92

Боже Како Янке

преди 9 месеца

Събери си версиите. По големи неможачи НИКОГА не е имало по тия географски ширини. Царя с неговите 800 дни изглежда като Нелсън Мандела в сравнение с тия. И говореше по-добър български от Киро. Колко още закона ще приемате, които ще ремонтирате след като си проличи на практика колко са безумни? Много моля негово превъзходителство генерал губернатора на България Кенет Мъртън да отзове тия клети нещастни душици и да назначи начело на губернията някой с поне 2 гънки в мозъка.

91

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 86 : Всичко ли трябва да ви се доказва? Хайде, качи се и убий някой. Или направи услуга на човечеството и се метни от някой мост.

90

Алов

преди 9 месеца

И ако съдебното решение се бави 2 години или през това време човекът е продал автомобила? Държавата ще гони милая

89

Божанков :

преди 9 месеца

"В петък си пуша канабис законно в Ротердам, а в понеделник ми конфискуват колата в България...Не е демократично! Не е либера3тко! Не е евроGейско!"

88

какви коли бе!

преди 9 месеца

Педерастическотго застаряващо неселение на ЕС минава на колелета и тротинетки. Ще има по 5 коли на 100 души и всеки ще си записва час кога да ползва. Дъртите извратеняци ще им мръзнат кокалите зимата на колелетата, а качествени коли ще карат в Русия и Китай.

87

хахаха

преди 9 месеца

Завършени циркаджии!

86

Мутре

преди 9 месеца

С клалиция герб пп - напред

85

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен"водача .... ако не се чуства в кондиция" - смях.Как ще се доказва как се е чуствал водача?

84

Анонимен

преди 9 месеца

Хайде сега поправка на поправките в закона. А се присмиваха на ГЕРБ че са царе на ремонт на ремонта. ПП-ДБ тръгнаха по пътя на ГЕРБ.

83

карачанаков

преди 9 месеца

Божанката,Горнооряховския ке... май се сети че скоро идат избори и естествено ПОМИСЛИ за хората демек сега да отложим закона пък после зависи вече към коя партия ще е преминал пак да се върне.

82

Анонимен

преди 9 месеца

Явно има вече хванати депутатски синковци и девойки и леле мале каква я свършихме, дайте тука набързо да отменим наказанията щото не са угодни на определени недосегаеми типажи.

81

Анонимен

преди 9 месеца

До Въпрос към Божанковлумпен, тогава те съдят по други закони: за притежание, употреба и т.н. а не за каране в това състояние. Ама това алкохолизираната ти глава не може да го проумее.

80

Анонимен

преди 9 месеца

към всеки медикамент има листовка, която казва дали е противопоказен на шофиране. Ако някой е приел такъв, и после се е качил зад волана - да си носи последствията. После в Закона за движение по пътищата има императивна разпоредба, че водача няма право да шофира ако не се чувства в кондиция. Така че и в тоя случай може да каже сбогом на автомобила си. Всичко друго са измислени оправдания, и НЕ МИНАВАТ!

79

Шефрет

преди 9 месеца

Ам на Калина таратайката си и требе . Като и я върнат пак ще конфискуват.

78

Тонката

преди 9 месеца

Тия от ПП са си некадарници.И такива ще ми управлават даржавата Хаиде вьн кокошкари

77

Анонимен

преди 9 месеца

*** я свършиха също като със жълтите павета. Уж за добро а то стана по-зле..

76

Анонимен

преди 9 месеца

ПеПеДеБеЛГБТ+ се сетиха, че закона, който са приели е калпав... и сега ще си поправят закона. После ще поправят поправката на закона. А после - поправка на поправката на поправката на закона... Истината е, че са изключителни бездарници със самочувствие без покритие. Да се махат по-бързо и да не ги чуваме повече.

75

Анонимен

преди 9 месеца

Заради тези самозванци България е на крачка от пропастта. Шарлатаните с една засилка и ще ни довършат. Оставка!!!

74

Анонимен

преди 9 месеца

Това момче е слънчасало или се е надрусало, говори пълни глупости, но с голямо самочувствие!

73

Анонимен

преди 9 месеца

и по-бързо че ще вземат колата на Калина Царска.