131

Анонимен

преди 10 месеца

Искаме мир а не война.В 21 век войни на кого са нужни?Да се надпреварват в космоса,да стъпват на други планети.

130

Анонимен

преди 10 месеца

До Дъки. Какво за другите не се разбра бе ощипания ? Само га че ли са повредени а ?

129

Анонимен

преди 10 месеца

A някой виждал ли е карта на "държавата" Украйна от преди 1991г?А карта на "държавата" финландия от преди 120 г. БГ кога се появи на картата? Да не би да е след подписването на Санстефанския?

128

Дъки

преди 10 месеца

До Боби. Бобии,Бобии не се прави на ощипана мома в селска дискотека. Прословутия Москва е на дъното. Десантен кораб "Саратов", "Цезар Куников" и "Новочеркаск". Четвъртия - големият десантен кораб " на 4 август. Оленогорский горняк" и един петролен танкер. Представи си да се включи НАТО с цялото разузнаване и техника. Бая руско желязо ще иде на дъното. Хайде сега направи се остроумен и ме обори с дълъг и безмислен коментар

127

Анонимен

преди 10 месеца

България била най старата държава в Европа......цели 1300 години.........ХАХАХАХа......от тях 700 сме били под робство.......ХАХАХАХА...защо ги бройте тогава е нямало беге ........роби ХАХАХАХА

126

Анонимен

преди 10 месеца

Над раихстага се веят знамената на дъгата и синьо-жълтия укропарцал муахахаха

125

Анонимен

преди 10 месеца

Добре, че анархистите Левски и Ботев с помощта на Англия, Франция, Германия и Италия ни освободиха от османското иго. Накрая всички дружно подписаха Берлинския договор и БГ започна да съществува.

124

Боби

преди 10 месеца

До Анонимен 134 - За танка Альоша. НЕ ИЗКРИВЯВАЙТЕ ФАКТИТЕ - Танка е унищожил само една бронемашина и то не от тези 10 споменати и двата танка от въпросната група. Което само по себе си е подвиг. Останалото е унищожено от Руската Артилерия и пехота.

123

Анонимен

преди 10 месеца

Натовското командване критикува украинския режим заради безумната тактика така нар. Месни щурмове.

122

ПроСоТо

преди 10 месеца

сега нещичко за заплашващите:..-Русия НИКОГА НЯМА да унищожи България,дори и некой "ястреб" да яхне Кремъл !..Разбира се,няма да се разминем и с няколко шамара заради проклетия ни слугинаж..Но толкова !Във всеки случай е време да се кротнем в слугинажа си на Кравария и да погледнем собствения си интерес ..А той НЕ СЪВПАДА с интереса на Краваристан !

121

Анонимен

преди 10 месеца

До Боби Те и сега са в парламента, но с малко депутати. На следващите избори се очаква Алтернатива за Германия да стане поне втора политическа сила там.

120

Анонимен

преди 10 месеца

Супер модерната и прехвалена натовска техника е тотално разгромена от руснаците, в много от случайте със стари РПГ, ПТУР и снаряди от 60 те години. Масово пленена натовска техника и всякакви видове оръжия. Краварите се канят да дадат на укронацистите танкове Ейбрамс без броня и електроника, за да не им разберат сектетните технологии. Накратко ще им дадат железни ковчези. Мобилизационният потенциял на укронацягите се изчерпва, демографската гриза в уssрайна превъзхожда тази в БГ. Идва края

119

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 132. Никой.

118

Анонимен

преди 10 месеца

"Там е сам нашия танк Альоша". Руският танк Альоша сам унищожи 10 броя натовска бронирана техника. Альоша е руски герой!!!

117

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 123 Ти да не си ром, от тумбите, които се изселиха там по описаните причини? Хем там са на помощи, хем тука. Но сега гледах по телевизията, че ще спират тези помощи или ще ги дават на 1/3 от колкото са до сега, защото икономиката на Германия се срива. Усещаш ли там нещо такова или това тепърва ще се види, ако още не са го приложили в Германия?

116

Анонимен

преди 10 месеца

Кой нападна Украина ,а?!Кой прави война в в Европа,а?!Кой скоро ще го качат на въжето руските майки на загиналите войници,а!?Ама първо с нокти жив ще го одерат!!!!!

115

Боби

преди 10 месеца

До Анонимен 123 На следващите избори такива партии като Алтернатива за Германия ще влезнат в парламента и правителството само ако обещаят социалки да има не за всички вкл такива търтеи като теб а само за граждани на Германия и половин социалка за Граждани на ЕС... След това Розовата пелена ще бъде разкъсана под напора на реалността.

114

Анонимен

преди 10 месеца

На запад жените правят мъжете на шматароци, мъжете ги е страх да гъкнат... жената му взима апартамента, кара го да плаща и накрая мъжа става от командата на лгbt++++

113

Анонимен

преди 10 месеца

Руското знаме стана знаме на свободата в Африка. Русия показа пътят към свободата на африканците, на нас ни даде свободата през 1878 г.! Слава на Русия!!!

112

хепи енд

преди 10 месеца

Пич не можеш да оцениш иронията, я прочети пак.