27

Полковник

преди 1 година

Еми дава се на Украйна а бедните хора на Америка живеят в кашони,в канавки под подлези и по улиците.Бели,черни,латиноси,млади и стари всякакви има.Цели армии от бездомници и клошари.Постоянно се увеличават и в един момент тези армии ще станат неконтролируеми и ще избухне гражданска война между бедни и богати в Америка.

26

r3v0lv3r

преди 1 година

До Анонимен пълни глупости, намерете записите на руският патриот и пропагандист Максим Калашников, той казва едни неприятни истини, че в украинската част на Донбас се е живеело по-добре и че в момента където е стъпила руската армия са останали само руини и хората мизерстват. Хората нямат вода, ток, газ и работа, положението е толкова зле, че масово мъжете се записват във ВСУ, защото почват да се настройват срещу руските погроми.

25

Анонимен

преди 1 година

При пожара на Хавайте изобщо не са предупредили хората и след това нито един самолет не са пратили да гаси пожара. Изобщо никой не е гасил нищо. Оставали са хората да изгорят. Ето това е американската мечта. А за уссрайна поредният транш от 2 милиарда. До тук колко милиарда станаха?

24

Анонимен

преди 1 година

Да, ама в окрайна е семейния бизнес...

23

Анонимен

преди 1 година

Не искаме евро, не искаме запад и джендерсво!не искаме укронацисти да почиват тук за наша сметка! не искаме украйна, ес, нато и кравария да съществуват!

22

до 28

преди 1 година

Ще си ядат ушите. Хахахаха

21

Анонимен

преди 1 година

Видяхте ли наpкосите по улиците в америка на фентанил, който властите там са легализирали и с които се тровят маса народ в меката на демонкрацията. Поради липса на пари, освен фентанила хората употребяват и конска упойка, която нямало как да се забрани. Тотално зомбирани дpусалки и в комплект плюс още 60 милиона бездомни клошари по улиците. Да живее капитала и демокрацията!!!

20

Анонимен

преди 1 година

Гледате ли какво се случва с православните храмове в украйна? Изгониха свещенниците и започнаха да правят в тях сатаниски сборища. Освен това десетки храмове бяха подпалени.

19

Анонимен

преди 1 година

пп и дб с помощта на краварското посолство и жълтопаветните безработни бираджий, дойдоха на власт за да се борят с герб. С коалицията герб пп-дб ще приемем истамбулската конвенция, ще приемем gендерството, ще даваме пари на укронацягите и т.н.

18

Анонимен

преди 1 година

Aaaaуууууу как юоже да пишете за най-добрия приятел на българите. Ще спираме кранчето

17

Анонимен

преди 1 година

В освободените от укронацисткия режим области и републики кипи бурно строителство. Строят се жилища, пътища, водопроводи и всякаква инфраструктура. Жизненият стандарт на населението се е повишил 5 пъти в сравние с живота им в покрайна.Тези хора там са изключително щастливи и доволни. Там няма екотерористи и зелени НПО, които да блокират строителните и индустриалните дейности. Развиват се хората и не деградират като нас тук.Тук като видите градските разбити панелки все едно сте в Бахмут.

16

Анонимен

преди 1 година

С критики не става. Да го свалят докато е време! Деменцията източи щатите, за да перат пари с Украйна. В Мауи няма далавера за него и сина му.

15

Ли Шан Фу

преди 1 година

По улиците на щатите живеят над 60 млн клошове и бездомници. Улиците им са пълни с колабирали наркомани. Постоянни престрелки между бандитските групировки, в които под 30 застреляни на ден даже не се съобщават. Пълно е с тлъстяци, хора изпаднали в дълбока депресия, gендъри, сатанисти и сектанти. Там сменят половете на деца и има еднополови бракове. Това ли искате? Ако искате значи сте болни. Споменатото по-горе е невъзможно да стане в Русия и Беларусь.

14

Анонимен

преди 1 година

С удара на 13.05.2023 г. по укроразполагата в град Хмелницки, са унищожени боеприпаси, системи за спътникова връзка, военни компютри, системи за шифроване на данни и други. Сумарно всичко възлиза на около 400-500 млн евро. Само с един удар ги върнаха в 1 ви клас. Ти плащаш робе, а парите ти горят.

13

Анонимен

преди 1 година

Heлибepaлнaтa rлoбaлиcтkaтa xyнтa я интepecyвa cвeтoвнo rocnogcтвo, a нe oбиkнoвeнитe xopa въnpekи мaниnyлaтивнитe иgeoлorия и мegийнa nponaraнga, koитo noвceмecтнo нaлaraт...

12

Анонимен

преди 1 година

Байдън клати Русия и Европа 2 в 1, а тези бавноразвити американци нека да не се оплакват а да дойдат и да видят колко зле живеем заради този демент!

11

Елементарно

преди 1 година

От Украйна крадат заедно с хер Зеленски от тези пари, имат добре изградени схеми, от Мауи не става!

10

Про100 КирчУ :

преди 1 година

И аз дадох някой лев на пострадалите в Карловско,даже се снимах по бяла риза за фейса! Хората са много доволни и пак гласуваха за нас :) :) :)

9

пришълецът

преди 1 година

Дреме ти:)))

8

Не дава той, а САЩ

преди 1 година

Той едва ли знае какво дава и на кого го дава. Лапсус е едно - да объркаш, Австрия с Австралия, например. Ама да объркаш Украйна с Ирак е друго. Това е, в най-добрият случай, сенилност. Което идва от "санекс" - старец, на латински. А геронтокрацията не води до нищо добро. Видяхме го в последните години на СССР. Водят го за носа, той носи отговорност, но решенията ги взимат други.