93

Натовец

преди 10 месеца

Шофьор в Болница, лаборантка (болници и поликлиники) и техническо лице във финансите - това прави такъв страшен разузнавателен екип с достъп до секретната информация на МИ5, Английското правителство, и Английското министерство на отбраната че се чудя, как са ги открили. Гоуема рабоТа са наште АнглоСакски съюзници, ГОУМА да знаете.

92

Анонимен

преди 10 месеца

До АнонимеН - ...в пропаднала Великобритания... каза гордо путинолюба от прогресираща, мощна и богата Задунайска България!

91

евала

преди 10 месеца

Достойни българи...

90

Zеленски

преди 10 месеца

Ще има още назидателни арести на тези които пишат по вестници и фейса против Добрият запад коит трепе народ поголовно, но по погрешка и се извинява най беспардонно.. Примери няма смисъл или някой има нужда от такива???

89

И. Петров

преди 10 месеца

Интересно каква информация относима към националната сигурност на Англия са предоставяли на Русия. Единият шпионин работел като технически сътрудник във финансова институция, демек касиер, другият Щирлиц, работел като шофьор, жената, аналог на Мата Хари, участвала в българска секционна комисия по време на избори и изнасяла сказки пред българи. Сенаторът Маккарти може да носи само вода на английските разведки!

88

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 91. Къф ГУЛАГ та бие по кухарницата бе ?

87

ХаХаХаАААААА

преди 10 месеца

...все още не са направили самопризнания... Аха, още не са ги склонили да признаят, това което искат управляващите англета! Фашизъм в действие!

86

Анонимен

преди 10 месеца

До Много точно! - браво бате - сам си подаваш, сам си отговаряш - въобще - самодостатъчен тролейбус. Такива трябват на Митрофановна - ем по евтино, ем по безпроблемно!

85

АнонимеН

преди 10 месеца

ПЪЛНА ИЗМИСЛИЦА! КАКВО ТОЧНО СА ШПИОНИРАЛИ В ПРОПАДНАЛАТА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ??????????????????????

84

Анонимен

преди 10 месеца

До Virtuozzo - да не би защото в Земния Рай - Русия върви култ към личността на Владимир Путин? Там като кажеш нещо срещу него - или изчезваш безследно, или заминаваш в Бахмут или в ГУЛАГ. Може пък затова да са поизнервени на Запад?

83

НА Мадуро Машините

преди 10 месеца

Хванали един малък ПиАр , абе по точно на МАДУРО на Машините МАДУРО.

82

Анонимен

преди 10 месеца

Скоро и тука ще почнат да арестуват за про руски коментари във форуми, тагаренко ще направи българо-украинско гестапо

81

Много точно!

преди 10 месеца

"НЕ НИ ОТКЛОНЯВАЙТЕ ВНИМАНИЕТО:ВАЖНОТО Е ЧЕ Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките"-всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата.А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО-смех и срам за всички "демократично"

80

Анонимен

преди 10 месеца

До Virtuozzo - леле, гневна Копейка! Сега като научи, довечера ще правиш ли протест пред Британското посолство? Ще ми е интересно колко Копейки ще се съберете - 1 рубла ще докарате ли?

79

АгентНаКороната

преди 10 месеца

Нека нека браво на английските колеги.

78

Анонимен

преди 10 месеца

Единият е ром, или индиец, по британскому. Техен човек.

77

123

преди 10 месеца

А в България кога?

76

Глупости пълни

преди 10 месеца

Какво шпионират хора, които нямат достъп до секретни документи? Колко индийци има в правителството?

75

Virtuozzo

преди 10 месеца

задържани Февруари още и чак сега научаваме ,какво подяволите бе ????Американската колониална предателска гнъсс защо го криеше това досега !И тези ще са "руски шпиони" колкото аз съм американски такъв !Какъв е тоя лош на вещици и неомакартизъм на запад ???Фашизма се завърна с пълна сила !Ето това са ни "съюзниците " сега какво да очкваме да трепат българи щото са русофили ли ?Няма да свърши добре тази работа ,ама никак !

74

сина

преди 10 месеца

Боката Борисов - младото и свежо лице на промяната, стройната фигура на прогреса, честният политик на новото време