живее вечно в бункер. Слава на Украйна!

32

Анонимен

преди 9 месеца

Христо Грозев позна, че Пригожин няма да доживее края на годината. А убедените коментари, как бунта на Пригожин бил водевилен и постановка,някак си изчезнаха след снощи.Русия сама се разкрива,в каква дълбока тиня е политическата им върхушка, какви страсти царуват там и какви крайни методи се ползват в борбата за власт.

31

РУСКИТЕ КАНИБАЛИ

преди 9 месеца

ЗАПОЧВАТ ДА СЕ САМОИЗЯЖДАТ...... ГЛАД ГОЛЯМ...

30

Путин

преди 9 месеца

Имало да става, иначе беше добър готвач и приятен човек.

29

Боби

преди 9 месеца

Путин е добър човек.Не вярвам той да е замесен.Сигурно украинците са свалили самолета за да набедят Путин.

28

Навсякъде

преди 9 месеца

по света, във всички епохи с предателите и работещите за чужди служби се постъпва по един и същи начин. Случайно някой знае ли каква е участта на Етел и Юлиус Розенберг в САЩ, когато са набедени за шпиони?

27

Анонимен

преди 9 месеца

Пирожкин не е враг на Путин. Пирожкин никога не каза лоша дума за Путин. Когато тръгна на режисирания метеж към Москва-Пирожкин спомена имена от висшестоящите в армията. Вижте видеа от тогава и ще се уверите, че той не тръгна лично срещу Путин!

26

Анонимен

преди 9 месеца

Учи се от американците Путин. В началото на 80-те години ЦРУ елиминира в самолетни катастрофи президентите на Еквадор и Панама - Агилера и Омар Торихос.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Абе те уж се бяха разбрали да хванат предателите, ама не знам какво стана :)

24

Анонимен

преди 9 месеца

Не е така ..и този падна от високо като се замисли човек и в буквален и в преносен смисъл.