81

Абе

преди 10 месеца

Киборгите от ЗСУ превзеха ли някоя спирка на градския транспорт в Мегаполисът Бахмут???

80

ИЗВОД:

преди 10 месеца

ТОВА МОЖЕ ДА ТИ СЕ СЛУЧИ КОГАТО СЛУШАШ сащ и НАТО!

79

Анонимен

преди 10 месеца

До ИЗВОД:"ЕТО КАКВО СЕ СЛУЧВА С ВСЕКИ, КОЙТО НЕ Е В НАТО!". Тоест Либия, Ирак, Сирия, Афганистан, Югославия и т.н.

78

ИЗВОД:

преди 10 месеца

ЕТО КАКВО СЕ СЛУЧВА С ВСЕКИ, КОЙТО НЕ Е В НАТО!

77

Анонимен

преди 10 месеца

Пиши, пиши, от посолството следят! Ще ти дръпнат пешкира... после да не ревеш в затвора за диверсия докато те оп равят отзад...

76

Анонимен

преди 10 месеца

Над Украйна беше сянката на сащ, Запада и НАТО и затова се стигна до тук. Но така е когато нямаш глава на раменете и не слушаш какво ти говори Путин и Русия, сега ще чуваш сирените и бомбите.

75

Ха-ха-ха

преди 10 месеца

След Киев за 3 дни и тоталния провал на руския блицкриг в Украйна единствената оставаща надежда за Путин е продължителната война. Но и продължителната война не е изгодна за Русия. Студената война продържи 45 години и в крайна сметка изтощеният който се спомина от изтощение беше великият и непобедим СССР. Естествено съветчиците обвиниха за това не недоносчето съветски комунизъм а човека с петно на главата Горбачов. Така че следващият виновен за поражението ще е Путин а не недоносчето Русия.

74

Владо

преди 10 месеца

по апотез, лингвистиччен строеж и художествени и изказни средства паскилът именуван статия, много мяза на мацалаците съчинявани на конвеир, от много демократичното , напредничаво и малко лъжливо Дойче Веле ...

73

Анонимен

преди 10 месеца

Не знам за сянката на Първата Световна война, ама ясно се вижда сянката на Трета Световна война да пада над Света...

72

Анонимен

преди 10 месеца

Америка да си разкара базите от цял свят ,кои са те да се разпореждат с планетата Земя!?

71

Анонимен

преди 10 месеца

А над Нигер каква сянка пада,че не искат повече да ѝ смучат ресурсите ?Или там ще е хуманно,защото е от колонизаторите ?Лицемери,Байдън и Нюланд,са най-големите виновници за ситуацията.

70

Пропуснали са

преди 10 месеца

Ключови думи в статията като : С нищо не предизвикатата агресия на Русия, диктаторът Путин, демократично избраният защитник на Западните ценности Зеленски и вечно продължаващата подкрепа на САЩ и ЕС!!

69

Анонимен

преди 10 месеца

В тоя сайт любимата им работа е да обсъждат надълго и широко мечтите и надеждите на Путин за дълга и изтощителна война която непременно ще завърши с победа на Русия когато Тръмп дойде отново на власт. Едва ли ресурсите на Русия са толкова големи имайки предвид сгромолясването на рублата и галопиращите цени там през последните седмици. По-скоро ще се случи това с Русия което се случи с Германия през първата световна война, ще и се наложи да подпише капитулация преди изборите за президент в САЩ.

68

До 42

преди 10 месеца

Чак такъв голям успех не е. Укрите винаги са били срещу Русия, удобни *** с промит мозък. Доста пъти в историята са се обръщали срещу Русия, всеки път с еднакъв резултат. Русия ще си изчисти окраината за пореден път и те така.

67

Анонимен

преди 10 месеца

Зимата много украинци ще измрат от студ, ако не убият Зеленски и не си върнат властта от САЩ.

66

сВила и коприва

преди 10 месеца

"... борба на Украйна за отблъскване на руското нахлуване..." - и сега да заменим "Украйна" с Югославия и "руското" с американско - статията щеше ли да звучи по същия начин както е написана? А какви ласкави статии за демокрация и самоопределяне пускаше "Вашингтон пост" за Югославия, Ирак, Либия, Сирия, Йемен!

65

Анонимен

преди 10 месеца

Украйна изчезва по бързо дори от нас . От соца до 2022 Украйна се стопява с - 28,9 % България с - 25,3 % в следствие на демокрация + членство в ЕС и нато . За същият период Русия намалява само с 3 % Тука няма членство . В Европа няй много се увеличава населението на Швейцария + 31,3 % защото Швейцарския модел е водеш в Европа а не членството в ЕС и нато . За същият период Египет расте с + 94,1 % в Египед освен членство няма дори книжки за автомобил. Членството и кетапите убиват нациите .

64

Сам

преди 10 месеца

Така се прави по време на война, докато някой ***, други трупат памки

63

Анонимен

преди 10 месеца

Трябва само една ампутация - на главата на Зеленски.

62

Анонимен

преди 10 месеца

Войните които води сащ са най мирните, хуманни, демократични и всички в името на мира. Войните които води сащ са в страни където не живее и един американец но те са в защита на сащ. Но когато Русия създаде конфликт както в случая Украйна тя е агресор. Половин Украйна е Рускоговоряща и с Руски корени които бяха мачкани и убивани затова Русия е там. Не както американските войски които наистина извършват агресия. Русия наказва Украинските безчинства за които Запада си затваряше очите.