122

Анонимен

преди 1 година

В зенитът на ВСВ САЩ са имали 7 четири звезди генерали и адмирали(Маршал, Айзенхауер, Нимиц, МакКартър и други) общо при 12 милиона мобилизирани, сега САЩ имат 1.2 милионна армия и над четиридесет генерали и адмирали четири звезди.

121

Анонимен

преди 1 година

От 70 години насам на никой не му пука кво мисли Берлин

120

Анонимен

преди 1 година

Няма такъв фейл, нищо такова не е казала. Колкото и да се слагат немците на големият брат, такива глупости няма как да сътворят.

119

Анонимен

преди 1 година

Сбогом Берлин!

118

Анонимен

преди 1 година

Аналенчето нещо се е вкиснала. Да не би руснаците да са убили някой роднина от СС или са ощастливили баба й в края на войната?

117

Боби

преди 1 година

До QWERT ХИМАРС е нарицателно реално са 4 системи Марс, Евро марс(германия), МАРС 2(Микробритания) и ХИМАРС първите три са верижни и носят по 2 касети а Химарс е монтиран на камион и носи една касета с ракети. Общо са доставени над 300 броя

116

путин

преди 1 година

шперма шлюкенде шлямпе. скоро че доставиме плутоний директно в педерашката столица на света - берлин бабилон и у вършава и париж. бербокито до тогаз да се дупи здраво по партийни нокаут партита, да го поема в кафевото оче, да гълточи вкишната шпермичка от съсухрени нациски топки и да не се занимава със суверенни държави които последният път им го навреха в кривото гърло и им отключиха гаг рефлексчето.

115

Анонимен

преди 1 година

" Буквално преди дни депутат в Бундестага каза: Да свалим глyпaцитe от власт. " Имал е предвид тези в Кремъл!

114

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да се опитвате да пренастройвате руснаците със западни ценности все москвичи ще правят.

113

джо

преди 1 година

До QWERT Русия територия има, колкото си ще. Тази операция я провежда за изпращане на максимален брой нацита при татко Бандера и за сега всичко върви по план, За година и нещо при него отидоха половин милион и сега ще си правят МАЙДАН...

112

Анонимен

преди 1 година

Можеш да изкараш Германия от нацизма, но не можеш да изкараш нациста от германеца.

111

Ром"с

преди 1 година

Е,как няма да подкрепя г-жа Бербок нападанията ...еми украинците започнаха да строят 2660 декара гробище в Киев,тъй като построеното през пролета гробище с 1000 декара с вместимост 250 000 човека отдавана е препълнено ..това грбище което строят в Киев сега-2660 декара е за 600 000 човека!!! ..това гробище е с 70 декара по-голямо от гробищата в САЩ в Арлингтон.Носещата се "партенка",че украинците са загбили 1 000 000 човека все повече и повече има потвърждения за това.

110

QWERT

преди 1 година

До Боби. Колко руснаци и украинци познаваш, че говориш неща от пропагандата на Кремъл? Хайде няма нужда.

109

Анонимен

преди 1 година

Ако не бяха тъпите американци през 2св сега в рашистан официалния език щеше да е немски ,а Бг щеше да е на три морета

108

Анонимен

преди 1 година

Украинците почват да пращат дронове към Москва, когато положението на фронта почне да боксува прекалено много. Украинската армия изпитва остър недостиг на дронове, а Зеленски ги хаби за показни акции срещу Москва без каквото и да е военно значение.

107

Анонимен

преди 1 година

Гонят карез мали се сещате че фашистите не са изкоренени както няма да се изкорени и другото германско чедо комунизма

106

ъц

преди 1 година

""""Берлин подкрепи нападенията на Украйна в Русия"""" ----- Дойчовци, после да не ревете!!!!! Либерала Путин с "добрата му воля" не е вечен, на негово място може да дойде някой "злопаметен" и без "добра воля"!!!

105

Анонимен

преди 1 година

Да даваш сравнения с преди 70 год кой какъв бой е ял е смехотворно. Германия е технологична нация, надскочила сто пъти себе, а другите са просто рузия, *** с търкалящи се алкохолици. Ако Германия реши от рузия даже и картофените ниви няма да останат.

104

Анонимен

преди 1 година

Държавата избила милиони хора и довела Европа до две катастрофи подкрепя украинските атаки.

103

Анонимен

преди 1 година

Германците купили завода "АЗЛК" и решили, вместо Москвич да произвеждат Мерцедес. Настроили линията, пуснали я - излиза Москвич! Сменили машините изцяло с германски, преоборудвали целия завод, пускат линията - излиза Москвич! Сменили персонала, само германци (даже охраната и чистачките), пускат линията - Москвич!На отсрещния хълм стоят Чапай и Петка, гледат през биноклите и Чапай казва:- Петка, аз като ти разправях, че мястото е прокълнато, ти ми се