10

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 6. Да са се регистрирали

9

Анонимен

преди 9 месеца

Ай стига с това домашно насилие. Като има такова се изнасяш да живееш другаде и готово. Не си помагат сами искат други да го правят. Никой не ви кара насила да живеете с насилник.

8

Анонимен

преди 9 месеца

До наблюдател. Ако тръгнем по пътя за това което не знаем ще стигнем и до извънземните.

7

Куролацията

преди 9 месеца

Раздухване на ситуацията, за да се прокарат политики от посолството.Истанбулската конвенция на първо място, която дава равен знак на жена с някой, който се определя като жена.Феминизъм, за да се унищожи раждаемостта на българския народ.Възобновяема енергия, за да се унищожи енергийният сектор на България.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Проблема с домашното насилие е, че няма вяра в институциите ( 'що ли като случаите се покриват, никой не върши нищо, а част от насилниците са бивши ченгета, военни, охранители и т.н. и даже не обръщат внимание) и дори и не се съобщават. А от тук и регистрираните случаи са значилтено по-малко.

5

наблюдател

преди 9 месеца

Това е бройката на тези, за които знаете. А останалите? А децата жертви? Драконовски закони трябват и контрол над тези, които ги прилагат. Най-вече контрол над банковите им постъпления и имотните сделки.

4

я па тия

преди 9 месеца

ми добре е , кво се оплакват жените

3

Demonaz

преди 9 месеца

Направо напишете преди 200 години. Аман от вой и рев на феминиски и лгбт - и останалите.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Тази влезе във властта и за две години заприлича на нищо. Класика.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Значи се нареждаме на едно от първите места по почтително отношение към женското съсловие. Това 118 за 5 години е абсолютно нищо. Статистическа грешка така да се каже. Не разбрах какво беше това виене в такъв случай.